Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

spela*
bobr napisal/-a:
spela* napisal/-a:Bobr, tebi tudi, ker si se javil za zajčka, in upam, da ne boš preveč razočaran, če se bo (kar se bo) izkazalo, da si prevelik optimist ... No ja, sicer pa zajčku lahko sledim tudi kakšna slaba dva kilometra zadaj ... :lol:

Ti men še vedno ne verjameš ane :)

Saj bi ti z veseljem verjela, ampak ... :oops:

Ti se pa čuvaj, tako na treningih kot na maratonu v inozemstvu. Nima smisla preobremenjevati telesa, da bi dosegel nek rezultat. Tudi odstop je včasih bolj pametna odločitev, kot da bi prišepal v cilj.
Uporabniški avatar
 jan_jan
Morda ima še kdo podobne "težave" kot jaz. Ker imam precej natrpan septemberski tekaški urnik, sem se letos odločil na LM prijaviti le na 21km, se pravi en krog. Ali se je možno med tekom pred koncem prvega kroga odločiti :bum: in nadaljevati še drugi krog, če se počutim še dovolj sposobnega? Štartnina je tako enaka za polovičko, kakor za maraton. :roll:
Uporabniški avatar
 Laufer
jan_jan napisal/-a: Ali se je možno med tekom pred koncem prvega kroga odločiti :bum: in nadaljevati še drugi krog, če se počutim še dovolj sposobnega? Štartnina je tako enaka za polovičko, kakor za maraton. :roll:

Na sami progi se ne moreš odločiti ali boš tekel 42 ali 21 km. Vem, pa da ti omogočijo, da če se prijaviš na 42 lahko pred tekmo spremeniš na 21, obratno pa ne gre. Naj pove še kdo drug, ki ima več izkušenj.

tae napisal/-a:Za tiste, ki jih zanima moja zgodba:

:roll: In kakšna je :?:

Prijavljen na dolgo. Odločitev je odvisna od vremena. Sem malo čuden, bolj toplo je, bolj gre. Če pa ne bo šlo, bom pač po enem krogu zavil v cilj.
Uporabniški avatar
 tae
Laufer napisal/-a:

tae napisal/-a:Za tiste, ki jih zanima moja zgodba:

:roll: In kakšna je :?:

Evo, zgodbica za lahko noč pripopana. (vmes, ko sem jo pisal, je prišel električar nekaj popravljati in sem moral izklopiti varovalke, posledično tudi računalnik)
Uporabniški avatar
 zlopi
Laufer napisal/-a:Prijavljen na dolgo. Odločitev je odvisna od vremena. Sem malo čuden, bolj toplo je, bolj gre. Če pa ne bo šlo, bom pač po enem krogu zavil v cilj.

... in ostal pri razglasitvi rezultatov mogoče z oznako DNF :wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Laufer
zlopi napisal/-a:... in ostal pri razglasitvi rezultatov mogoče z oznako DNF :wink:
Lp, zlopi

:lol: Ne bo prvič in verjetno tudi zadnjič ne. Vem pa, da pri teku poslušam telo in se po tem tudi ravnam. Vsaj zase vem, da je boljše DNF, kot da se na pol mrtev privlečem v cilj in rabim en teden, da pridem k sebi. Tek je zame užitek, ne mučenje samega sebe.
Uporabniški avatar
 zlopi
Laufer napisal/-a: :lol: Ne bo prvič in verjetno tudi zadnjič ne. Vem pa, da pri teku poslušam telo in se po tem tudi ravnam. Vsaj zase vem, da je boljše DNF, kot da se na pol mrtev privlečem v cilj in rabim en teden, da pridem k sebi. Tek je zame užitek, ne mučenje samega sebe.

Se strinjam, to sem zapisal samo zato, ker vem da je bilo v preteklosti možno po prvem krogu zaviti v cilj pa vseeno doseči uvrstitev. Tako sem naredil dvakrat v 11-kratni udeležbi na LM tudi sam :oops: .
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 robertson
Pozdravljeni!
Sem še nov tukaj.
Kako uro nazaj sem se prijavil za maraton 10 km, plačal pa bom jutri, ker nimam el.banke.
Lp,
robertson
 gs1422
Od 81 nas bo samo 15 teklo 42? :shock: Dajmo naši saj pa zmoremo! 8) No, čeprav po drugi strani bomo pa verjetno tako ali tako najštevilčnejši napram ostalimklubom. Tako po udeležencih, kot po kilometrih/tekača. :D
Uporabniški avatar
 robertson
Uauu!
Pa nas je res veliko.
Smo že velika skupina.
Kakšna pa bo procedura na štartu, ker grem jaz prvič na tako prireditev?
Bo naša skupina imela kako potrdilo, s katerim se bomo izkazovali na štartu, da smo že prijavljeni in da bomo lahko štartali?

Lep pozdrav vsem,
Robertson :hack:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA