Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
počitek.... mogoče kakšen sprehod, nekaj za dušo... tek bo potem v večji užitek
vsaj pri meni je tko ;)
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Jutro,

včeraj sploh nisem mogla izpeljat treninga do konca. tek sem skrajšala, kolesarjenje tudi, vaj na napravah v fitnesu pa sploh delat nisem šla. švic je z mene tekel v potokih. sleherni las je bil moker.
odtečem lahko 40 minut. proti koncu teka, je moj tempo počasnejši za cca 10 sekund. včeraj pa sem tekla 20 minut in nisem več mogla. tempo sem zmanjšala, tako, da sem morala hoditi. hudoooo!!!!
počutila sem se kot cota, ki še za brisanje prahu ni dobra.

Kaj nardite, ko ne morete več? obupate? se ustavite in poslušate telo, ki vam pravi "ne morem več"? ali vztrajate in končate trening?

lp, nini

Nini, v sredo sem jaz komaj tekla na našem skupnem teku, tko ful počasi in še to mi je bilo vsega vrh glave :bum: . Sem sicer šla celo traso, samo zelooooo počasi (so me lepo čakali). Pride kdaj, da je vsega preveč, glava prepolna, telo preutrujeno in takrat lepo malo počitka, odmora, pa zopet s krajšo razdaljo in manjšim tempom. Jaz že tudi glede na mesečni cikel vem, kdaj bom imela krize in se temu izognem (razen če ni tekma). Jaz tudi skrajšam progo, če mi ne gre, saj četudi sem zmigala rit samo za nekaj časa, je že dovolj. Res pa poslušam telo in nimam nobene slabe vesti, če kdaj pošteno lenarim. To ni razlog za obup, naslednjič bo spet fino :lol: . Ker tečem za užitek mi to ni nikakršna obveza.
Uporabniški avatar
 lenči
Sem bila danes prava mucika in nič zmaj in mi je uspelo, gre zraven :wink: .
Trenutni seznam kandidatk in kandidatov:
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca
12. Iqfree
13. No name
14. Gospod 5.00
Uporabniški avatar
 nini32
Ira, Ksenija, Lenči
Hvala za vaše odgovore. Mislim, da sem preveč utrujena. In glava ni pripravljena na kaj več. Bom videla kako bo v ponedeljek, do takrat pa moje telo počiva. Glava ne, ker mora študirat.

Sicer sem pa s svojim napredkom (s tekom) zadovoljna. Včasih bi rada preveč. In se moram štopat. Si dopovedovat, da sem polžica in ne dirkačica.

:roll:

jutri veliko uspehov. Jaz se namreč bojim 10 km.

lp
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Sem bila danes prava mucika in nič zmaj in mi je uspelo, gre zraven :wink: .
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca
12. Iqfree
13. No name
14. Gospod 5.00

Hej, kaj pa če vam speljem Gospoda 5: 00, v sredo na teku pa prepričam Turbo Romana , pa morda MojcaZ ( če mi jo uspe dobiti in prepričati) in moja malenkost , pa smo mi ena ekipa. :bum:
Lenči a boš huda :oops: :twisted:

:wink:
Uporabniški avatar
 IRA
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Sem bila danes prava mucika in nič zmaj in mi je uspelo, gre zraven :wink: .
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca
12. Iqfree
13. No name
14. Gospod 5.00

Hej, kaj pa če vam speljem Gospoda 5: 00, v sredo na teku pa prepričam Turbo Romana , pa morda MojcaZ ( če mi jo uspe dobiti in prepričati) in moja malenkost , pa smo mi ena ekipa. :bum:

TO!!! pa že ne bo polžja skupina :twisted:
Uporabniški avatar
 niki
natasa napisal/-a:
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca
12. Iqfree
13. No name
14. Gospod 5.00

Komaj naberemo nekaj ta hitrih pa nam jih že kradejo :twisted:

:wink: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Hej, kaj pa če vam speljem Gospoda 5: 00, v sredo na teku pa prepričam Turbo Romana , pa morda MojcaZ ( če mi jo uspe dobiti in prepričati) in moja malenkost , pa smo mi ena ekipa. :bum:

Nataša, ni panike, bomo že še našle kakšnega dedca, da bomo imeli mešano skupino (za spremstvo na Sladkih6 mi ga pa še ni uspelo prepričati :wink: ). Je moj to videl in smo kar odpadli polžki :cry: .
Polžike, se bomo že znašle, res pa je, da nam en hiter itak ne pomaga, sicer pa , od kdaj pa je to naša prioriteta :?: . Samo ful fino pa bo in to je najpomembneje. Ta tek je meni osebno kot zaključek sezone v smislu druženja nas polžkov najpomembnejša zadeva :juhuhu:

Nataša, itak ste mi že veliko pomagale pri daljših razdaljah pri gospodu :wink:. Se še priporočam :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Hej, kaj pa če vam speljem Gospoda 5: 00, v sredo na teku pa prepričam Turbo Romana , pa morda MojcaZ ( če mi jo uspe dobiti in prepričati) in moja malenkost , pa smo mi ena ekipa. :bum:

Nataša, ni panike, bomo že še našle kakšnega dedca, da bomo imeli mešano skupino (za spremstvo na Sladkih6 mi ga pa še ni uspelo prepričati :wink: ). Je moj to videl in smo kar odpadli polžki :cry: .
Polžike, se bomo že znašle, res pa je, da nam en hiter itak ne pomaga, sicer pa , od kdaj pa je to naša prioriteta :?: . Samo ful fino pa bo in to je najpomembneje. Ta tek je meni osebno kot zaključek sezone v smislu druženja nas polžkov najpomembnejša zadeva :juhuhu:

Nataša, itak ste mi že veliko pomagale pri daljših razdaljah pri gospodu :wink:. Se še priporočam :lol: .

:lol: :juhuhu: :clap:
Uporabniški avatar
 IRA
Bemti dedce, kuj se prodajo :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:Komaj naberemo nekaj ta hitrih pa nam jih že kradejo :twisted:

:wink: :wink:

Niki, ne se sekirat, važno, da se bomo me imele super. Mogoče pa ne bo problema, če bomo same Polžike :wink: , da bo mogoče. Saj eden hiter v ekipi nam nič ne pomaga :oops: . Meni je super že to, da gre zraven :D
Uporabniški avatar
 lonely
IRA napisal/-a:Bemti dedce, kuj se prodajo :twisted:

Vaš simpatizer ostaja.
Uporabniški avatar
 lenči

Hja, veš, saj nimam kaj rečt, ko pa imam še neporavnane dolgove :oops: . Pa še upam, da bom lahko v prihodnje kakšne bonuse koristila pri njih, tko da, ne se jezit, jaz se sploh ne :lol: Saj bo plačal na drug način :ignore: :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:

Vaš simpatizer ostaja.

Lonely, ti si pa vreden posebne nagrade, a ne Polžike, bomo naše moške posebej nagradile :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
... ja sej, važno, da se mamo radi :twisted: :twisted: :twisted:

Če se ti bo moral oddolžit, ti pa tako ali tako privoščimo :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA