triatlonska oprema je zelo široko področje, saj je predvsem zaradi kolesarskega dela lahko položaj zelo kompleksen ... če tako želimo oziroma čutimo potrebo :)

Moderatorji: stena, izzardly

 U_R_S_A
#323010
Pozdravljeni,

zanimam se za nakup ženskega triatlonskega dresa. Gledala sem to, kar je na voljo v Sloveniji, pa so za moj študentski proračun cene previsoke. Zato me zanima, če je kdo že kupoval drese v tujih spletnih trgovinah in v katerih. Kakšne imate izkušnje?

Hvala za odgovor in LP,
Urška
 Formentera
#323043
Jaz sem svoj dres naročila na ActivInstinct. Pri izbiri ustrezne številke sem pregledala tabelo velikosti in mi je kot ulit. Sicer so ga dostavljali 14 dni dlje, kot obljubljajo in je bil triatlon že za mano, ko sem ga dobila, ampak računam, da bo tudi to sezono še v uporabi. :)

Drugače pa po mojem mnenju ni nič narobe tudi z naročanjem v drugih preverjenih spletnih trgovinah (Wiggle ipd.). Če ti ne bo všeč ali prav, imaš itak možnost, da ga vrneš.
 ton
#325644
Hej, neverjetno, ampak v zadnji reklami za Hofer sem videl povsem zanimiva moški in ženski enodelni ddres za vsega 20+ evrov. Za probat.
 U_R_S_A
#325647
Ja, tudi jaz sem ga videla. Dve uri po tem, ko sem naročila kar precej dražjega. :( Ampak po mojem ga bom šla vseeno pogledat, mogoče ga pa vzamem (za trening, hehe). :D
 U_R_S_A
#326328
Dražji je prišel - mi je sicer prav, lepo oprijet, le na stegnih malo (kak cm) preozek. :( Zato zdaj iščem kak nasvet, kje pri nas popravljajo športna oblačila. Menjala ga ne bi, ker mi je sicer prav in bi mi bila večja številka verjetno drugje preširoka, pa še poštnino je potrebno doplačati. Ima kdo kakšno idejo? :?:
 Jola
#326344
Pri nas to popravlja dobra šivilja, ki je ostala brez službe v Muri in sicer dela v sklopu čistilnice v našem kraju . Popravlja vse mogoče in nemogoče zadeve in tudi šiva nove. Odvisno pa je, kakšen je material, če se da dobiti kaj primernega oz. podobnega tistemu, iz katerega je izdelan dres !?
No, samo za razmislek, morda najdeš idejo ! LP
 U_R_S_A
#326363
Material je lycra, problem je pa v gumi, ki na stegnih drži hlačnice, da ne lezejo gor. Tako da zdaj že močno dvomim, da se bi to dalo popraviti, bom jih pa poskušala malo raztegniti (ali pa shujšati v noge :D ).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA