rekreativne in tekmovalne plavalne prireditve, plavalne za rekreacijo in zdravje, plavanje kar tako, ...
 de7an
#233309
Spoštovani ljubitelji gibanja. V sledečih vrsticah vam na kratko predstavljamo ponudbo plavalnih programov, ki bodo morebiti prišli komu prav kot popestritev vadbe med zimskim obdobjem ali zgolj kot razbremenitev/izziv po novem. Lep športni pozdrav,
Dejan Čepe(vodja SWIM CLINIC-e)

PONUDBA ZA ODRASLE

NOVOST H20 VADBA

Vadba v vodi, kjer se prepletajo elementi VODNE GIMNASTIKE (Aquagymnastic), VODNE AEROBIKE (Water aerobic) in TRENINGA V VODI (Aquatraining). Cilj vadbe je izboljšanje osnovne telesne pripravljenosti, kjer na eni vadbi povdarjamo vzdržljivost, gibljivost in moč. Vadba je primerna za ljudi: s slabšo telesno pripravljenostjo, s slabo telesno držo, s povečano telesno težo, s težavami s sklepi, starostnike, mamice po porodu... več na http://www.swimclinic.si
________________________________________

• TEČAJ ZA ODRASLE NEPLAVALCE in POLPLAVALCE, ki še niso prilagojeni na vodo

Iz izkušenj vemo, da je pri odraslih neplavalcih velikokrat vzrok neprilagojenosti na vodo prav strah pridobljen z nepravilnim pristopom ali iz neprijetnih situacij. Ta strah se odraža kot zelo mocno custvo in ga je potrebno premošcati po korakih. Z vam prilagojenim pristopom bomo naredili prve pravilne korake k skupnem cilju tudi ce do zdaj niste imeli resnega stika z vodo.

________________________________________

• TEČAJ ZA ODRASLE PLAVALCE – IZPOPOLNJEVANJE TEHNIKE PLAVANJA

Cilj tečaja je pobliže spoznati vse štiri plavalne tehnike, jih osvojiti ter izboljšati plavalne sposobnosti. Za dobro vzdušje in stopnjevan napredek bodo poskrbeli ucitelji, ki bodo po potrebi poskrbeli za individualiziran pristop k posamezniku.

________________________________________

NOVOST REKREATIVNO PLAVANJE

Obsegajo delo z odraslimi plavalci, ki hocejo v prijetni družbi skupine soplavalcev svojo plavalno pripravljenost še izboljšati. Za dobro vzdušje in stopnjevan napredek bodo poskrbeli ucitelji, ki bodo po potrebi poskrbeli za individualiziran pristop k posamezniku.

Vse podrobnosti o programih
t: 041 954 176
e: info@swimclinic.si
w: http://www.swimclinic.si

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA