prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 5rca
evo še mene ob sedmih ... na izi ... itak drgač ne znam :oops:, ker sem že včeraj eno skoraj desetko :wink:
Uporabniški avatar
 Jana S
pridem, ob 7h. če vas bom sploh še spoznala... : :?
 luzr
niki5 napisal/-a:Jaz bi se vam tudi pridružila, čeprav če sem prav razumela je ta tek okoli Rožnika 9 km, kar pa je zame, ki sem začetnica preveč :( Zaenkrat sem tekla najdalj 5,5 km. Bi mi pa prišla prav kakšna družba, predvsem tistih počasnejših :D

Ali prideš na skrajšan tek po nestandardni progi?
Kar nekaj ZEN tekačic in tekačev se je najavilo ob 1900... ;>

Sempja pa ne rabi vzpodbude, ker punce pridejo in ima dovolj pretečenih kilometrov... ;P
Uporabniški avatar
 Starbucks
niki5 čakamo, da se vrne z morja čila,zdrava polne energije. :D in superge na noge pa na Rožnik.
 sempja
Sempja je danes odustao, ker se je zastrupil s hrano :(

Naslednji teden je vedno opcija.... ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem pa prišla -------------------- in preživela :laola
Pridem še.
Uporabniški avatar
 pajo
:roll: pridem še in čakam kdaj bom začel malo bolje v te klance tečt. Hudič naj jih vzame!
Uporabniški avatar
 raf
Nič posebnega tole danes.Razen to, da imam še zmerja strah pred zvinom in preveč gledam v tla in iščem korenine, da se jih v čim širšem loku izognem.
Bom moral naslednjič res narediti dva kroga, da malo vidim kako je z vzdržljivostjo v drugem krogu in naredim en tak izi test za Ptuj.
Uporabniški avatar
 dannae
Po teku okoli Preseškega jezera v Ziljski dolini sem, kot običajno, opletala z jezikom in če ne bi bilo Mace56, ki je poskrbela, da so besede gate postale, bi Laufer še vedno bil poln pričakovanja. Od naju pa nič.
Torej Maca56 - tebi zasluge, da smo se včeraj pošteno nasmejali... in hvala za brco v rit...

pozdravček
d

aja tek... nekaj km sem odtekla že pred 19 uro, del pa z vami. vsega skupaj okoli 12km :wink: najbolj lušten je bil del, ki smo ga pretekli v skupini in klepetali... po tolkih osamljenih kilometrih ta mesec...
Uporabniški avatar
 Laufer
Dannae in Maca56 :cast1: za darilo.

SLIKE

Prav lepo je bilo. Posebno drugi ravninski krog je imel svoj čar, saj sva z MiciM, progo kar lepo podaljšala, tako da sta Spela* in Maj postavila svoj dolžinski PB. :clap: . Do polmaratona je le še korakec.

Odkar ni šefa, vedno zamudimo na startu, zato mu želimo čimprejšnje okrevanje in vrnitev iz Ilegale, ter da s svojim ugledom naredi red med razpuščeno rajo.
 ton
Džizs, Laufer, če je pa tista cifra na hlačah prava, potem pa res zgledaš ko šus (in jaz že danes začnem spet kaditi, majke mi)!
 spela*
Včerajšnji K-Rožnik si bomo zapomnili ...
Laufer po presenečenju, ki sta mu ga pripravili dannae in Maca56, miciM po hoji po vrvi, spela* po tem, da je v enem dnevu pretekla največ doslej (baje kar 18,4 km).

Hvala spremljevalki in spremljevalcem za spremstvo in lučke in hvala ne-spremstvu, ki je skrbelo za to, da je imelo spremstvo lučke! :D
Uporabniški avatar
 miciM
spela* napisal/-a:, miciM po hoji po vrvi, spela* po tem, da je v enem dnevu pretekla največ doslej (baje kar 18,4 km).

Hvala spremljevalki in spremljevalcem za spremstvo in lučke in hvala ne-spremstvu, ki ga je skrbelo za to, da je imelo spremstvo lučke! :D

Ta hoja po vrvi je blo bolj "šejkanje" po vrvi :lol: :lol: :lol: , da bi stvar obvladala vsaj malo, bi rabila še kake štiri ure, saj si slišala kaj so djali fantje in dekle, ki to počno.
Kakšno pa je počutje po teku :?:
Ja eni so zelo skrbni za sotekače, sami se pa po hosti skrivajo in iz teme kličejo ljudi potem jih pa ni nikjer več, kakor, da jih je noč vzela :lol: .

:wink:
Uporabniški avatar
 5rca
jooooj je bilo smeha včeraj ... laufar bil seveda zvezda :lol:

ja,ja, laufali smo tudi, s Starbucks odtekli eno prima progo, primerno za tiste, ki se bojijo vzpona na Rožnik :wink: maj pravi, da je "tazimska" :lol:

čestitke špeli* in maju za najdaljšega :wink:
 spela*
miciM napisal/-a:
Kakšno pa je počutje po teku :?:
Ja eni so zelo skrbni za sotekače, sami se pa po hosti skrivajo in iz teme kličejo ljudi potem jih pa ni nikjer več, kakor, da jih je noč vzela :lol: .

:wink:

Počutje v redu, edino dva žulja sem pridelala. :twisted: Glede na to, da nameravam v istih supergah teči na Ptuju, še ne vem, kaj naj v zvezi s tem. :roll:
Važno, da je šlo. In da se nismo ne zgubili ne padali po tleh.
:D
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA