Tek ni edina stvar v življenju forumovk in forumovcev. Ljudje se učimo vse svoje življenje in delamo skoraj vse življenje. Naša znanja, sposobnosti in dejavnosti so zelo dragocena. Zakaj ne bi kaj povedali o njih in jih ponudili vsem nam?

Predstavite se. Povejte, kaj znate, v čem ste (poleg teka) še posebej dobri, kaj radi delate, kaj nam lahko ponudite...

PS: pozitivna samopromocija je v tem področju izrecno dovoljena. Če želite pravo komercialno predstavitev z reklamnimi oglasi, članki, anketami, nagradnimi igrami, ...,, vas prosim, da uporabite telefon in emajl, ki sta objavljena na <http://www.tekaskiforum.net/oglasevanje>tej strani</a> - hvala!
#338108
Pozdravljeni!

Moje ime je Barbara Tanze, pred 8 leti sem prišla iz Švice v vašo čudovito Slovenijo. Letos sem postala prva certificirana izvedenka metode MDH Breathing Coordination tukaj.
Metoda cilja na optimizacijo dihalnega mehanizma, torej ravnotežje med vsemi mišičnimi skupinami ter telesno osjo za najbolj učinkovito in najmanj naporno ventilacijo telesa.
V ZDA in v Švici se je pokazalo, da se tako čas regeneracije po športnih aktivnosti lahko močno zmanjša ter telesna zmogljivost med športanjem se poveča.
Za več informacij lahko obiščete spletno stran www.breathingcoordination.ch ali www.voiceup.si.

Če vas kaj zanima, sem na razpolago na mail (info@voiceup.si) ali na facebooku (Voice up Slovenia). Oprostite za napake v slovenščini!

Lepo vas pozdravim z Notranjske!

Barbara

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA