prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dannae
Povsod po mestu sem iskala esenco vijolic, da bi bila primerno vonjajoča na tokratni Goladi.... Neuspešno. Zmanjkalo... Razlog sem našla na koncu GD. Tam so že čakale prijetno odišavljena dekleta in s skupnimi močmi smo vijolično odišavile Golado. Vse po želji NMB-ja. ŠKANDAL zdaj vračamo. Čakale smo akademskih nekaj minut in se potem same podale na Golado. Čast je treba branit.
Fantje so se pa očitno ustrašili nevihte ob pol šestih, ki pa smo jo kljub klepetu uspešno pregnale.

Tud analizo smo imele. :wink:

janaS nam je že ušla, preden sem uspela dokumentirat dogodek...tako, tu smo pa ostale...
Slika
 kovit
dannae napisal/-a:Povsod po mestu sem iskala esenco vijolic, da bi bila primerno vonjajoča na tokratni Goladi.... Neuspešno. Zmanjkalo... Razlog sem našla na koncu GD. Tam so že čakale prijetno odišavljena dekleta in s skupnimi močmi smo vijolično odišavile Golado. Vse po želji NMB-ja. ŠKANDAL zdaj vračamo. Čakale smo akademskih nekaj minut in se potem same podale na Golado. Čast je treba branit.
Fantje so se pa očitno ustrašili nevihte ob pol šestih, ki pa smo jo kljub klepetu uspešno pregnale.

Tud analizo smo imele. :wink:

Prav luštne ste :) ...sam descov se manka na teli sliki :shock: ....jah,so zgleda preveč sladki za v dež :D
Nazadnje spremenil kovit, dne 31 Avg 2007, 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
In potem je moj prijatelj "svizec" prišel in vse zavil v folijo :lol:
Če verjameš ha ha.
Uporabniški avatar
 še1PR
kovit napisal/-a:...sam descov se manka na teli sliki....
ti je dannae lepo napisala, da pridi! :wink:
kovit napisal/-a:...jah,so zgleda preveč sladki za v dež...
:nono: ne tkole čez goladarje! :)

PS: svizci so imeli pa tokrat res veliko dela :lol: , so analizirali skoraj do danes...! :wink: :lol: Morda kdo bolj zbujen napiše še kaj.... :roll:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Kaj čem rečt. :?: :?:
Zaenkrat nič, ostal sem brez besed. :oops: :wink:
Takle mamo.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla!

...mi je kar malo hudo pri srcu, ko takole zavajamo publiko, ampak dokler nas ne razkrinkajo (čeprav so dokazni materiali v po vijolicah dišečih rokah)...uživam :-- ...

Od mojega zadnjega obiska Golade se je tale hribovsko lazarska rolada raaaazteeeeegnila kot špaget...kar ni je bilo konca, spljoh je nimam v takšnem spominu :ignore: . Ampak prijetna je bila bolj kot kadarkoli do sedaj :wink: :arrow: itak, zaradi udeležencev :cast:

Upam, da se bo NMB hitro posipal s pepelom, da bomo lahko napisale še kaj bolj konkretnega...ker brez moških predstavnikov je lahko komentar samo zelo pomanjkljiv :wink:

lp
Snezinka

p.s.: a ja, ne morem (še) napisat...
Uporabniški avatar
 pegaz
Bajsi, kanta stara, kaj ti delajo...!

Enivejs: blo je prov pravljično. Enajsterica je hitro razpadla v debatni in viharni del, vseeno nas je bilo ravno prav za na analizo. Ki je bila precej "sočno" obarvana. ;)

Odkar je Jusuf prevzel komando doma, uvedel mohamedanske šege, je poraba kozlorožnih substanc to poletje drastično padla. Opažamo večja odpuščanja ter socialni in inflacijski pritisk v Savinjski dolini in v prestolnici.

Novinci si niso dobro prebrali novih zapovedi Golade in niso prinesli nič za pod zob. Pa drugič (ANEDA????)

Glavna uradna objava sledi, stend baj.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dannae
no, sej nismo dolg zdržal, a ne? :roll: ker nas je nadvojvoda razkrinkal :cry: in da dobijo možnost še moški uradni komentarji še tole:...

čakamo pa še na glavno uradno objavo tralalalala

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Sporočam vam radostno vest, da Golada praznuje! Dve leti je, kar smo pričeli z rednimi treningi, kar je v okviru TF najstarejši redni trening v Ljubljani in okolici. V tem času se nam je napletlo veliko zanimivih, zabavnih, spodbudnih in sploh fajn dogodkov - nazadnje je Goladarska ekipa na Novoletnem pikniku TF dosegla zavidljiv uspeh v peki torte, pa tudi na Trojkah smo se izvrstno odrezali!

Zato vas vse, ki ste kadar koli z nami tekli Golado (ali ste jo želeli), in se čutite vsaj malo Goladarja, kot ponosni boter

vabim na tokratno jubilejno Golado,
na ul. Goce Delčeva, kjer bomo skupaj upihnili drugo svečko na torti.
Program:
- start teka ob 18.00 in
- začetek proslave okrog 19h.

Glede na število prisotnih bomo tudi določili kraj prireditve.

Vsi ste prisrčno vabljeni!

Za Golado,
Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 klaudi
Jupppi, spet žur!!!
Jaz sem bila enkrat na goladi in se počutim vsaj malo goladarka.
Torej pridem. Prinesem šampanjc, ker z Zalo že ne bomo nazdravljal.
Uporabniški avatar
 še1PR
Tudi jaz se potrudim priti vsaj na proslavo, če mi ne uspe prej še en ZEN!!! :)
Uporabniški avatar
 Sončka
Z veseljem se pridružim teku in žuru! :) :) :)
Lp, I.
Uporabniški avatar
 softi
še1PR napisal/-a:.... če mi ne uspe prej še en ZEN!!! :)

More ti uspet, ker če ne bom sama tekla v Zen stajlu, ker se bo ostalim tko na žur mudil :wink: . Tokrat pa čist zares pridem, ker tazga žura se pač res ne sme zamudit. Večerna toaleta ja?

See ya!
:D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
No včasih je treba zapisati tudi čisto jasne stvari.
Golado bom pa že tekel. Kot ponavadi. :hello:
Na žuru pa tudi ne bom manjkal. :juhuhu: :piti:

softi napisal/-a:[ Večerna toaleta ja?

Jasno, da večerna toaleta, je treba tudi transfer vadit, ampak vojvoda bi meni na čast, če ne damam, lahko žur prestavil za ene 15 minut. Sem namreč tradicionalno zelo počasen v transferju (brdo press). :lol: :wink:
Saj tisto okoli 19 pomeni lahko tudi med 19:15 in 19:30, a ne Pegaz. :?:
Poseben, če bomo lokacijo imeli kakšno bolj prestižno od konca GD.
Uporabniški avatar
 bobr
To, spet se bo jedlo in pilo po goladi :lol:.
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA