Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Napovedati rezultat za 13. ne morem, ker je že bil in nisem sodeloval. mrgreen:
Za 14. pa bom se udeliž 21km in bom z vsakim rezultatom pod 1:45 ZELO zadovoljen, sem se pa čez leto močno trudil. Potihem upam, da bom bližje 1:40, a bomo videli kako bodo stali xy faktorji na dan prireditve.
ste kar lansko temo podaljšali, v redu :D
moja želja je pa drugi LM 42 km preteči pod 3:30 :!:
oziroma to ni želja, to je cilj, ker imam namen teči še kakšno minuto bolje.
zajčki bodo posrbeli za tempo, še bolj vesel bi bil pa zajčice :lol:
Radolca napisal/-a:moja želja je pa drugi LM 42 km preteči pod 3:30 :!:

No, bi bil moral pa na Gardi tečt, tam je bila za 3:30 zajčica :wink:
Loni napisal/-a:
Radolca napisal/-a:moja želja je pa drugi LM 42 km preteči pod 3:30 :!:

No, bi bil moral pa na Gardi tečt, tam je bila za 3:30 zajčica :wink:

ccc, spet me ni bilo zraven :shock:
mountain runner napisal/-a:tmle vidm da je pementos želi jet pod urco dvajset,samo to je zame mau prepočas :) rad bi šou PB.lan je biu moj 1. maraton pa sm šou 1h 14min.tko da upam da bo letos bolj letel :lauf:

bi lahko vprašal Tadeja Kaluža ali Stanka Mačka, problem je, da Tadej gre letos prvič na maraton, Stanko je poškodovan. Lahko vprašaš Kosovelja :D
Carlito napisal/-a:Pementos tudi jaz imam v načrtu približno takšen čas,če hočeš štartama skupaj.Željo imam par sekund pod 1.20.,kolko pa bo v resnici pa ne morem vedeti,kr še lovim formo in to z svetlobno hitrostjo :D .Gledal bom pač,da bo tempo malenkost pod 3:50,na koncu pa gas do konca,če bo ostalo kaj moči. :P

z veseljem bi šel s tabo. Imaš podoben načrt kot jaz, "počasneje" na začetku, hitreje na koncu.
pementos napisal/-a:
Carlito napisal/-a:Pementos tudi jaz imam v načrtu približno takšen čas,če hočeš štartama skupaj.Željo imam par sekund pod 1.20.,kolko pa bo v resnici pa ne morem vedeti,kr še lovim formo in to z svetlobno hitrostjo :D .Gledal bom pač,da bo tempo malenkost pod 3:50,na koncu pa gas do konca,če bo ostalo kaj moči. :P

z veseljem bi šel s tabo. Imaš podoben načrt kot jaz, "počasneje" na začetku, hitreje na koncu.

Če se boš držal Kenijcev boš ravno nekaj čez uro priletel v cilj. :lol: Tebi pa res ni treba skrbeti za zajce, jih maš kar velik. :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA