tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 bojanu
#50868
Midva sva se danes samo oglasila pri bajerju in pozdravila tekače. Filipidu sva posvetila včerajšnji SAM na 35 km.

Takole je bilo v Kosezah
Uporabniški avatar
 Nadj@
#50880
CIAO

No po fotkah sodeč ste se imeli FUL KUL SUPERSONIČNO. Nama je žal da se nisva mogla udeležiti a sva bila cel dan z mislimi na spominskem teku za filipida.

:cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 primus
#50901
Tek Filipidu v spomin je lepo uspel. Visoka udeležba, lepo vreme, odlična organizacija - vse super. Kadar nas je pa toliko skupaj je pa sploh vedno prijetno. Smo si imeli toliko za povedat, da smo kar s težavo začeli. :D

Najprej :cast: Alanu , potem pa še :cast: vsem okrepčevalnicam; bilo jih je veliko in odlično založene. Neverjetni ste ! Smo se hecali pri Balinčku, da če bo šlo tako naprej, se bo naslednjič že kje kakšen odojek vrtel... Ja, pa mal žive muzke bi tud :D Sicer je bila moja analiza ultra kratka, tako da sem bil manj družaben kot bi želel. Nadoknadim naslednjič, obljubim da se bom spet komu usedel na živec :D :D .

Aja, še tek - moj zadnji test pred naslednjim podvigom je lepo uspel. Užival sem v odlični tekaški druščini; do Kosez večinoma z MihomPR, od Kosez naprej pa s hardiči Matejem, Borom in Kuncem, s katerimi smo za popestritev zadnjih nekaj km še celo dodajali na gas. Na srečo smo se na parkirišču na Fužinah ravno še uspeli ustavit :D :D :D .
Čestitke tudi Kristini za cel krog - in to v velikem stilu :clap: (a ti lahko vezalke operem in zlikam ? ok, vsaj levo, pliz...).

Lepo vas je bilo videt, marsikoga po (pre)dolgem času - se veselim naslednjega srečanja !

primus
Uporabniški avatar
 Kunec
#50907
No mene pa je jutranje sonce :D zvabilo in tako hitro odhitel, da sem ujel štart ob 9 uri. Ker ponavadi odtečem krožno sem tudi PST tako odtekel v celoti, tokrat je bilo prvič in verjetno ne zadnjič. Kilometre smo s skupnimi močmi kar precej lažje premagovali, tako da sem užival v teku. Hvala tudi vsem, ki so organizerali tek in postavili okrepčevalnice in bili s tem morda prikrajšani za tek. Analiza je pa kar potrebna po toliko pretečenih kilometrih, žeja velika ,,kozliček ima prav poseben okus,, a seveda v mejah.

Lp Darko
Uporabniški avatar
 milkec
#50917
juhuhu.... Spet je bilo lepo in luštno, drugo pa itak ni važno. Mislim, da nisem nikjer videl žalostnega obraza, razen nekaj začudenih prestrašenih pogledov mimoidočih na PST-ju.
Uporabniški avatar
 mazi
#50918
Ojla, :lol:

Tudi midva z Lili sva pretekla sicer le ''polovičko'', ampak tudi to je bil za naju najdaljši zalogaj dosedaj...

Lepo vreme, dobra družba, še boljše okrepčevalnice, super organizacija...

Skratka vse naj, naj...


Hvala!!! :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
#50920
Ja res je bilo luštno včeraj
Najbolj sem bila vesela,ko sem videla,da se je parkirišče pred Fužinskim gradom iz minute v minuto bolj polnilo in da se nas je ravno na teku,ki smo ga posvetili Filipidu zbralo tako veliko.
Posebna pohvala velja nekaterim članom,ki so se prikazali po dolgem času :arrow: Lučko in Matjaž PRESS
Golovec sem premagala v svojem tempu v klepetu z Matjažem in v Bajsijevi podpori zadaj, ter Tinijevi spredaj
Pod Golovcem sta me v družbo sprejela Bor in Pantha rei, ki sta držala, vsaj zame, kar dobr tempo.Ampak ne dam se jaz.V Murglah nas je dohitel Aleš123, s katerim sva enkrat že ugotovila, da imava podoben tempo( če se seveda Aleš prilagodi :wink: ) in zato sva do konca odtekla skupaj. Pred Kosezami sem bila v sebi bolj :arrow: naprej do Žal, končati v Kosezah :roll: :? :arrow: no pa je misel na Varaždin prevagala in sem raje končala v Kosezah.
Ana-liza pa je tako kot vedno minila v dobri družbi.

Pohvala tudi najmlajšemu udeležencu PST-ja včeraj :arrow: dedič Press :clap: :wink:

Hvala vsem za okrepčevalnice ter tudi obema voznikoma za prevoze :wink:
Uporabniški avatar
 alan
#50924
Ojla! :D

Bajsijeve groznje glede bojkotiranja vcerajsnjega teka zaradi nenajlepsega vremena na sreco ni bilo potrebno upostevati! :wink: Lep tek je ratal... :D

Davorjeva (Meduza) in Aljina (Se1PR) mobilna energijsko - tekocinska okrepcevalnica si zasluzi prvo mesto med 'Tha BEST of' vcerajsnjega teka! Lepa hvala obema! :cast:

Urosu se je porodila ideja o zalnih trakcih (masnicah) in mislim, da je bila s strani forumovcev lepo sprejeta! Hvala Barb za rezanje trakcev in skrb pri razdeljevanju masnic ter iskanju knoflcev :cmok:

Se nekaj naj 'cvetk' od vceraj: :wink:

- Kristinin izgovor, da bo tekla samo polovicko :shock:
- ocividec v Murglah je mislil, da tecemo ob obletnici 11.09.
- Runner mi je moral pol ure razlagati, kje bosta z Dedicem tekla, ker mi ni potegnilo... :? Na koncu sta tekla po drugi poti :evil:
- najdaljsa pretecena razdalja za kar nekaj forumovcev :clap:
- pogresali smo Ninocko, Nataso in Staso :roll:
- mega analiza in mega dolg racun pri Balincku (mislim pa, da se vedno nebi prekosil unega s trojk, ki ga hrani Barb :wink: )
- pa se kaksna, ki mi trenutno ne pade na pamet...

Nekateri so tekli nad svojimi zmoznostmi,
nekateri pod svojimi zmoznostmi,
nekateri tudi na robu svojih zmoznosti :wink: ,
mislim pa, da smo bili po teku vsi zadovoljni! :D

:arrow: Se skupinska fotka s starta tukaj
 kristina
#50925
Joj, včeraj je bilo pa res luštno. Eni smo kar malo ponosni, da smo pretekli cel krog. Pa še tako fajn trojko imam obljubljeno.
Pohvalila bi vse okrepčevalnice, sploh tisto pri BS-u, ki je bila zelo nepričakovana, pa kar ne bi mogla biti na boljšem mestu.

Uroš, hvala za čestitke. Sem se mogla pa še popoldne smejati na tisto tvojo pripombo, da mi samo še škornji manjkajo, ko že s tako neprimernimi majicami tečem. Se bom malo poboljšala in si mogoče kupila prvo pravo tekaško majico..

Pozdravček, K.
 mojA
#50928
Živjo vsem skupaj!
Upala sem, da nama mogoče uspe, da se vam pridruživa ob 9-ih pri Fužinci. Žal se je izkazalo, da bi bil včerajšnji start za naju malce prepozen zaradi družinskih obveznosti, tako da sem strtala že malce pred 7 uro zjutraj. Sem vas pa na svojih zadnjih zadnjih km srečala, tri vaše "trojke": Borovo in 2much4me-jevo. Včerajšnji trening: 37,5 km je bil v sklopu Teka za Filipida in posvečen njemu. FKolk vas je blo !!! Bravo!
Uporabniški avatar
 klaudi
#50931
Lepo število se nas je zbralo včeraj, po moje udeležba na PST še nikoli ni bila tako številčna. Še vreme nam je šlo na roko. Odtekli smo en lep tek v spomin na Filipida.
Nujno je treba omenit okrepčevalnice, te so res zakon.
Gregor in Lojze sta mi celo pot držala tempo, sem zračunala, da smo tekli točno 6.0min/km.
Naj povem še, da je Bajsi na začetku goljufal in si krepko skrajšal pot, po spustih z Golovca se je namreč spuščal po vejah :shock: . Ja, tko, pa še Gregor je izkoristil vsako blatno potko, ki je sekala PST.
Analiza je bila super. Pol sva se pa z Barb počas odpravle proti domu.
Aja, pa Lučkota smo bili neizmerno veseli, ko smo ga spet videl.
Komi čakam naslednjič.
 Nataša
#50936
alan napisal/-a:- pogresali smo Ninocko, Nataso in Staso :roll:


ja, jest sem ju tud fuuul pogrešala :lol:

se mi je kar malo milo storilo, ko sem brala tole in gledala fotke, ker ste se očitno imeli res fajn, ampak obenem ugotavljam, da ni filinga sedet na analizi, če prej pošteno ne odtečeš in odšvicaš :roll: in ker ne morem tečt, sem šla raje na samotno kolesarsko turo po Barju. Sej mi je potem en vohun vse poročal :wink: .

Upam, da bom za naslednji PST že nared. Čestitke vsem za dober namen!
Uporabniški avatar
 Bajsi
#50937
klaudi napisal/-a: Komi čakam naslednjič.


Helou!
Gruvi!
Lepo vas je bilo videti in doživeti. Imam občutek, da se tek po PST lepo prijemlje in upam, da se ga boste začeli udeleževati tako množično tudi ob drugih priložnostih, ne samo na tekaških "sedminah", za katero pa upam, da je bila zadnja!!
Za tiste, ki niso bili na štartu pred Fužinskim gradom naj povem, da smo spomin na Filipida počastili tudi z enominutnim molkom.
Drugače pa, po 4 mesecih nabiranja kilometrov špeha je bil to moj prvi tek in to kar precej uspešen.

Klaudi, naslednjič bova obračunavala 30.10.2005!
Nazadnje spremenil Bajsi, dne 12 Sep 2005, 10:10, skupaj popravljeno 2 krat.
 Ninocka
#50938
Tudi jaz poooooogresala vse vas! Mi je pa vseeno zelo lepo pri srcu, da se vas je toliko udelezilo teka v Filipidov spomin.

PSTji so moji najljubsi teki in tudi jaz upam, da bom nared za naslednjega.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA