takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo mislite da bo zmagal v teku na 10 km ?

INOT & KOVIT
30
63%
OBIVANKENOBI & TAE
18
38%
Uporabniški avatar
 tae
Ali sem že omenil, da imam jaz že za vse pripravljena obljubljena darilca (nagrade, presenečenja) ?
Meni ni problem tečt brez ure :nono:, sicer bom malo zmeden, ker sem malo odvisen od raznih high -tech tekaških pripomočkov.... :shock: :oops:, vendar ker bo sila z menoj ni panike :P, gremo na polno, pa bo kar bo... 8)
Uporabniški avatar
 tae
Očitno sva se spet pustila sprovocirati. Pričakujem, da se bosta veterana do odločilne tekme spomnila še kakšno zvijačo. Očitno sva oba vzgojena v duhu splošnega bontona, v smislu starejši imajo prednost oziroma prav, ker imajo v življenju več izkušenj in so nasploh bolj modri.

Še enkrat torej priznam, da meni bo problem tečt brez ure, saj kaj takšnega nisem poskusil še nikoli (na tekmi seveda).

Potemtakem je prepovedana tudi uporaba MP3-ja, a ne Inot. :D
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Očitno sva se spet pustila sprovocirati. Pričakujem, da se bosta veterana do odločilne tekme spomnila še kakšno zvijačo. Očitno sva oba vzgojena v duhu splošnega bontona, v smislu starejši imajo prednost oziroma prav, ker imajo v življenju več izkušenj in so nasploh bolj modri.

Še enkrat torej priznam, da meni bo problem tečt brez ure, saj kaj takšnega nisem poskusil še nikoli (na tekmi seveda).

Potemtakem je prepovedana tudi uporaba MP3-ja, a ne Inot. :D

Tae in Obi jaz mislim, da se tudi brez ur ne bosta izgubila na progi. :D Vsekakor pa je to bil samo predlog ne pa zahteva, zato se vama tega ni treba držati. Bi pa bil dvoboj brez ur vsekakor bolj napet, saj verjetno še tudi v cilju ne bi vedeli točno kdo je zmagal.
V vsakem primeru pa je dovoljen MP3. Za Taeta vem, da si bo posnel za 39 minut glasbe in pred koncem skušal priti v cilj. Jaz se nagibam bolj k 41 ali 42 :D

Tudi moja darilca so že pripravljena!
Uporabniški avatar
 tae
Jaz bom tekel brez MP3-ja in brez ure. (pripomba o mp3-ju je bolj namenjena tebi)

Če bomo štartali res spredaj, tako kot je plan, bomo imeli načeloma bruto in neto čase itak iste. Na koncu bomo na uri videli naš čas. Zanimivo bo tole, ni kaj.

Je pa nerodno, ker ne bom mogel točno zmeriti proge z mojim kalibriranim foodpodom. Se morda javi kdo drug, ki gre na 10ko in ima točne podatke na svoji urci ?
Uporabniški avatar
 klatez
Tae, ne daj se! :wink:

Če ti ne smeš imeti sodobnih pripomočkov (ure), potem jih tudi ostali ne smejo imeti (MP3 in podobna navlaka). :--

Itak so baje v Ameriki MP3-ji na maratonih že prepovedani... :mrgreen:
 spela*
Torej da lahko Tae uro na gleženj? Tja menda ne bo gledal med tekom ... :wink:

Inot, namesto MP3 predvajalnika se nauči za 40 minut pesmi, ki si jih lahko vrtiš v glavi ali jih poješ naglas med tekom. :D
Vidim, da dvoboj z vidika organizacije "nadzorujeta" Kovit in Inot.
Tae pa Obi sta to prostovoljno sprejela, tako očitat tu ni kaj nikomur.
Predlagam pa, oz. prav se mi zdi tako: Naj se na povratni tekmi tekmuje po pravilih, ki jih določita Obi in Tae :)
Pa naj gre za takšne odločitve kot je ta, ne pa metanje polen pod noge

usem pa želim rekordno hitr tek na prihajajoči tekmi!
Uporabniški avatar
 tae
Do našega dvoboja nas loči še slabih 14 dni. Mislim, da se v tako kratkem času s samo pripravljenostjo ne da več kaj dosti storiti. Glede na to, da sem se danes testiral na 10-ki, lahko povem, da moj prvotno željeni tempo 3:45 ni realen. Trenutno tega še nisem sposoben. Če vzamem tempo 3:49 min./km, potem bi moral omenjeno razdaljo preteči v cca 39in minutah in pol. Da vidim, če bom sam z napovedanim časom najbližje. :D
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:Do našega dvoboja nas loči še slabih 14 dni. Mislim, da se v tako kratkem času s samo pripravljenostjo ne da več kaj dosti storiti. Glede na to, da sem se danes testiral na 10-ki, lahko povem, da moj prvotno željeni tempo 3:45 ni realen. Trenutno tega še nisem sposoben. Če vzamem tempo 3:49 min./km, potem bi moral omenjeno razdaljo preteči v cca 39in minutah in pol. Da vidim, če bom sam z napovedanim časom najbližje. :D

Malo si me razžalostil ,ker sem se ravno odločil, da začnem delati intervale. Prej ni bilo časa :D Če začeneš z nule se da v 14.dnevih marsikaj narediti. Če si pa v špici pa zna forma v 14 dneh drastično pasti :twisted: Bomo videli kaj bo :lol:
Da bomo na koncu vsi zadovoljni pa sem seveda za to, da so ure dovoljene. Tudi budilke :P
Uporabniški avatar
 klatez
INOT napisal/-a:Malo si me razžalostil ,ker sem se ravno odločil, da začnem delati intervale. Prej ni bilo časa :D Če začeneš z nule se da v 14.dnevih marsikaj narediti. Če si pa v špici pa zna forma v 14 dneh drastično pasti :twisted: Bomo videli kaj bo :lol:
Da bomo na koncu vsi zadovoljni pa sem seveda za to, da so ure dovoljene. Tudi budilke :P

Sem vedel, da ne boš upal brez MP3 in namesto tega peti lepe slovenske narodne... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 INOT
klatez napisal/-a:
INOT napisal/-a:Malo si me razžalostil ,ker sem se ravno odločil, da začnem delati intervale. Prej ni bilo časa :D Če začeneš z nule se da v 14.dnevih marsikaj narediti. Če si pa v špici pa zna forma v 14 dneh drastično pasti :twisted: Bomo videli kaj bo :lol:

Sem vedel, da ne boš upal brez MP3 in namesto tega peti lepe slovenske narodne... :mrgreen:

Se motiš. Definitivno grem brez MP3, da me ne bi uspaval pol pa konkurenca oddrvi preveč naprej :D Kakor kaže se bom trudil, da mi kompanija ne pobegne izpred oči :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA