prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 jkarmen
#347905
Pozdravljeni,

Ob polnoči iz nedelje 15.5. na ponedeljek 16.5. bomo pričeli s prvo fazo prenove portala in foruma Tekaški forum. Do najmanj ponedeljka zjutraj zato forum ne bo deloval. V primeru da se pojavijo dodatne težave, ki jih do sedaj nismo mogli predvideti, pa se bo lahko nedelovanje podaljšalo še v ponedeljek čez dan.

Prosimo vas za razumevanje in strpnost, predvsem če se bodo v nadaljevanju pojavljale "poporodne" težave, saj bomo marsikatero novost lahko 100% stestirali šele v živo. Veseli bomo vseh vaših sporočil o napakah, težavah, nejasnostih na katere boste naleteli ob uporabi novega foruma na urednik@tekaskiforum.net.

Hkrati uporabnike lestvic in klepetalnice obveščamo, da žal nekaj časa po prenovi še ne bodo mogli uporabljati teh storitev, saj so še v delu. Uporabnikom lestvic predlagamo, da začasno vpisujejo svoje rezultate še po starem - v temu namenjene teme in vam bomo nato mi vnesli vaše rezultate v novo aplikacijo ko bo na voljo.

Hvala.
ekipa TFja
Uporabniški avatar
 muc
#348560
Meni je OK nova stran...sicer rabiš dan, dva da se malo privadiš ampak potem pa ni panike...zaenkrat nisem opazil nobenih težav razen to, da pogrešam kar nekaj znanih "starih" TF obrazov na forumu?! Sigurno še vsi tečemo! :laola

See ya :wink:
Uporabniški avatar
 jkarmen
#348565
Danes 7.6. tekom dneva in noči se bodo na portalu odvijale še nadgradnje oz testiranja zato prosimo za razumevanje ob morebitnih izpadih delovanja oz spremembah.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA