hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

#344820
Spoštovani!

Na Srednji ekonomski, storitveni in gradbeni šoli, ŠC Kranj želimo narediti raziskavo: Stališča in mnenja slovenskih gornikov o Poti Karla in Žige Zoisa. S to raziskavo bomo sodelovali na 25. regijskem srečanji mladih raziskovalcev srednjih in osnovnih šol Gorenjske.

Prosili bi vas kot gornika iz Slovenije, da bi odgovorili na našo kratko anketo v zvezi z vašim stališčem in mnenjem o Poti Karla in Žige Zoisa, ki ima 11 anketnih vprašanj. Za njo boste potrebovali 5 minut.

Med sodelujoče bomo razdelili 17 vodnikov: Po poti Karla in Žige Zoisa. Izdajatelj: Planinska zveza Slovenije. Vodnik boste dobili po pošti, če boste med srečnimi nagrajenci. Brezplačni vodnik po Poti Cojzove zvončnice dobite tukaj.

Za anketo kliknite tukaj.

Lep pozdrav
projektna skupina: Po poti Cojzove zvončnice, Srednja ekonomska, storitvena in gradbena šola, ŠC Kranj
#344975
Odgovoril na anketo :!:
Nisem gornik in ko sem pred par dnevi začel, sem se ustavil pri prvem vprašanju. Nisem vedel, da pot obstaja. In sem dal zadevo za par dni v čakalnico...
Drugačen pristop mi je odprl pot naprej: preko povezav sem se teoretično seznanil s potjo in jo spremenil v izziv. Potem sem se še enkrat lotil ankete in:
1) :arrow: nisem vedel da obstaja;
2) :arrow: ali vem, kje poteka? seveda, prej nisem vedel, sedaj pa vem;
3) :arrow: kje sem izvedel za pot? itaq, na :TF) ;
...in tako dalje do konca ankete.
Dajmo, še drugi...
In potem enkrat na pot :!: :juhuhu: :juhuhu:

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA