takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo mislite da bo zmagal v teku na 10 km ?

INOT & KOVIT
30
63%
OBIVANKENOBI & TAE
18
38%
Uporabniški avatar
 Loni
kovit napisal/-a:
Loni napisal/-a:
Evo, Kovit, prinesem kak metr jabolk v ovoju in zadetih od cimeta. A bo v redu :lol: :?: :?:

Veš da bo v redu.
No le glej da bojo zadeti samo od cimeta :)

OK, da ne bom tle smetila, če maš še kake specialne želje glede aditivov, sporoči do cajta na zs.
Uporabniški avatar
 INOT
Provokacija popolnoma uspela :D Gremo dalje. Trenirat :twisted:
Uporabniški avatar
 tae
Ali se bomo kaj zmenili za kaj bomo sploh stavili ?

Razne pijače in morebitna prehrana odpade, to je brez veze. (lahko si seveda kupimo sami kar bomo želeli). Hočem povedati, da mora od stave ostati trajen spomin. Lanski Inotov pokalček se mi je zdela super ideja, še posebej zato, ker sem ga dobil tudi jaz, čeprav sem zgubil.

Torej, prvo besedo imata izzivalca. Kaj ponujata, če izgubita in kaj pričakujeta če zmagata ?

Ostalo ljudstvo, oprostite letos za vas nimam nič pripravljenega.
Uporabniški avatar
 INOT
Tudi jaz nimam prave ideje. Naj dasta Obi in Kovit kakšen predlog.
 klopotec
tae napisal/-a:Ali se bomo kaj zmenili za kaj bomo sploh stavili ?

Razne pijače in morebitna prehrana odpade, to je brez veze. (lahko si seveda kupimo sami kar bomo želeli). Hočem povedati, da mora od stave ostati trajen spomin. Lanski Inotov pokalček se mi je zdela super ideja, še posebej zato, ker sem ga dobil tudi jaz, čeprav sem zgubil.

Torej, prvo besedo imata izzivalca. Kaj ponujata, če izgubita in kaj pričakujeta če zmagata ?

Ostalo ljudstvo, oprostite letos za vas nimam nič pripravljenega.

Ne sekiraj se, nam bo uživanje ob tem epskem četveroboju čisto dovolj.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jaz tudi nimam prave ideje :oops: :roll: (lanskoletne samoobrambe s palačinkami bo zelo težko ponoviti :ignore:), sicer kakšen piknik ne bi bila tako slaba ideja, vendar ni nekaj inovativnega...TF pikniki so bili do sedaj praktično vsako leto...
Kot je omenil Tae, sem tudi jaz zato, da si med sabo podelimo nekaj trajnega (ne samo častimo pijačo :nono: :cenz:), vendar je tukaj zopet problem kaj bi to bilo, tako, da jaz tudi čakam na kakšno pametno idejo (iz moje ali druge glave) :shock: :oops:

Lp! :wink:
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:Ja, jaz tudi nimam prave ideje :oops: :roll: (lanskoletne samoobrambe s palačinkami bo zelo težko ponoviti :ignore:), sicer kakšen piknik ne bi bila tako slaba ideja, vendar ni nekaj inovativnega...TF pikniki so bili do sedaj praktično vsako leto...
Kot je omenil Tae, sem tudi jaz zato, da si med sabo podelimo nekaj trajnega (ne samo častimo pijačo :nono: :cenz:), vendar je tukaj zopet problem kaj bi to bilo, tako, da jaz tudi čakam na kakšno pametno idejo (iz moje ali druge glave) :shock: :oops:

Lp! :wink:

Kaj se sekirate, jaz mislim da si že bomo nekaj podarili .
Kaj, pa naj ostane presenečenje za potem ko bo boj končan. :)
Uporabniški avatar
 INOT
Vsekakor se pustim presenetit, če pa bo želja pa lahko damo naredit tudi kakšne pokale...
Uporabniški avatar
 tae
Kljub temu, da smo sestavili 2 para, bomo očitno vsi štirje tekmovali med sabo.

Glede na to, da nimamo pravih idej nad nagradami, oziroma stavo, predlagam sledeče:

Vsak od nas 4-ih pripravi za ostale 3 sotekmovalce presenečenje, katero do samega razpleta ne sme razkriti popolnoma nikomur. Tako na koncu vsak od nas dobi 3 darilca. Tako bralke in bralce te teme, kot tudi nas, bo na veliko zanimalo kakšna presenečenja bodo v igri.

Ostali 3-je, kaj pravite na to ?
Uporabniški avatar
 bernarda
tae napisal/-a:Kljub temu, da smo sestavili 2 para, bomo očitno vsi štirje tekmovali med sabo.

Glede na to, da nimamo pravih idej nad nagradami, oziroma stavo, predlagam sledeče:

Vsak od nas 4-ih pripravi za ostale 3 sotekmovalce presenečenje, katero do samega razpleta ne sme razkriti popolnoma nikomur. Tako na koncu vsak od nas dobi 3 darilca. Tako bralke in bralce te teme, kot tudi nas, bo na veliko zanimalo kakšna presenečenja bodo v igri.

Ostali 3-je, kaj pravite na to ?

Kaj boste sedaj tekmovali še, kdo bo boljše presenečenje pripravil :?: :!: Boš še za to lestvico stav pripravil :?: :idea: :arrow:
Uporabniški avatar
 tae
bernarda napisal/-a:Kaj boste sedaj tekmovali še, kdo bo boljše presenečenje pripravil :?: :!: Boš še za to lestvico stav pripravil :?: :idea: :arrow:

Nikakor ne. Če je ideja neumna, se bomo spomnili kaj drugega. Zadevo želim narediti zanimivo za nas in za vas.
Uporabniški avatar
 Loni
Ampak smo si različni in definicij neumno je lahko malo morje.
Uporabniški avatar
 bernarda
tae napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Kaj boste sedaj tekmovali še, kdo bo boljše presenečenje pripravil :?: :!: Boš še za to lestvico stav pripravil :?: :idea: :arrow:

Nikakor ne. Če je ideja neumna, se bomo spomnili kaj drugega. Zadevo želim narediti zanimivo za nas in za vas.

Tu ni govora o nobeni neumnosti . Postavljeno je bilo čisto navadno vprašanje na tvojo idejo.Ne zdi se mi slaba ideja.O tvojem predlogu seveda odločate vi štirje, publika pa daje komentarje, mnenja in mogoče predloge :roll: Al ne :?: :!:
Uporabniški avatar
 tae
Kovit, že en teden se v tej temi nisi nič javil. Pogrešam že kakšno tvojo pikro.
Uporabniški avatar
 INOT
Kovit se bo kmalu javil, trenutno je na pripravah v Kamniških alpah,nekje na višini 2000 m. V snežnem igluju izvaja specialne priprave za dvoboj kot je lebdenje v zraku, dematerializacija misli, nevidno prehitevanje nasprotnika ter dihalne vaje z inhaliranjem tekočega helija. Povem vama, da so vajine priprave in treningi kot so intervali pa fartleki že zdavnaj preživeli, to izvajajo samo še pionirji :twisted:
Toliko le glejta, da se v Radencih ne osmešita preveč :wink:
Tae tebi za strah pa povem, da po 60 km intervalu zadnji kilometer še vedno pretečem z lahkoto pod 4.minutami :twisted: :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA