Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tae, ostani mladenič ...
... pa naj se ti povrne tista energija, ko si vsak dan tri nove ideje obesil na forum...
... ostani srečen :toast:
Uporabniški avatar
 shash
Vse naj naj, še veliko hitrih tekov in na mnoga leta.

LP
Uporabniški avatar
 garač
Še čestitka iz dolenjske...vse naj, naj... :laola
Uporabniški avatar
 tae
Še enkrat hvala vsem, ki ste se spomnili name.

Zdravko, novih idej za na forum imam še nekaj. Malo sem s tem nehal, ker sem mislil, da sem že malo tečen. :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Tae še veliko hitrih kilometrov, da izboljšuješ svoje čase vse do 70. leta in, da še naprej izgubljaš vse stave z menoj :D :toast:
Uporabniški avatar
 Damijan
Še na kak rekord, Tae!
Vse najboljše in lepo praznuj.
 kovit
TAE VSE NAJBOLJŠE IN ČIM LAŽJIH NOG NA ŠTARTIH. :)
Uporabniški avatar
 Classix
Vse najboljše :!:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 RoKo
Čim več hitrosti, smeha, idej in vsaj še 3x toliko let.
 Jožko
Kerlci iz prelepe Baške grape smo s TABO, vse naj,naj :!:
Uporabniški avatar
 IvanČ
Vse ta najboljše in še na mnoga tekaška leta. :toast:
 matej-jethro
Tae, zadnjič smo sosedje nosili na kup za kosovni odpad pa sem jih malo pobaral, če te kdo kaj vidi. So rekli, da ogromno tečeš, in da naj poizvem v tej smeri! Kar takoj sem skočil na forum in ugotovil, da bo držalo :idea:
Prou. In kaj ma to veze? Nič.

Čas teče in ti z njim! Prehitel ga ne boš, treniraj pa le trdo, da mu boš sem ter tja lahko pariral :roll: Vse najboljše :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Saj konec koncev ni tako pomembno, pa vseeno spada malo v to temo, ker se marsikdo sprašuje kdaj se bom spomnil kaj novega in ker je moje ime takšno, kakršno pač je.

Kako se prvilno sklanja beseda "tae" - v tem primeru konkretno:

- tae-tu
- taeu
- tae-u
- taju (glasovno pravilno, vendar bi moral biti v tem primeru "taj")

Dejmo "turšice" kako je s tem pravilno po šolsko in slovnično pravilno in najbolj prijazno za ušesa in pisala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com