Wega napisal/-a:Ali sedaj, ko smo odkljukani lahko kadarkoli dvignemo številke, ali pa je določen kakšen dan?
Ponavadi četrtek in petek pred vikendom, ko je tekma na Kongresnem trgu.
LP
Moderator: Snezinka
Snezinka napisal/-a:Snezinka
ZdravkoC napisal/-a:Snezinka napisal/-a:Snezinka
Za dobrim delom, mistično slikico avatarja, skrivnostnim nickom in vsakodnevnim premišljevanjem "ja kašna pa je ta snežinka, ki vzdrži skozi vse leto" se mi je zgodilo naslednje: V brunarici na analizi Fotrovega teka reče nekdo, da prihaja Snežinka. Takoj sem opazi, da bi še kdo drug rad spoznal skrivnostno bitje. Vratovi so otrpnili in glave so bile usmerjene k vratom. Prikaže se snežinka. Vsa bela in nežna. Elegantno si poišče mesto, kjer se bo počutila najbolj varno. To je bilo ravno na drugem kraku omizja. Ni trajalo dolgo in že je raziskovalec odpeljal snežinko izpred oči vročih pogledov, ki so kar grozili, da planejo nanjo v zahvalo za ves trud.
Hvala tudi iz moje strani
ZdravkoC napisal/-a:Snezinka napisal/-a:Snezinka
Za dobrim delom, mistično slikico avatarja, skrivnostnim nickom in vsakodnevnim premišljevanjem "ja kašna pa je ta snežinka, ki vzdrži skozi vse leto" se mi je zgodilo naslednje: V brunarici na analizi Fotrovega teka reče nekdo, da prihaja Snežinka. Takoj sem opazi, da bi še kdo drug rad spoznal skrivnostno bitje. Vratovi so otrpnili in glave so bile usmerjene k vratom. Prikaže se snežinka. Vsa bela in nežna. Elegantno si poišče mesto, kjer se bo počutila najbolj varno. To je bilo ravno na drugem kraku omizja. Ni trajalo dolgo in že je raziskovalec odpeljal snežinko izpred oči vročih pogledov, ki so kar grozili, da planejo nanjo v zahvalo za ves trud.
Hvala tudi iz moje strani
Snezinka napisal/-a:ZdravkoC napisal/-a:Snezinka
Takoj sem opazi, da bi še kdo drug rad spoznal skrivnostno bitje. Vratovi so otrpnili in glave so bile usmerjene k vratom.
..... Prikaže se snežinka. Vsa bela in nežna. Elegantno si poišče mesto, kjer se bo počutila najbolj varno. To je bilo ravno na drugem kraku omizja. Ni trajalo dolgo in že je raziskovalec odpeljal snežinko izpred oči vročih pogledov, ki so kar grozili, da planejo nanjo v zahvalo za ves trud...
....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta zapis mi je pa definitivno polepšal dan!
Edino en popravek je potreben...Razy me ni odpeljal, v bistvu sem izkoristila njegov (&company) odhod, da sem še sama ušla...
tae napisal/-a:Se opravičujem, če je bilo to že kje omenjeno in nisem opazil. Zanima me, če tisti, ki smo se prijavili skupinsko preko foruma, številke in čipe prevzamemo na kongresnem trgu ali v Timingu? Hvala za odgovor. Ali rabimo kakšno potrdilo ?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA