prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) No, če je kdo mislil, da ta teden odpade se je "gadno zajebal". :) V četrtek ob 1800 na koncu GD. :twisted: Bodite točni in obriti. :) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 milkec
oranzni_slon napisal/-a:Bodite točni in obriti. :) :D

Obojega ne morem storiti torej ali bo eno ali pa drugo! Drugače pa pridem!
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

jest sm danes mal omagal in bom z vami le v duhu...
če ve kdo kako dobro pesmico proti prehladu, naj mi jo kar napiše.
Pooblaščam Milkca, da vzame moj kos dobrot, ki jih bodo prinesli Goladarji, in da pol Slonu, pol pa obdrži sam v preužitek.

Drug teden sem na podpustu, potem pa se spet vidmo, no mrsi!

Čuvajte mi Golado,

Vaš omiljeni najdihojcvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Laufer
Xrock napisal/-a:Če ne bo Jusufa, se mogoče celo vidimo ... :)

Potem te čaka presenečenje, kakšno pa boš videl na startu :twisted:
Uporabniški avatar
 milkec
oranzni_slon napisal/-a:8) No, če je kdo mislil, da ta teden odpade se je "gadno zajebal".

Danes se je zgodil škandal! Več zveste v naslednji informativni oddaji, ko bomo soočili vse akterje škandala!
Uporabniški avatar
 shash
Milkec, kaj smo zamudili? :(

A cim ni nadvojvode, se ga kaj po svoje biksa?
Jaz sem danes malo bolj pozno iz službe in nisem uspel prisopihat na golado. :cry:

LP
Uporabniški avatar
 še1PR
milkec napisal/-a:Danes se je zgodil škandal! Več zveste v naslednji informativni oddaji, ko bomo soočili vse akterje škandala!
En sam firbec me je! :roll:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
milkec napisal/-a:
Danes se je zgodil škandal! Več zveste v naslednji informativni oddaji, ko bomo soočili vse akterje škandala!

Upam, da zvemo vsaj jutri (firbec press).
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Škandalozno, šokantno, nedopustno,...
NM Bajsi je zgrožena! Po vseh lepih namenih ji je včeraj končno uspelo priromati na konec GD. V pričakovanju lepih deklet, katera je moč opaziti na fotografijah z zadnjih dveh Golad, je NM Bajsi doživela hladen tuš. Na štartu so ga čakali grdi ksihti kakšnih petih osebkov v moški pojavnosti.
Da o neprisotnosti Slona oz. vsaj Jusufa ne govorimo!
Drugače pa, tek je bil glede na vse še kar dober, družba malo boljša, vendar kakor sem rekel, manjkal je vonj po vijolicah!
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Da o neprisotnosti Slona oz. vsaj Jusufa ne govorimo!

Kako je že bilo tisto, da se jusuf ne udeleži golade, samo če nevem kakšne preklje letijo iz neba! Včer nisem nobene videl, jusufa pa tudi ne. Po moje sta se s slonom skregala in se nista mogla zmenit, kdo gre laufati in kdo ostane doma.
Uporabniški avatar
 Jana S
Bajsi napisal/-a:Helou!
Škandalozno, šokantno, nedopustno,...
NM Bajsi je zgrožena! Po vseh lepih namenih ji je včeraj končno uspelo priromati na konec GD. V pričakovanju lepih deklet, katera je moč opaziti na fotografijah z zadnjih dveh Golad, je NM Bajsi doživela hladen tuš. Na štartu so ga čakali grdi ksihti kakšnih petih osebkov v moški pojavnosti.
Da o neprisotnosti Slona oz. vsaj Jusufa ne govorimo!
Drugače pa, tek je bil glede na vse še kar dober, družba malo boljša, vendar kakor sem rekel, manjkal je vonj po vijolicah!

Se mi je kr zdel, da je že čas, da sem vpletena v naslednji škandal... Dragi Bajsi, se opravičujem v imenu petih odsotnih ženskic... Tud nas je zgleda množično premagala avgustovska počitniška evforija in smo se potepale povsod kjer ni treba, doma nas pa pogrešali... Mene na ŽALOST tud ta četrtek ne bo, lahko ti pa obljubim vsaj dve udeleženki za četrtek 30.8. T.j. če ne bo vmes posegla kkšna res visoka sila... Sori, sori, sori...
Uporabniški avatar
 milkec
A sem jaz edini, ki ga že malo skrbi, da se nista jusuf in slon do smrti pobila v prepričevanju kdo hitreje preteče Golado?

Torej, kaj bomo naredili ta teden? Pridemo kljub napovedanem dežju?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Raklje? Ošpičene? Niso ovira. :) Torej? He, he, kot ponavadi ob četrtkih ob 1800 na koncu GD čoporativno drajsamo klance Golade.

lp, oranzni slon

p.s.: 8) Nisva se skregala sa Jusufom. Problem je nastal, ker sem se zatrasiral in smo potem prepozno štartali, pa še 12 km je bilo na sporedu. Smo ujeli na kratki analizi tudi NM Bajsija in malo podebatirali kateri telefon dlje zdrži v dreku. :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Dragi Goladarji in Goladarke,

malce off topic...
Meni je letos lanska ekipa za štafeto na triatlonu na Bledu zatajila. Zato sem izyemno in softi nahecala, da gremo letos skupaj v ekipi TF Goladarke I. (Upam, da me jusuf ne požre pri prvi črki, ker smo si upale uporabit ime Golade! :wink: :roll: )
Vem, da se je lani za ta triatlon odločal tudi Razy..., dannae in pegaz sta tko tradicionalno tam... Kaj pa ostali? Se nam pridruži še kaka ekipa Goladarjev/Goladark ali posameznik/ca?
No tudi navijanja se ne bomo otepale! :wink:
Kaj pravite? (če slon odloči (2. tvorec nekje lovi zrak... :wink: ) , gremo lahko o tem tudi v sralce, kr neki ali v temo...)
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA