prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Četrtek :arrow: GOLADA :?:

Očitno je Milkec pozabil na sveto dolžnost, katero mu je z veliko mero zaskrbljenosti in s solzami v očeh zaupal Jusuf.
Zainteresiranih je kar nekaj, ki pa so zmedeni in ne vedo kdaj je start. :roll:
Če se pooblaščenec ne oglasi, predlagam start ob 18,00.
JAVAMAN, bodi točen, te pričakujemo.

Se vidimo in lep sončen dan !
Uporabniški avatar
 milkec
Če mi je bila sveta dolžnost dana, potem sem vsekakor pozabil, ker se nikakor ne morem spomniti ničesar svetega.

Štart naj bo ob 18.00, da ne bo zmede s časom, če pa pridem, pa še sam ne vem!
Uporabniški avatar
 javaman
Se opravicujem, ampak danes ne bom mogel priti :(

Pridem naslednjic...
 ežoj
Ojla!

Pridem pogledat ob 18-h, upam d bo še kdo tam...

ežoj
Uporabniški avatar
 bobr
Pridem tudi jaz. No nekaj nas pa le bo.
Uporabniški avatar
 dannae
Kolkor sem se bala tega Golovca, sem ugotovila, da je trasa ful lušna in da bo treba zadevšno še kdaj ponovit.
Hvala za razkazovanje trase raziskovalcu in tiniju.
Pozdravček
d

ps nabralo se nas je 6 in uspešno smo pregnali nevihto, ki je spuščala strele ravno nad Golovcem. :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

sicer ne vem, kam je padu Jusuf in njegova kompanija, ampak za ta teden nimate šans, nobenga poležavanja, v

četrtek ob 18.00

je zbor v ulici Goce Delčeva in od tam udarimo eno lepo, klasično poletno Golado.
Vsi ste vabljeni, nobenih izgovorov ni stila "jest sm prepočasen za vas" al pa "vi ste predobri zame" al pa "mama me ne pusti" al pa "pes mi je spričevalo pojedel". Vsi bomo tekli skupaj, tempo pa bomo prilagodili najpočasnejšemu.

(OK, če bo kdo res hotel dirkat, bo lahko šel v izvidniško skupino, ampak pogoj je, da počaka na cilju!)

Laufer, hvala za razpis Golade zadnjič.
Pozivam dobre ljudi, ki najdejo Slona al pa Simi, naj ju prinesejo na štart.

Do takrat vas vse brez pardona lepo pozdravljam,

Vaš večni član Dvojca brez krmarja, Veličastni, oh in sploh, tralala, tralala
Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
dannae napisal/-a:Pozdravček
d

Dannae: a ni bilo tisto: "...Nikdar nočem biti VELIK"? ;) ;)

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dannae
si zihr? bom preverla.... :D
rima se pa tko bolš, al?
no, se bova zmenila v četrtek na goladi...da ne bova tle smetila.
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 pegaz
Nekateri nadebudni bodoči novopečeni Goladarji (TM) so me prosili, da sporočim, kaj naj prinesejo na krstni tek.

Zato naj velja:

Pravila Golade

Pravilo 1.
Goladar lahko postane vsakdo, ki se vsaj enkrat udeleži Golade.

Pravilo 2.
Vsak novi Goladar na Golado s sabo prinese nekaj slastnega (sladkega, slanega, sadnega ali odžejajočega - po možnosti domačega) za sotekače, po svojih zmožnostih.

Pravilo 3.
Zbor Golade je vsak četrtek ob 18.00 na koncu Ul. Goce Delčeva, razen, če ni posebej objavljeno na tem mestu (TF).

Pravilo 4.
Ni pravila 4.

Pravilo 5.
Uradne objave pravil se izvajajo na tem mestu. Za vse pripombe se lahko obrnete na skrbnika Golade, Dvojec brez krmarja (Oranžni slon in Pegaz).

Lep let,
skromni uradnik Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 09 Jul 2007, 15:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
pegaz napisal/-a:Nekateri nadebudni bodoči novopečeni Goladarji (TM) so me prosili, da sporočim, kaj naj prinesejo na krstni tek.
....
Vsak novi Goladar na Golado s sabo prinese nekaj sladkega za sotekače, po svojih pekarskih zmožnostih. .....

Kot bivši zimski začasni führer Golade si drznem predlagati dopolnitev 2. pravila: "Vsak novi Goladar na Golado s sabo prinese nekaj sladkega (ali sadnega) za sotekače, po svojih pekarskih (obiralskih) zmožnostih. ....."

Tolk, da ne bomo tistih novincev s češnjami, jagodami, slivami, marelicami, breskvami, lubenicami ... v poletnem času, ko gre to bolj v promet kakor sladkarije, postran gledal. Pa še za linijo bo boljš. Mrzla lubenica za četrtek :wink: sem že nekaj lobiral.
Uporabniški avatar
 klaudi
Se mi zdi, da pridem v četrtek.
Jaz sem že enkrat bila na Goladi (nisem jaz kriva če je Pegaz takrat manjkal - verjetno mu je pes spričevalo pojedu), tko da jaz sem že goladarka in sem opravičena peke.
Je pa tud res, da takrat nisem nič prinesla. Hm...
 iskaman
tudi meni se zdi, da pridem v četrtek... in tudi jaz sem že bil na Goladi in nisem takrat nič prinesel... khm... sam jst itak na rinkah pečem, ker nimam pečice :), tko da ne vem, če si glih želite probat, da ne bo :shock: ...
Uporabniški avatar
 bobr
pegaz napisal/-a:sicer ne vem, kam je padu Jusuf ...

Pegaz tudi ti si manjkal parkrat 8). Jusuf je na dopustu še ta teden.
Se vidimo.
Uporabniški avatar
 shash
No, se potrudim da pridem tudi jaz v četrtek - če le ne pride res kaj nenadejanega vmes.

Pravilo 1. bom izpolnil.

In jaz pridem prvič, torej moram izpolnit pravilo 2. Že hitim gledat kak pameten recept, da se po koncu malo posladkamo. Torej pravilo 2. bo nekako šlo.

3. in 4. mislim da ne bo večjih problemov.

5. pa sem že izkoristil, ko sem se obrnil na Pegaza :wink: :wink:

Torej v četrtek, malo pred 18:00.

LP
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA