Moderator: lenči

Živjo!

Jaz sem na TF še bolj nova, bi se vam pa z veseljem pridružila v tretji ekipi (v kolikor sprejemate tudi novince :D), če bi mi kdo ponudil prevoz iz Ljubljane ali njene okolice oz.iz Kranja ali okolice. Gre kdo v Velenje iz teh koncev?

LP

Katja
katka_25 napisal/-a:Živjo!

Jaz sem na TF še bolj nova, bi se vam pa z veseljem pridružila v tretji ekipi (v kolikor sprejemate tudi novince :D), če bi mi kdo ponudil prevoz iz Ljubljane ali njene okolice oz.iz Kranja ali okolice. Gre kdo v Velenje iz teh koncev?

LP

Katja

Katja, kar nekaj je kandidatov, ki gredo iz Ljubljane ali mimo Ljubljane, sem prepričana, da se ti bodo javili (Raf, Lonely...).

In seveda dobrodošla med nami :clap: :clap:
katka_25 napisal/-a:Živjo!

LP

Katja

Tudi sama sem še nova in bom tudi tekla ( polžkala) v Velenju. Se že prav veselim, da spoznam nove tekače in tekačice. Žal ti prevoza ne morem ponudit ker sem bolj ali manj domačinka.
Se vidimo...
Dragi polžki, ne pozabite, da pravočasna prijava pomeni, da bo ime na štartni številki...mi pa rabimo še enega člana za našo tretjo ekipo :clap: . In ker so to sami pogumni polžki, predlagam ime ekipe

Pogumni Polžki :clap:
1. aliboj
2. larchi
3. katka
4.

Dajmo, dajmo, dajmo :laola :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6