polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

TONEK
Kaj pa, če bo inventura prikazala manjko?
Uporabniški avatar
 zz topka
TONEK napisal/-a:Kaj pa, če bo inventura prikazala manjko?

Japajade, Tonek :roll: . Vse šteje... Tebi ( in meni) bo prej številk zmanjkalo :lol: :lol: :lol:
pajo napisal/-a:Pih ni kaj napisati... žalostno leto.

Pavle, saj veš uno...Saj po novem, saj po novem letu boljše bo. :wink:
 TONEK
Malce sem razmišljal, ali naj se sploh oglasim, saj ob tvojem ( Valentina) izvrstnem poročilu moje številke sploh ne povedo veliko. Rad bi bil drugim v poduk, da sem bil naivko in kar nekajkrat opeharjen, jezen na par organizatorjev. Za 25 lanskih tekem sem opravil tudi z avtom kar nekaj kilometrov, za kar pa mi ni žal. Sem pa ponosen na dobrih 20km tekmovalne višinske razlike, kar je slabih 13% moje lanske vertikale. 55x sem bil s pospešenim tempom na Veliki planini, ki je moj kondicijski poligon. Tukaj slabši vremenski pogoji niso bili ovira, saj vedno nosim suhe cunje s seboj. Cene štartnin se višajo, na 'šminkerske' ne hodim več, pa tudi ravninske trejle opuščam, saj na ravnini nimam nobene brzine več. Žal je na tekmah tudi vedno manj mojih vrstnikov, vedno več pa organizatorjev tekem, za katere se po njihovem mnenju tek zaključi že pri Abrahamu. :mrgreen:
Sam imam peklensko voljo in ne vem, od kje jo črpam. Za letos imam vplačanih že devet tekem. :oops: Prav strah me je, da mi ne bi začelo spet stavkat koleno, zato mu pri sestopih in spustih vedno posvečam veliko pozornosti. Prav vesel sem, da je bila že lani ukinjena Ketejeva kaprica prepovedi palic na tekmah PGT-ja. Upam, da bodo dovoljene tudi na tekmah višjega ranga, saj kolena razbremenijo tudi navkreber.
SREČNO IN USPEŠNO 2026!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA