Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 Vlajko
Današnji petek trinastega pa res ni nesrečen datum, ko pa praznuje toliko čudovitih rožic... :D

Vse najboljše za tvoj rojstni dan, Manika. Pa, naj se uresniči tisto, kar sem napovedal nekaj mesecev nazaj: Leto (in tako naprej še naslednjih 100) naj ti mine brez poškodb ali bolezni ... :cmok:
Uporabniški avatar
 klaudi
Vse naj,naj... Manika. Veliko športa in ljubezni.
 bojanm
Vse naj :laola in veliko smeha :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Gospodična ministrica za smehoslovje :lol: , naj ti bodo dnevi polni smeha in brez vsakega stresa.
Upam, da nas boš še naprej prenašala in trpela naše razne poste in vse ostalo.
Skratka imej se še tako naprej lepo, kot do sedaj, za spoznanje ti želim še malce bolj fajn lajf.
Naslednjič pa se slišimo čez sto let, ko boš praznovala recimo 125let častitljive starosti.
ČAO!
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vse najboljše! :laola

Naj se ti uresničijo skrite želje. :toast:

Nataša :cmok:
Uporabniški avatar
 Bor
klaudi napisal/-a:Vse naj,naj... Manika. Veliko športa in ljubezni.

....pustmo šport.... :D

ps. vse najboljše :wink:
Uporabniški avatar
 Martin
Naj bo tvoj nasmeh še dolgo toplo sonce.
Uporabniški avatar
 5rca
VSE NAJBOLJŠE ... MANIKA
Uporabniški avatar
 Staša
Še veliko šal in smeha!!!
:) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Staša

PS: Tu ni bilo (še) TORTE!
Uporabniški avatar
 lunca
VSE NAJBOLJŠE!

:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Barb
No pa še tukaj :wink: enkrat

VSE NAJNAJ

Dons pa greva do konca, a ne :D :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Manika, vse najboljše! :D
Nepozabni so najini teki po Tivoliju v Poletovi ekipi, nepozabno je skupno premagovanje klanca v Mostecu, intervali na Kodeljevem, sodelovanje na tekmah, lepo je bilo teči s tabo, Manika.
Bila si mi motiv in vzpodbuda, rad sem tekel vštric s teboj, čeprav je bilo težko, ker si bila ponavadi prehitra, tvoja družba mi je vlivala optimizem, kilometri, ki sva jih skupaj pretekla so pustili neizbrisen pečat v tistem delu mojega spomina, kjer hranim najlepše vtise.
Želim ti, da boš lahko spet tekla s tako lahkoto in vzdržljivostjo kot na Ljubljanskem maratonu, v Palmanovi, v Sežani in še marsikje. Želim ti čimprejšnjo vrnitev na tekaške terene in upam, da bova skupaj premagala še marsikakšen kilometer...
Veliko sreče in zdravja ti želim! :D :D :D
Uporabniški avatar
 ales
Joj Manika, težko "službo" si si zadala...da bi ti tudi v prihodnje vse uspevalo kot ti tale forumovska, prinašanje veselja nam in sebi!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA