prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes je bil po dolgem času en tek za dušo (beri: žulje na prstih in podplatih). Scooby je bil tako prijazen in se je javil na moje vabilo za tek po PST. Štartala sva ob 4:20 :?: Na začetku je šlo bolj počasi, na spustu z Golovca so me začeli boleti prsti na nogah. Do polovice sem mislil, da me bo pobralo, ker se je začel oglašati želodec in popuščale so mi moči. Zato sem pojedel eno čokoladico in mimogrede rešil pupka, ki se je znašel sredi poti. To mi je pomagalo, da sva potem do konca popravila povprečje na km za slabih 30 sekund. Minilo je hitro ampak je bilo zelo vroče. Švicala sva kot bi bila v savni. Na koncu mi je zmanjkalo moči, Scoobija pa je začel boleti kolk. Na srečo imajo ta teden v Hof* akcijo - hojco :lol: Mislim, da bi jo oba potrebovala :lol: Doma sem odkril zakaj so me boleli prsti - krvavi žulji. Ugotovil sem, da mi je nerodno, ker vabim tekače na tek po PST, ker sem, brez zamere, zadnjih nekaj mesecev počasen kot polž :oops: in zato običajno najšibkejši člen. Toži se mi po časih, ko sem za šalo-malo pretekel PST pod tremi urami.

Bi še kdo šel? Jaz se javim, da bom bil najpočasnejši :lol:
Tele temperature pa res niso za nikamor. :roll: :? Če je bilo včeraj ob petih zjutraj še lepo sveže, je bilo pa danes ob štirih zjutraj, ko sem doma stopil iz bloka, že nenormalno vroče in soparno.

Ja, začela sva ob 4:27, lepo počasi. Kljub temu sva bila takoj mokra. Zajc je bil na začetku v prednosti, saj je imel naštimano dodatno vodno hlajenje iz kamelce :lol: Čez Golovec sva se nekako prebila, potem pa je Zajc pojedel svojo skrivno čokoladko :wink: in sem ga še komaj lovil. Škoda ker mojemu želodcu ta čokoladka ne odgovarja. :? Ko sva malo popravila povprečen tempo, so pa obema malo pošle moči. Pri meni se pozna malo povečanje kilometrine zadnjih 10 dni in se je oglasil kolk. A so tiste hojce motorizirane? :lol: :D
Pri mlekarnah sva se ločila, Zajc proti domu, jaz pa naprej do vojkove. Skupen čas se je na koncu ustavil pri 3:09h.
Ja res je, da že jutranje temperature niso več normalne.Že ko jaz štartam (ob 3:20-zaradi službe ,ki se mi začne ob 6.00 :oops: ) je vroče in soparno....
Me pa zanima, katera je ta čudežna čokladica ,mogoče meni odgovarja :lol:
Zajc, mogoče bi mi jo kar podal med potjo, ko se srečujeva v jutranjih urah na Žalah ko tečeva en mimo drugega :lol:

Aja drugače pa hvala za link od camelbak-ov(preko tojega sodelavca in mojega prijatelja Đukota:) sem ga nabavil in pretekel prvih 20 km in moram reči, da se zeloooo pozna 1,5 l na hrbtu:)

http://bikemagic.com/gear/first-looks/c ... packs.html

lp
Zdravo!

Najbrž sem že pozna ampak vseeno vprašam. Bi šel kdo jutri (mogoče nedelja zjutraj?) odlaufat en del PST-ja? Jaz bi šla cca. 20km in bi mi družba prav prišla. Ura bi bila zgodnja, okrog 7h :wink: , štart pri fužinskem gradu.

Če bi šel kdo ga bom zelo vesela, če ne se bom pa poskusila sama brcnit v rit in odtečt en del PST-ja.

Lp, Mojca :wink:
Po zadnjem sporočilu sem dobil nekaj namigov, da naj neham jamrati (nad počasnostjo). Zato sem danes s sabo vzel štoparico in uspel preteči PST pod 2:50 :FO: Brez problemov :FO: Vmes sem srečal Blatnika in njegovo družbo, ichisana :?: z novim nahrbtnikom, še enkrat Blatnika in njegovo družbo ter MojcoZ. Seveda sem se vmes nekajkrat ustavil za konzumiranje pijače in jedače in kot zakleto sem naletel na same rdeče semaforje in gnečo na cesti, da nisem moral kršiti cestno-prometnih predpisov :roll: Na mp3 predvajalniku pa sem med drugim poslušal tole. Odštevam, še 29x.
Tudi sama sem se danes podala na PST in odtekla dobrih 21km :D Vidim, da mi še gre, čeprav bi bilo boljše, če bi imela družbo ampak sem dokazala sama sebi, da se lahko brcnem v rit in letim sama :wink: .

Srečala sem kar veliko tekačev, med katerimi sem dobila samo par pozdravov nazaj :roll: mogoče jim pa nisem bila simpatična :--

Na pol poti sem srečala zajc-a. Pred njim pa samo :cast: vesela sem, da ga poznam :laola

Moje počutje je ok, torej to pomeni, da nisem pretiravala :wink: in ziher se še vrnem, ker imam v planu, da pretečem celi krog. Upam, da bo takrat kaj več kandidatov :wink:

PST je zakon :lol:

LP, Mojca :wink:
MojcaZ napisal/-a:Tudi sama sem se danes podala na PST in odtekla dobrih 21km :D Vidim, da mi še gre, čeprav bi bilo boljše, če bi imela družbo ampak sem dokazala sama sebi, da se lahko brcnem v rit in letim sama :wink: .

Srečala sem kar veliko tekačev, med katerimi sem dobila samo par pozdravov nazaj :roll: mogoče jim pa nisem bila simpatična :--

Na pol poti sem srečala zajc-a. Pred njim pa samo :cast: vesela sem, da ga poznam :laola

Moje počutje je ok, torej to pomeni, da nisem pretiravala :wink: in ziher se še vrnem, ker imam v planu, da pretečem celi krog. Upam, da bo takrat kaj več kandidatov :wink:

PST je zakon :lol:

LP, Mojca :wink:

:clap: :laola
Nočno neurje je s sabo prineslo ohladitev. Podarjeno "darilo" je bilo treba seveda izkoristiti :twisted: V vabo je ugriznil tudi Scooby, s katerim sva se dobila ob 4:10. Pričakovala sva, da bo bil PST poplavljen z vodo in sva bila pripravljena na najhujše (lučka, čoln, vesla, rokavčki :lol: ). V nasprotju s pričakovanji je bila pot praktično suha, vendar je na Žalah podrto orjaško drevo pričalo o silovitosti neurja :shock:

Tempo sva imela od začetka (in do konca) peklenski :twisted: Pričakoval sem, da bom zakuhal na Golovcu. Očitno mi je ozračje ustrezalo (in Scoobyju), da sva do konca nadaljevala v nezmanjšanemu tempu brez kakršnihkoli težav. Scooby je sicer nekaj omenjal, da mu popuščajo moči, vendar ni nič kazalo, da bi bil utrujen. Vmes sva "preskočila" dve oviri. Podhod na Viču pod železniško progo je bil poplavljen, da sva lezla čez progo in skozi grmovje. Ugotovil sem, da imajo vrtnice še vedno trnje :lol: Tik pred koseškim bajerjem je ležala ogromna veja ampak sva jo preskočila kot dve gazeli.

Ko sem tik pred koncem ugotovil, da lahko postavim svoj osebni rekord, sem pospešil in... Kljub temu, da so nama dobesedno metali ovire pod noge :lol: mi je uspelo popraviti svoj najboljši čas na (~500 metrov podaljšanem) PST za 59 sekund, ki znaša zdaj 2:35:16 8)

Scoobyju se zahvaljujem za pomoč in družbo :clap:

Odštevam, še 26x.
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA