Uradni forum najzahtevnejšega pustolovskega tekmovanja v Sloveniji – Adventure race Slovenia in forum Mestnih avantur – najbolj norih sobot v mesecu

Moderator: PeterV

Uporabniški avatar
 PeterV
#186924
V tem forumu lahko napišete kakšno vzpodbudo svoji priljubljeni ekipi.
You can cheer your favorite team.
----------------------------------------------------------------------------------
1. If you want to log on, please click on the "Registriraj se" in the right corner.
2. Then click on the bottom "Sprejemam pogoje uporabe".
3. Last, change the language and everything will be in english.
#186974
Ravnokar s štarta v Šentvidu nad Ljubljano. Ekipe v obeh konkurencah so se zapodile v krasen dan in zelenilo šentviškega hriba. Prvi večji zalogaj bo specialna orientacija med vrtačami pri Toškem čelu, proti večeru pa jih bomo spet lahko spremljali v okolici lj, ko bodo prek Rašice nadaljevali svojo pot. Vzdušje je super!
Go go go, Leteči nomadi & Titanium & Lima & Durasport & Pustolovec rajd!
lpŽ
#187945
Quo in Adventure Race Slovenia 2009

Adventure Race Slovenija je za nami. Dve ekipi sta nosili Quo Loger. Objavljamo sled ene od ekip, ki je uspela progo prehoditi, prekolesariti, preplavati, prerolkati, prečolnariti,... kakršno koli samopogonsko sredstvo je pač že bilo na voljo.
Priložena linka zgovorno pričata o naporni poti. Kapo dol vsem, ki so si na pot sploh upali.
Na voljo je PDF dokument ( http://www.globalvision.si/hribi_net/AD ... _FINAL.pdf ), ki je bil izdelan s programom Quo - Interaktivna Slovenija in Quo projekt ( http://www.globalvision.si/hribi_net/AVANTURA_2009.zip ), s pomočjo katerega si lahko natačno ogledate potek poti v podrobnosti. Tudi z brezplačno verzijo Quo v kombinaciji z Google Earth.
#188185
Hi,

Some teams (or all teams) got the GPS-logger, where we can see the teams track?

And about weather. Before start there was little interview with each team and we told them that "we (estonian team) like bad weather".
And then after a day, there was bad weather, and we liked it :)
In Estonia we have always bad weather, we have a joke for this "this year summer already over, that was yesterday, but unfortunately I was on the work".

In Estonia we have 5 short adventure races every year (approx 7-12h, it is very popular, there is a couple of hundred teams on the start line) and two longs (25h and 36h, 40-50 teams in start line).

leivo@ekstreem.ee
Team VAUDE Estonia
#216413
Pozdravljeni!

Lepo bi prosil, če mi bi lahko pomagali z kakim nasvetom glede treningov za AR, saj smo namreč novi na tem področju in želimo letos nastopiti prvič.Smo pa začeli že z intenzivnimi pripravami, vendar bi si želeli malo urediti določene treninge, zato vas naprošam za pomoč.
#216462
Odgovor je preprost: čim več kolesarite in tecite na dolge razdalje. Priporočljivo je občasno trenirat tudi ponoči. Skupni treningi so odlični, ker se med treningi spoznate in poznate šibke točke ostalih članov ekipe. Za plavanje ni tak problem, fajn je da sta vsaj 2 dobra plavalca, če pride do kakšnih težav, da pomagata.
Nam se je pripetilo (ARS 2003), da je kolega krč zagrabil na dobrem kilometru v vodi (ni bil ravno vajen plavat s plavutkami) in sva ga s kolegico prijela pod pazduho vsak na eni strani in smo šli dalje do konca (cca. 1km).
Nekaj na kratko.

lp vid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA