- 29 Mar 2008, 13:32
Ideje kapljajo na plan. Verjamem, da jih bo še več. V primeru združenja treh stvari, kot sem razumel, se pravi teka (tekmovanja), samoobramb in piknika s palačinkami, jaz vidim nekaj problemov.
1. če to ne bo uradna prireditev, bo moral nekdo drug namesto ponavadi organizatorjev zmeriti 10km progo.
2. jaz osebno bi imel raje uradno tekmovanje, kjer bi tekmoval sam s sabo, z Inotom in tudi drugimi tekmovalci (zaradi prehitevanja, sledenja, uhajanja, lovljenja ipd verjetno na tekmah tečem hitreje, kot sam)
3. časovna omejitev, zadevo bi raje speljal v dveh ločenih dnevih predvsem zaradi samoobramb. Že celodnevni seminar samoobramb (seveda z vmesnimi pavzami) je občutno premalo za osvojitev kakšnih konkretnih znanj. V planu imam predelati le samoobrambe od prijemov (časovno verjetno ne bo zneslo niti za padce, niti za obrambe od udarcev, niti za obrambe od noža ali drugih trdih predmetov). Poleg tega sem želel zadevo speljati v Kamniku (lokacija, kjer je posnet dvd), kjer bi si po želji vmes med pavzo dejansko lahko ogledali tudi muzej, kot je predlagal cvalenti.
Nisem še rekel zadnje besede, tako da se vsekakor lahko zmenimo tudi po vaših predlogih prilagojenih meni. Zadeve bi se morale začeti čim prej, npr. ob 8h tek, do 10h preoblačenje, hrana in pijača. Od 10h-12h prvi del samoobramb, od 12h-13h kosilo in počitek, od 13h-15h drugi del samoobram, od 15h-16h počitek, od 16h-18h tretji del samoobramb. Tako bi izvedli 6 ur samoobramb, kar je še vedno več, kot polovico manj, kot je predvideno za začetni tečaj samoobrambe (od 15 do 20 ur), od 18h dalje nastopi Inot s svojimi palačinkami in nato žur do jutranjih ur.
Točen program, kaj in kako bomo počeli, bom še sporočil, ko bo zadeva dovolj blizu, kar zaenkrat še ni.