Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
Dobro jutro, Polžki!

Včeraj sem se na tek odpravila brez motivacije in energije. In, če ne bi šla s skupino, bi kar lepo ostala doma. In smo jamrali in jamrali, pa pravi sotekačica, da bo kar z mano tekla, ker ji moj tempo odgovarja. :?: No in res. Tečeva midve skupaj, klepetava, ugotavljala, kako tako čas hitreje mineva in res TEČEVA. Ker z včerajšnjim pristopom bi se jaz samo vlekla, tako pa sem imela "zajčico", ki me je vlekla naprej. Zadnja 2 km me je že pošteno pobiralo, pa ni in ni hotela pobegniti naprej. Me je priganjala in tako mi ni preostalo drugega, kot da ji sledim. V cilj sva prišli skupaj in jaz sem ji iskreno priznala, da, če ne bi šla z mano, bi se vsedla na tla in čakala na boljše čase (ali pa vsaj porabila precej več časa do cilja). Torej rezultat: iredno zadovoljna. In se mi je tudi fino zdelo, ker je bila tudi sotekačica zadovoljna. Sva pa zmogli cca 9 km v 60 minutah - kar je zame kot zapriseženega polžka kar spodobno!

Upam, da se bom tudi v Lj lahko kakšnemu počasnemu prilepila. Ker sem res ugotovila, da se sama prehitro predam in se zadovoljim s še počasnejšim tempom od počasnega. :oops:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Poslušajte to.
Danes sem se odpravila tečt že dopoldan. In grem mal v hrib, mal fartleka...
In tečem jaz po naselju, pa pred mano en starejši gospod. Takrat sem kao hitro tekla. Pa se mal za gospodom ustavim in začnem hoditi. No in se dotični obrne in se nasmeji: "Nikar tako hitro. Lepo počasi pa dolgo..."

:lol: :lol:
Sem pomislila, škoda, da nimam polžje majčke gor :lol:

Sicer pa tud čas ni bil slab za hribčke, hi hi.

me je pa danes skor kap ko sem dojela da je samo še dober teden do LM.
 spela*
Tina1 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Čisto možno. Okrog pol enajstih smo bili že nekje blizu Kosez. Smo pa tudi mi srečevali skupine tekačev, ni le TF tekel po PST včeraj. :wink:

Sem zihr, da sem vas srečala nasproti v Murglah, ko ste tekli v smeri Kosez. En je mel kapico TF, kasneje sem videla še eno na kolesu, ki jim je sledila, kot sem prebrala na forumu ;)

In si bila kar tiho? No, važno, da se teče. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, bravo, vidiš, kako lepo gre. Na LM bo veliko takšnih, ki ti bodo delali družbo, tko da se sploh ne sekiraj, si kar sama izbereš eno "žrtev" in tečeš z njo :lol: :wink: .

Solatka, si nabrala že kar lepo število kilometrov ta mesec, zelo si pridna. In do LM sta še skoraj dva tedna, ni panike :lol: . Kar tako naprej.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Bjkulinka napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:ne morem verjet reakcije lastnika...
in kakšen naj bo potem pes?
lenči, upam, da kmalu pozabiš na ta dogodek !

jst sem pa danes tekla sicer je bila tehnika zelo blizu popolnosti poloma ampak tekla pa sem ;)

Kako prisrčno si ti tole rdeče napisala :wink: Sem si ene parkrat prebrala in mi je šlo vedno bolj na smeh. Popolnost poloma :idea: Bravo za idejo :!: :--

:oops:
z veseljem spravim koga v smeh ;)
so bili časi ko sem proste trenutke zabijala s pisanjem in sem uživala v iskanju zanimivih besednih zvez ali besed ;)

danes sem šla kratko razdaljo pretečt... in bogec moj zlati, tačka ne boli trenutno nič ama baš nič... je pa druga zadeva... vlekla sem se ko truplo... nekak mi ni steklo, ni bilo euforičnega teka... kr neki... v glavnem, če bi imela mal življenja v sebi bi telih 6 km lahko hitreje pretekla... no jaaaa
am, tko da mogoče mi pa celo uspe it na LM.
Počasnela, jaz imam namen štartat zlooo počas, pa potem če se bo dal malce pospešit... sicer čas ne bo igral vloge (glede na to da od Donna teka bolj kot ne zabušavam) bi pa rada tekla tam okrog 1 ure ... 10 minut odstopanja v obe smeri je dovoljenih, v eno smer celo zelo zaželjenih (bogaječe tole spisano) ... v glavnem ni mi pomemben čas, imam pač dolg na 10 km...
Mimogrede, kje je pa moja Ira??? Ira javi se, Zemlja kliče tja v Nebesa!!!!
Uporabniški avatar
 Tina1
spela* napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:Sem zihr, da sem vas srečala nasproti v Murglah, ko ste tekli v smeri Kosez. En je mel kapico TF, kasneje sem videla še eno na kolesu, ki jim je sledila, kot sem prebrala na forumu ;)

In si bila kar tiho? No, važno, da se teče. :wink:

Sem bila še vsa zaspana v tisti megli. :) ja, pa tut ene skupine ljudi, kjer ne poznam nobenga, ne bi pozdravljala, ko tečem sama nasproti. :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Počasnela, jaz imam namen štartat zlooo počas, pa potem če se bo dal malce pospešit... sicer čas ne bo igral vloge (glede na to da od Donna teka bolj kot ne zabušavam) bi pa rada tekla tam okrog 1 ure ... 10 minut odstopanja v obe smeri je dovoljenih, v eno smer celo zelo zaželjenih (bogaječe tole spisano) ... v glavnem ni mi pomemben čas, imam pač dolg na 10 km...
Mimogrede, kje je pa moja Ira??? Ira javi se, Zemlja kliče tja v Nebesa!!!!

Jaz bom navijala kolikor bom le lahko :D , v cilj pa itak pridete, slej ko prej :D .
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem videla tvoj tempo ta mesec ;) super si bejba!!!!
sem brala zdejle pripetije našega Fotrčka, me je nasmejal do solz :)
Komu se naj zahvalim da me je pripeljal med takšne ljudi :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:sem videla tvoj tempo ta mesec ;) super si bejba!!!!
sem brala zdejle pripetije našega Fotrčka, me je nasmejal do solz :)
Komu se naj zahvalim da me je pripeljal med takšne ljudi :oops:

Ksenija, sebi se zahvali :lol: . Se res veselim, da je noga bolje in bova lahko kakšno skupaj odtekli. Sem že malo bolj domača s klančki, Rožnik je res dober trening. Tempo? khm, nabiram krajše razdalje, pa je takoj lepše videt :wink: . Pa še dodatno "stimulacijo" kdaj dobim :twisted: .

Aha, pa tvoj tempo na 6 bi tudi še lovila, sam če praviš, da je počasen :oops: pol pa spet dušo spustim :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
Lenči am kako naj napišem... ni bil tempo počasen, jst sem imela občutek težkosti, odsotnosti... počutila sem se popolnoma v skladu z okolico - meglaaa svuda ...

v glavnem, sem danes na teku razmišljala (kolikor znam) pa bom kar tule podelila z vami če smem delček , ne bom smetila med strokovnjaki....

torej zjutraj v postelji razmišljam, kako z lahko je past ven iz ritma...
s težavo se skobacam iz postelje pa bijem bitko.
Zunaj tema, meni tačka daje signal da naj grem nazaj pod toplo odejo... se oblečem in grem v hladno jutro... ker je mesto eno samo gradbišče me pričakajo oči delavcev uprte vame, ki na pol oblečena še skoraj speča,se megleno odpravljam v hrib... pa nastane najpomembnejše vprašanje tega jutra... katero smer naj izberem, odločim se za skoraj najlažjo varianto, no ja - se mi je še ena druga v misli vrivala pa sem jo spodila... danes nisem razpoložena za divje svinje... grem jst v hrib... vse rutinsko, pa pričnem tečt... nekje na polovici začnem razmišljat, da rabim dogle pajkice, pa kdaj v Lj po cifro, pa "murnček" mi je v misli skakal... aja murnček je moj nov prijateljček ki je baje namenjen za igračo za odrasle fante (uraaa)... no ja tko sem brala tule na forumu ;) pa se zalotim da razmišljam samo še o tekaških zadevah... sej veste, športni nedrček pa tekaški štumfi, copati za brezpotja - najnujnejši kos garderobe za to zimo... pa pomislim da že dolgo nisem razmišljala o tem da bi si kakšen seksi kos spodnjega perila privoščila... da že dolgo nisem samostoječih nogavičk kupila... hm... po mestu se podim v pajkicah s čepico na glavi... pa se prav fajn počutim oja včasih celo seksi ;) pa je teh 6 km hitro minilo... res... pa še plan sem nardila kako naprej s tekom, pa še kakšno pametno sem pogruntala zase, no ja bi bilo pa fajn si omislit tud kakšen prej omenjen kos...
Uporabniški avatar
 UršaR
Ksenija napisal/-a:pa se zalotim da razmišljam samo še o tekaških zadevah... sej veste, športni nedrček pa tekaški štumfi, copati za brezpotja - najnujnejši kos garderobe za to zimo... pa pomislim da že dolgo nisem razmišljala o tem da bi si kakšen seksi kos spodnjega perila privoščila... da že dolgo nisem samostoječih nogavičk kupila... hm...

A ti še jaz nekaj zaupam? Zadnjič sem malo urejala domače papirje. Tudi račune, ki jih redno spravljam - za vsak slučaj. In ugotovim, da imamo samo račune iz Hervisa, Intersporta, Iglu sporta ipd. Sem prav na glas razmišljala, če samo še športno opremo kupujemo. Madona, res bo že čas, da si kupim še kaj "lepega". Ampak kaj, ko so pa tekaške vetrovke, jopice, superge itd tudi takooo lepe. :roll:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, Urša, kako prav imata, jaz sem si "morala" kupit nekaj manjših kosov oblačil, ker ena visijo z mene kot cote
Uporabniški avatar
 d.m.r.
lenči napisal/-a:Polžki, poglejte mal fotko, da me boste prepoznale :wink: . No, saj bom dala čepico gor, samo za vsak slučaj. Sem naredila stilsko preobrazbo :lol: .

lLenči, luštno, luštno! :)
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Polžki, poglejte mal fotko, da me boste prepoznale :wink: . No, saj bom dala čepico gor, samo za vsak slučaj. Sem naredila stilsko preobrazbo :lol: .

Lenči a prav vidim, da imaš tudi novo barvo :) Boš lepa za maraton, samo kapce pa ne smeš imet, se ne bo nič videlo :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Hej, Polžki!
pa ne da vam je štrene zmanjkalo? :lol:
Al jo porabite za tek?

Danes na mojem urniku sicer ni bilo tekaških dejavnosti, ampak nisem mogla reči NE kolegičini prošnji če grem z njo v park trenirat za LM.

Pa sva šli, brez ure, brez pulzmetra in podobne navlake. Za dušo. Tek v teh dneh v parku je eno čudovito doživetje.
Listje, listje, samo listje. vseh barv in oblik. Pa kako dišiii...

Eh no... zdaj sem pa že mal zajadrala.

Pretekli sva 5,5km na izi. predebatirali sva vse po dolgem in počez. Prav prijetna sprememba glede na moje samotne teke.
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA