prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
To Alan,
smo že trije. :lol:
Bom kar točen, če pa bo kdo zamudil, tudi ne bom težil.
Spomladanska sezona je že tu, čeprav vreme še sabotira.

PS.
Alan, tako si se spremenil, da sem te komaj prepoznal,
prej tista krogla, sedaj pa ta zimska očala, ti znajo še
prav priti. :wink:
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 14 Mar 2006, 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 alan
zimska ocala!? :?

Ne, ne, ne... jaz z vsemi stirimi pricakujem prve soncne
zarke in edini del telesa, ki se se ukvarja z zimo je center
za ravnotezje ko kolesarim cez kaksno grudo snega...

Maska, dragi moji, je cisto in popolnoma poletna. Natancneje
potapljaska. Pod vodo pa me je slikal en zacuden morski pes,
ki ni mogel verjeti, da je pri nas 30cm snega! :lol:

ajd... bezim domov, ker se mi ze mesa tule...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
alan napisal/-a:zimska ocala!? :?

Maska, dragi moji, je cisto in popolnoma poletna. Natancneje
potapljaska. Pod vodo pa me je slikal en zacuden morski pes,
ki ni mogel verjeti, da je pri nas 30cm snega! :lol:
.

Sedaj ko sem bolje pogledal sem videl ...
Oprosti, očitno mi je zima prišla že pod kožo in se mi prikazuje tudi tam, kjer je ni .. :oops: :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kako jutri?
Obicajni plac, ob 16.30 +/-akad1/4?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bajsi napisal/-a:Helou!
Kako jutri?
Obicajni plac, ob 16.30 +/-akad1/4?

Smo že štirje. :D
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Smo že štirje. :D

8) Bilo nas je vsaj pet. :twisted: Tek je bil lep in prijetno presvicani smo se vrnili na izhodisce v dobri uri. :) Proga je bila v vecjem delu pokrita s snegom. Zal ledu ni bilo.
Pegaz je presenetil s cokoladnimi napolitankami, Bajsi je pa Alanu demonstriral kako se natakne tekaske dereze. :) Potem smo jo mahnili vsak v svojo smer. :)

lp, Jusuf

p.s.: Malo sem razmisljal, da bi zadevo prestavili na 1700, pa ne vem ce je smiselno, ker bomo kmalu prestavljai cas :?:
Uporabniški avatar
 pegaz
Jusuf napisal/-a:Pegaz je presenetil s cokoladnimi napolitankami, Bajsi je pa Alanu demonstriral kako se natakne tekaske dereze. :) Potem smo jo mahnili vsak v svojo smer. :)
...
p.s.: Malo sem razmisljal, da bi zadevo prestavili na 1700, pa ne vem ce je smiselno, ker bomo kmalu prestavljai cas :?:

No, v bistvu smo jo najprej mahnili vsi v isto, potem šele v različne smeri. Čeprav so bile vse smeri seveda naše. :roll:
Pegaz se je moral odkupiti s čokopolitankami, da se ne bo za zmeram govorlo o njegovih romunskih peškotih in kitajskih pos-bljah!-ladkih.

Uro bi še mal počakal za voglam, in jo šele potem prestavil (bolje sonce na obzorju kot poljub bukve v temi PRESS)

Lepo letite,
vaš nič več dežurni blagajničar Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jutri je četrtek???!?
 Nataša
E, pa hvala za obvestilo. Sem lih študirala, kaj je jutr za en dan. kaj bi brez tebe, Bajsi?! :cast1: :lol:
Uporabniški avatar
 alan
Kolikor vem, je imel Bajsi do sedaj vedno prav... Jaz pridem! :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Včeraj mi je nekaj načeloma preprečilo, da bi se danes pojavil na štartu.
Tako, da ne vem še. V bistvu bom vedel, ko bom tam!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:E, pa hvala za obvestilo. Sem lih študirala, kaj je jutr za en dan. kaj bi brez tebe, Bajsi?! :cast1: :lol:

8) Draga N'ta, Bajsi je zelo priden clan goladarjev in smo mu zelo hvalezni za vse doprinose k skupni stvari. :) ;) Danes imas idealno priliko, da spoznas traso Golade, pa se midva sa Jusufom ti ne bova tezila med potjo. :twisted:

8) No, sedaj pa sledi porocilo s fronte. :) Baron Slovon Otto Grozni je v ponedeljek spremenil tedensko zapovest in s tem poseldicno tudi postavil pod vprasaj mojo prisotnost na tradicjonalni cetrtkovi Goladi. Zatorej sem vceraj s slepilnim manevrom zaklenil Jusufa v omaro in se odpravil na eno lagano 10ko. :) Ugotovil sem, da je hrib se vedno hrib in da tudi slon se vedno sope v hrib. Nadalje je dejstvo, da je pot kopna in zaradi obilice vode prijetno mehka (alsfalt je izvzet iz tega opisa). Sveta klaudi bi imela kar nekaj dela, da bi dokazala svoje sposobnosti. :) Zvoncki in zafrancki poganjajo na vseh koncih in krajih, macice ob Litijski imaj pa zelo lustne popke. :)
Ob povratku me je Jusuf takoj stisnil v kot in preveril uro. Nekaj je bajal, da moram naredit se nekaj zunanjih krogov na znanem ovalu, ker da nisem se izpolnil limita ene ure. To zahtevo sem gladko zavrnil in se posvetil vsebini hladilnika in piskrov na sporheti, ter blagodejnim carom hladnega tusa. ;)
Skratka, lipi moji, Golada je koncno v normalnem stanju. Navali narod. :twisted:

lp, oranzni slon

@pegaz, sem ti v nedeljo lepo povedal, da v cetrtek ne bo vec snega. :)
 Nataša
oranzni_slon napisal/-a:Danes imas idealno priliko, da spoznas traso Golade, pa se midva sa Jusufom ti ne bova tezila med potjo. :twisted:

mam službo :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:Skratka, lipi moji, Golada je koncno v normalnem stanju. Navali narod. :twisted:

lp, oranzni slon

@pegaz, sem ti v nedeljo lepo povedal, da v cetrtek ne bo vec snega. :)

Ahhh, Slonči, tvoje poročilo se bere kot poezija!
Pa še res je.

No, tko, jest pokorno javljam, da sem pozabil it iz službe in nisem prišel pravočasno na štart. Za kazen me zdajle čaka ena lagana ravninska 10ka.

Za naslednji, "sendvič" teden (med Sežano in Reko), bomo pa še vidli,kako bo genereracijo.

Zig, von Pegaz :)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA