prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
Zelo pohvalno !! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Eni drugi smo tudi intervalno "letali", in sicer po koš. igrišču, tako, da smo tudi nekaj kalorij odstranili iz teles. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ker verjamem, da ste se dobro nabrusili za sobotne trojke, bom kar jutri poklical organizatorje, naj pripravijo medalje, na pokale vgavirajo imena, in postorijo ostale malenkosti, da bo protokol okoli podelitev nagrad najboljšim potekal z optimalno hitrostjo. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zopet bo prišlo do monotonosti - TF bo pobral glavne nagrade, zopet se bo "zapijalo" dosežke, in glej ga zlomka, zopet bomo zvezde tiskanih medijev. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Le kaj še ostane velikim ?

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
Po dansanjem druzenju na holmerjevi stezi se mi je porodila ideja o skupeni vadbi intervalov za TFjevce.

Recimo, da se dobimo tam vsak cetrtek, pa stepamo intervale.

Ob 18.00, pa kdor pride, pride.

Kaj menite ?

Lp
Tini
Uporabniški avatar
 Filipid
Iz Timinga so sporočili da je hitrost teka od Urha naprej omejena na 10 km/h :evil: . Poleg tega je strogo prepovedano prehitevanje :twisted: . Priporočajo da imate obute nove superge zaradi boljšega oprijema :wink: .

Pozdrav!

Filipid napisal/-a:Priporočajo da imate obute nove superge zaradi boljšega oprijema :wink: .

O, pisuka poldi, jaz sem pa ze zamenjal m+s model za plavutke. :-) A o obvezni zimski opremi niso nic rekli? No, ocitno bo treba na start v stilu NNNP. 8)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 5rca
ero napisal/-a: drugi spet porivali kolo

:oops: :lol: :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:Po dansanjem druzenju na holmerjevi stezi se mi je porodila ideja o skupeni vadbi intervalov za TFjevce.

Recimo, da se dobimo tam vsak cetrtek, pa stepamo intervale.

Kaj menite ?

Lp
Tini

Načeloma za! Lahko skupno na Holmerju, lahko skupno tudi čez Rožnik!
Uporabniški avatar
 milkec
milkec napisal/-a:Če pridem v vsakem primeru zamudim, ampak upam, da bom vsaj koga ujel! Če ne bo mene noč ujela!

NA žalost me je ujela noč, ampak izpit sem pa z 10 naredil!
Uporabniški avatar
 ero
tini napisal/-a:Recimo, da se dobimo tam vsak cetrtek, pa stepamo intervale.

zelo zanimivo. isto je predlagala Pia, ko sva šla včeraj domov.

definitivno ja!

intervali, tempo teki ali le kroženje po holmerju - izbiro pa prepustimo vam :)
Uporabniški avatar
 miro
Milkec čestitke za 10!
Pozdrav
Miro
Uporabniški avatar
 tini
milkec napisal/-a:
NA žalost me je ujela noč, ampak izpit sem pa z 10 naredil!

Cestitam. :) :) :)
Torej lahko v kratkem pricakujemo kaksno rundo iz tega naslova! :) :) :)

LpTini
Uporabniški avatar
 H2O
hmmmmm se vam na holmerju lahko pridružim? s svojim upočasnjenim ritmom seveda. da me ne boste poteptali med prehitevanjem se bom zmer pravočasno umikala v grmovje :? :? :? al' pa smuknila na otroški tobogan :? :? :?
Uporabniški avatar
 tini
H2O napisal/-a:hmmmmm se vam na holmerju lahko pridružim? s svojim upočasnjenim ritmom seveda. da me ne boste poteptali med prehitevanjem se bom zmer pravočasno umikala v grmovje :? :? :? al' pa smuknila na otroški tobogan :? :? :?

Treniningi na holmerju so v stilu "po zelji"!!!!
Lahko teces z nami extremisti :P intervale, lahko pa gres tudi na easy!

Lp
Tini
Uporabniški avatar
 H2O
tini,
in si izbral čist ta pravo oznako za vas - ekstremisti!!! sem vas imela priliko zadnjič gledat na holmerju, ko sem prišla po majčko. jebela cesta, ste zašibal, sem mela feeling, da gledam meteorni dež :wink: jaz bom čist na easy :? :? :? sem danes odtekla eno tako počasno variantico tam, pa eno specialno pšenično dietico furam za želodček tko, da ni vrag, da se vas vsaj za kakšen konček majčke ne držim :? :? :?
Uporabniški avatar
 tini
H2O napisal/-a:tini,
in si izbral čist ta pravo oznako za vas - ekstremisti!!! sem vas imela priliko zadnjič gledat na holmerju, ko sem prišla po majčko. jebela cesta, ste zašibal, sem mela feeling, da gledam meteorni dež :wink: jaz bom čist na easy :? :? :? sem danes odtekla eno tako počasno variantico tam, pa eno specialno pšenično dietico furam za želodček tko, da ni vrag, da se vas vsaj za kakšen konček majčke ne držim :? :? :?

Ce se ne motim si ti prisla ravno po koncu nasega prvega intervala, ki sem ga vsaj jaz odtekel malce prevec na 'orto'.
Sem pa zato gagal na naslednjih :) :) :)

In to tudi ni bilo pametno pred samim tekom 3k!
Tako, da grem ta cetrtek tudi jaz na 'easy'! :) :) :) (relax pred Radenci)

LpTini
Uporabniški avatar
 H2O
mmmmmmmm nič nisem slišala, da bi gagal :? :wink: edin kar sem vidla je bilo eno samo dirjanje, več kot en krog pa vas tko nisem gledala :? sem se na hitrco z glavo med rameni pobrala iz prizorišča:? :wink:
boš ti videl v četrtek kaj pomeni na easy :? :? :? :? vi tri kroge jaz enga...pa tko naprej :? :? :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA