takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
Uporabniški avatar
 tae
Vroče postaja tole, pa sploh se še začelo ni. V kratkem imava z Inotom prvi pomemben test pred to stavo, na podlagi katerega bova lahko začela planirati vsak svoje treninge od 1. aprila dalje.

INOT se bo preizkusil v svoji ultra disciplini 60 km in nekaj Zagreb -Čazma (še malo reklame za konkurenco :D )
Jaz pa na svoji prvi letošnji desetki v Grazu
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a:Vroče postaja tole, pa sploh se še začelo ni. V kratkem imava z Inotom prvi pomemben test pred to stavo, na podlagi katerega bova lahko začela planirati vsak svoje treninge od 1. aprila dalje.

INOT se bo preizkusil v svoji ultra disciplini 60 km in nekaj Zagreb -Čazma (še malo reklame za konkurenco :D )
Jaz pa na svoji prvi letošnji desetki v Grazu

@Tae to pa res ne bo test. Ti boš naredil nekaj dodatnega na hitrosti, saj boš tudi na tekmi treniral svojo panogo, Inot bo pa porabljal svoje hitre mišice in z njimi pomagal nekaj ur hraniti telo do cilja na supermaratonu. Ravno zaradi tega sem dal glas Inotu, ker sem vedel, da se spušča v težko stavo. Je pa fant res korajžen. Če bo zmagal, mu pomagam peči palačinke, če zgubi pa grem v Tae-šolo :D , pol ga pa prebutam :bum:
Uporabniški avatar
 ero
brez nasilja, prosim :)

častno razsodišče ima prednost pri palačinkah in šoli!

a sem že rekel, da se prostovoljno javljam za člana razsodišča :wink:

resno - naredimo športni dan z desetko, potem pa piknik in Taetova šola - se že veselim :D
Uporabniški avatar
 INOT
ero napisal/-a:brez nasilja, prosim :)

častno razsodišče ima prednost pri palačinkah in šoli!

a sem že rekel, da se prostovoljno javljam za člana razsodišča :wink:

resno - naredimo športni dan z desetko, potem pa piknik in Taetova šola - se že veselim :D

Ideja s športnim dnevom je tudi meni všeč. Pa nardimo eno lokalno TF tekmovanje v desetki z piknikom. Kaj praviš na to Tae?
Uporabniški avatar
 miro
Ideja z lokakno desetko je odlična!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tae
Ideje kapljajo na plan. Verjamem, da jih bo še več. V primeru združenja treh stvari, kot sem razumel, se pravi teka (tekmovanja), samoobramb in piknika s palačinkami, jaz vidim nekaj problemov.

1. če to ne bo uradna prireditev, bo moral nekdo drug namesto ponavadi organizatorjev zmeriti 10km progo.
2. jaz osebno bi imel raje uradno tekmovanje, kjer bi tekmoval sam s sabo, z Inotom in tudi drugimi tekmovalci (zaradi prehitevanja, sledenja, uhajanja, lovljenja ipd verjetno na tekmah tečem hitreje, kot sam)
3. časovna omejitev, zadevo bi raje speljal v dveh ločenih dnevih predvsem zaradi samoobramb. Že celodnevni seminar samoobramb (seveda z vmesnimi pavzami) je občutno premalo za osvojitev kakšnih konkretnih znanj. V planu imam predelati le samoobrambe od prijemov (časovno verjetno ne bo zneslo niti za padce, niti za obrambe od udarcev, niti za obrambe od noža ali drugih trdih predmetov). Poleg tega sem želel zadevo speljati v Kamniku (lokacija, kjer je posnet dvd), kjer bi si po želji vmes med pavzo dejansko lahko ogledali tudi muzej, kot je predlagal cvalenti.

Nisem še rekel zadnje besede, tako da se vsekakor lahko zmenimo tudi po vaših predlogih prilagojenih meni. Zadeve bi se morale začeti čim prej, npr. ob 8h tek, do 10h preoblačenje, hrana in pijača. Od 10h-12h prvi del samoobramb, od 12h-13h kosilo in počitek, od 13h-15h drugi del samoobram, od 15h-16h počitek, od 16h-18h tretji del samoobramb. Tako bi izvedli 6 ur samoobramb, kar je še vedno več, kot polovico manj, kot je predvideno za začetni tečaj samoobrambe (od 15 do 20 ur), od 18h dalje nastopi Inot s svojimi palačinkami in nato žur do jutranjih ur.

Točen program, kaj in kako bomo počeli, bom še sporočil, ko bo zadeva dovolj blizu, kar zaenkrat še ni.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
Tae toti štajerci so od vraga. ZdravkoC je še s slikico začel pridobivati - predvidevam, da navijačice. :roll:
Tae, mislim, da se lahko tudi s svojo sliko kosaš z Inotom, pa bomo še tukaj navijale-končno enkrat tudi ženske... :wink:
Ideje imate sploh fajn...
Pridemo navijat! Pa na piknik! Pa na obrambo!
Lp, I.
 AinE
Tole pa postaja že prav zanimivo. Tudi jaz dam glas za Tae- ta (uh, kako se že to sklanja), ker je s Kamlka.

Za pridobivanje njegovih navijačic bi dala slikco sem gor :wink: , ampak ne znam :oops:

Lp E.
Uporabniški avatar
 INOT
Kakorkoli se boste odločili se bom strinjal. najbolj važno je to, da mi ne bo treba delati 6 ur obramb! Ej pa to je hujše kot pretečt maraton :twisted: :rol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:Vidim, da bom res pekel veliko palačink. Tudi za nasprotno ekipo. :D Glavno, da bo čagaaaa :D

Čuj pje Inot kaka čaga štenge bo treba narest pol pa toplt čagaaaa!
Bova midva naredila še eno ornk čago še za kako drugo stvar!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tae
Sončka napisal/-a:
Tae, mislim, da se lahko tudi s svojo sliko kosaš z Inotom, pa bomo še tukaj navijale-končno enkrat tudi ženske... :wink:

Lepotno tekmovanje lahko izvedemo kdaj drugič, kot naslednji projekt :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vidim, da ste zamenjali vizuelno predstavitev kandidata z lepotnim tekmovanjem. Če bi to vedel, bi dal celo sliko gor, da se vidijo še noge :shock: . V enem izmed mnogih postov v preteklosti je Inot zapisal, da nikakor ne pristaja na depilacijo :FO: . Potem lahko veste, da mu tudi hitrost ne pomeni vse :toast:

Faj bi bilo imeti smeškota, ki palačinke v lufti obrača :rol:
Uporabniški avatar
 tae
Inot - izzivalec in vsi tisti, ki še ne veste na koga bi stavili.

Danes imel test na hitri 10ki (priznam, pogoji so bili idealni, pa vseeno)

Povprečni tempo 3:47 min./km, končni čas 37:50 min.

Moj cilj za stavo je torej podiranje tega rekorda, v kar pa žal še jaz ne verjamem. Moji načrtovani treningi od aprila 2008 dalje bodo torej tempirani za čas 37 min. (malo samohvale, saj veste dobro blago se samo hvali). Ne napadite me prosim zaradi tega, sem le vesel za dosežek, ki je odraz treningov.
Uporabniški avatar
 vencelj
Tae, še enkrat čestitke za današnji odličen nastop. Rezultat je res odraz treningov, verjetno sedaj tudi iz prakse veš, čemu koristi dobra baza. Verjetno pa ni treba posebej poudarjati, da niti pri Inot-u baza še zdaleč ni problem... :wink:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 INOT
Vidim, da sem najebal. In to dobesedno :D Taetovi časi so zame že sedaj verjetno nedosegljivi. Kaj šele bo, ko se natrenira. :roll:
Toda-še je čas,da tudi jaz še malo spilim hitrost.
Čez zimo smo hodili na Šri čin mojevo ligo na Pohorje kjer prisegajo na samopreseganje. Torej bo treba nekako iti preko svojih mej... Bom še pogruntal kako! :?: :idea:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA