Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Vreme
Polžki neverjetni ste, očitno bo letos na Barbari kar gužva! :wink:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:Komaj naberemo nekaj ta hitrih pa nam jih že kradejo :twisted:

:wink: :wink:

Niki, ne se sekirat, važno, da se bomo me imele super. Mogoče pa ne bo problema, če bomo same Polžike :wink: , da bo mogoče. Saj eden hiter v ekipi nam nič ne pomaga :oops: . Meni je super že to, da gre zraven :D

Malo sem se hecala, sej veš da mi ni pomembno kako hitre smo, ampak bolj da se zberemo in da nam zares uspe narediti ekipe in predvsem da se imamo fajn! Če nam bo primanjakovalo moških pa se lahko zamaskiramo :wink: mogoče pa ne bodo opazili.
No do decembra je še kar nekaj časa, počakajmo pa bomo videle koliko nas zares bo.
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:Malo sem se hecala, sej veš da mi ni pomembno kako hitre smo, ampak bolj da se zberemo in da nam zares uspe narediti ekipe in predvsem da se imamo fajn! Če nam bo primanjakovalo moških pa se lahko zamaskiramo :wink: mogoče pa ne bodo opazili.
No do decembra je še kar nekaj časa, počakajmo pa bomo videle koliko nas zares bo.

Niki, ni panike, samo tale tvoja z maskiranjem je pa hm , težko izvedljiva, saj ne bi mogle zgledat Slika . Smo preveč seksi za preobrazbo Slika .
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Polžki neverjetni ste, očitno bo letos na Barbari kar gužva! :wink:

Gužva :?: Ja, na vsaki žurki je gužva :lol: :D :wink: Slika
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
niki napisal/-a:Malo sem se hecala, sej veš da mi ni pomembno kako hitre smo, ampak bolj da se zberemo in da nam zares uspe narediti ekipe in predvsem da se imamo fajn! Če nam bo primanjakovalo moških pa se lahko zamaskiramo :wink: mogoče pa ne bodo opazili.

Niki, ni panike, samo tale tvoja z maskiranjem je pa hm , težko izvedljiva, saj ne bi mogle zgledat Slika . Smo preveč seksi za preobrazbo Slika .

To imaš pa čisto prav :cast:
 mausi
ojla,

takole: lahko daste še mene na seznam - če pa jaz ne bom tekla me bo pa nadomeščal moj hrabri mišek - seveda če je to možno?
Uporabniški avatar
 lenči
Trenutni seznam kandidatk in kandidatov:
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca
12. Iqfree
13. No name
14. Gospod 5.00
15. Mausi
16. Pajo
17. Starbucks

:laola :cast1: :cast:

Veste kaj, mi smo ZAKON

:cmok:

Prijave še zbiram, več se bomo pa dogovorili in dorekli ob uradni objavi. Sem pa iz zanesljivih virov zvedela, da se za ta tek resno dogovorajajo ekipe. Mogoče bodo hitrejši, samo tako številčni pa sigurno ne :wink: :rol:
Uporabniški avatar
 IRA
... po vsem temle se bojim, da uradne prijave sploh ne bojo upali razpisat :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
Uuuuu kolk nas je... ko Rusov.
Jaz še navdušujem ljudi okoli mene. Mogoče pa pade še kakšen moški predstavnik :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
solatka napisal/-a:Uuuuu kolk nas je... ko Rusov.
Jaz še navdušujem ljudi okoli mene. Mogoče pa pade še kakšen moški predstavnik :wink:

Vrtni polži ne veljajo :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
IRA napisal/-a:

Kdo to pravi, a?
:twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
IRA napisal/-a:

Kdo to pravi, a?
:twisted:

IRA pazi, se en modri dirkač vmes šverca :lol: :wink: .

Solatka super, kar zrihtaj še kakšnega, se ne bomo branile.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:... po vsem temle se bojim, da uradne prijave sploh ne bojo upali razpisat :twisted: :twisted: :twisted:

Prosim, brez negativnih misli, oziroma, ne javno, da ne boš priklicala :evil: . :wink: :lol:
 Larchi80
Jaaaaaaz bi šla tudiiiiiiii :oops: a je še kej placa???
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Jaaaaaaz bi šla tudiiiiiiii :oops: a je še kej placa???

Trenutni seznam kandidatk in kandidatov:
1. Lenči
2. Solatka
3. Docca
4. IRA
5. Ksenija
6. Lonely
7. Niki
8. Nini
9. Loni?
10. Špela?
11. Katrca
12. Iqfree
13. No name
14. Gospod 5.00
15. Mausi
16. Pajo
17. Starbucks
18. Larchi

Pa veš da te ne bomo spustile :wink: :lol: . Predprijava zabeležena. Ob prijavi bomo pa še vse lepo potrdile in naredile ekipe itd itd.......... Bom poskrbela za vse, ni problema, samo pridite. To bo žurka :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA