prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Naj takole na tiho povem, da bo jutri tudi Golada. :) Na istem kraju ob istem času. :)

lp, Jusuf

Sem samo prevedel :twisted:
Uporabniški avatar
 dannae
pred Golado pa še na
Cooperja

morda uspem prit na večerni tek. pa varno tecite, pa ogibajte se koreninam....
Uporabniški avatar
 bobr
A gre še kdo na cooper test? Jaz bom tam čez slabi dve urci, tik pred golado...
Uporabniški avatar
 milkec
Laufer napisal/-a:
Naj takole na tiho povem, da bo jutri tudi Golada. :) Na istem kraju ob istem času. :)

lp, Jusuf

Sem samo prevedel :twisted:

I'll be there!
Uporabniški avatar
 dannae

lp, Jusuf

Jusuf je presenetil z Bobrovim načinom Krožnika. Štartali smo s kratkim zamikom. Odkar se matram z Goladarji po Goladi, je bil to moj debi leve varijante.
S Sončko sva prav prijetno klepetali, dokler naju ni neskončni klanec končno utihnil.. :roll: Po drugi strani dol je šlo prav hitro. V cilju pa že prav romantično... temno sem mislila....

Bilo nas je 7, 3:4.

Hvala Nike Boštjanu, da mi je omogočil, da mi ni bilo treba tečt bosi. :wink: Laufer, kje si bil pa ti? Z dilo?? :--(

Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

včeraj je bilo prav luštno, saj sem prvič uspela Golado pretečt v svojem tempu... Lepo počasi... No ja, počasi v primerjavi z ostalimi 4, ki so jo potegnili naprej. :shock:
Tale leva varianta je res od vraga, klanec in klanec in klanec, :oops: potem je bila pa tako in tako že tema, tako da spusta sploh nisem videla. :(
Dannae je povedala svojo neverjetno zgodbo o izposojenih supergah, Milkca sem gnjavila z nepotrebnim zasliševanjem, na koncu smo izmenjali inf. kje kdo še teče in če bi se kdo komu pridružil...
Ustreljen ni bil nihče. :wink:
Uživajte,
lp I.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sončka napisal/-a:včeraj je bilo prav luštno, saj sem prvič uspela Golado pretečt v svojem tempu... Lepo počasi...

Pod uro je bilo pa vseeno, mislim da bi marsikomu ta počasni tek bil nedosegljiv cilj.

Lepo je bilo včeraj. Sem tekel zadaj, kjer sta mi delala družbo najprej Simi in Slon, potem pa Dannae in Sončka in na koncu Sončka in Milkec. Nato sem še pometel za sabo in proge je bilo konec. Bobr mi je rešil življenje z vodo na cilju.
Laufer, pogrešamo te.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 05 Okt 2007, 12:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
dannae napisal/-a:Jusuf je presenetil z Bobrovim načinom Krožnika. Štartali smo s kratkim zamikom.

Ah vedno je kaj vmes nimaš kej. Čak pozabila si na poročilo s cooper testa :twisted:.
Golada super kot vedno, leva varianta paše po dolgem času. Se vidimo naslednjič, z lučkami seveda.

p.s.: ni za kaj "bumbar" in še drugič :lol:.
Uporabniški avatar
 Laufer
dannae napisal/-a:.... Laufer, kje si bil pa ti? Z dilo?? :--( ....

Se oglasim v ponedeljek in ti v službo prinesem diplomo in kuhinjski pribor :wink:

Hm, na žalost mi obveznosti ne dovoljujejo, da bi se udeleževal Golade, mogoče se vidimo kdaj na K-Rrožniku.

Pridno trenirajte, če ne prej, se vidimo LM. Če že ne treniram, pa vsaj za vikende tekmujem, tako da sem še vedno solidno pripravljen.
(PB-ji padajo en za drugim :lol: )
Uporabniški avatar
 milkec
Sončka napisal/-a:Milkca sem gnjavila z nepotrebnim zasliševanjem

je bilo prav prijetno!!
Uporabniški avatar
 Jana S
Laufer napisal/-a:

Hm, na žalost mi obveznosti ne dovoljujejo, da bi se udeleževal Golade, mogoče se vidimo kdaj na K-Rrožniku.

Tud men zadnje čase četrtki in Golada ne znesejo, mam pa neki šans za K-Rožnik, dejmo še tole traso institucionalizirat. Upam, da jutr bo! :?:
Vas že kr pogrešam in mi vsak čet ob 6h en rimajnder zvončklja...
Enivejs, upam, da vas kmal spet vidim
jana
Uporabniški avatar
 dannae
Laufer napisal/-a:Se oglasim v ponedeljek in ti v službo prinesem diplomo in kuhinjski pribor :wink:

hvala, hvala, hvala.... :cast: laufer lepo, da si shranil zadevšne še zame in mi jih prinesel.

aleš, dilca je pa tko lepa, da jo je kr škoda razbrazdat. ampak, jo bom. jo bom vsaj velikokrat v roke vzela in se spomnila tega deževnega teka.

pozdravček vsem!
d
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eto, da se bo vedelo, v četrtek ob 1800 (ostro, ker se enim potem mudi k sam hudič PRESS) na koncu GD. Ura bo ostala tudi v prihodnje enaka, zatorej si bolj slepi omislite kakšno lučko. Pobrskajte tudi po predalih za tekaškimi derezicami in ostalo zimsko opremo. Bomo kmalu imeli "smotro". :)
Za domovino z našo mrcino :!:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 milkec
Tale K-Rožnik je pa dodobra prevetril Golado. Še celo Slon in Jusuf bojktorirata. Tako se je danes zgodilo, da smo če 4 odtekli, kar mi je pa roko na srce prav ustrezalo, ker s skupinami 25 tekačev naredimo kar veliko paniko med vsemi obcestnimi stanovalci!

No kakorkoli ežoj nas je spet preganjal gore dole in poskrbel, da smo v cilj prišli še predno so ga podrli.

No smo imeli pa uradnega štarterja, to pa je bila Dana, ki se je mogla k svoji slabši polovici zagovarjati zakaj je ni nič več doma!

Aja... Golado se je še dalo preteči brez lučke, vendar mislim, da dolgo temu ne bo več tako!

Aja #2... pa oldtimer Bor se je spet pomeril z Golado in jo z levo nogo premagal.
Uporabniški avatar
 Bor
milkec napisal/-a:.......in jo z levo nogo premagal.

bolj z desno, levo sem si namreč mal zvil ( gleženj press :cry: )
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA