prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tkole bi bilo fino, zadnji četrtek v mesecu uradna analiza, vsak četrtek v mesecu pa neuradna analiza. Samo za lokacijo se moramo še dogovoriti, pa malo bolj množično se udeleževati. Danes se že veselim dnevne Golade.
Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Sončka
Laufer napisal/-a: Te podpiram, ampak saj si Primorka in ne Gorenjka, analiza bi bila lahko vedno :piti:

Laufer, to je samo krinka, v resnici sem Gorenjka... :roll: Hm, včasih sem živela na Gorenjskem, zdaj na Dolenjskem, vmes tudi v Ljubljani. Fotr Štajerc, mama Primorka... :roll: zdej pa seštevaj. :D :D :D

Danes torej ob 17.00.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 izyemna
Super ideja za casovni premik starta. Meni je ob 17h idealno.
Se ze veselim, da se bomo kdaj videli tudi podnevi :wink:

Soncka, fino, da si omenila tole idejo za afterje. Na misel mi trenutno pride samo grad Kodeljevo, lokal pri DIF-u in cevabdzinica v Stepanjcu. Kljub temu, da izhajam iz blizine nase proge, zal nimam pojma, kako je z lokali v blizini. Predlogi dobrodosli.
Tudi, ce imamo after vsak cetrtek, ni nic narobe.

Se vidimo danes, pa lp :D
 eggy
Danes.....pridem. Le današnjo analizo bom verjetno močno skrajšala.

lp,eggy
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz bom raje odtekel intervale blizu vas :--
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz pa kar pridem!
Uporabniški avatar
 Laufer
Hvala še1PR za družbo pri ZEN teku.
Zbralo se nas je 9, tekačice so bile v večini. Startali smo v 2 skupinah, prvo ZEN grupa, potem pa ostali. Še pred vrhom so ta hitri ujeli zenovce, na koncu spusta pa še malo manj hitra skupinica. Na cilju nas je čakalo presenečenje, saj nas je pričakala Njegova Mastnost Bajsi.
After je bil preložen na boljše čase, saj se je vsem nekam mudilo.
Uporabniški avatar
 miciM
Bilo je lepo teči na Goladi, jaz vas žal na cilju nisem čakala, ker se mi je mudilo v savno.
Drugič bo treba štartat točno ob 17h ali pa malo hitreje tečt, da bomo na koncu še malo čvekali :wink: .No jaz sem prišla nekaj minut prezgodaj in na srečo ne edina, tako, da sem že pred tekom lahko :lol: .
Uporabniški avatar
 Sončka
Še ena Golada je mimo... Prispela sem malce namrščenega obraza, kar so čakajoči Goladniki tudi opazili in me malo presenetili, da se zamišljenost v lastne misli takole "javno" vidi... :roll: Laufer je rekel S kot spet, pa sem skor popenla... :roll: Pa kaj bi o tem...
Vesela sem bila Še1PR, ki sem jo na Goladi do sedaj videla samo enkrat. Pa Garfield nas je prišel pogledat, samo je nič podobno zavaljenemu lenemu mačku odbrzel naprej, da se je kar kadilo... :shock:
Lušt je bilo matrat se po Golovcu.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 pegaz
Ej, me veseli, da vam je tek-nila nova dnevna Golada!
Jaz sem bil žal v Ikeatownu, ampak se pa priporočam jutri za kak tek? A je kdo za nedeljsko golado, recimo okrog 12h (=pred kosilom) ?

Zbiram prijave. Tempo je kr naizi.

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Mam že prvi fidbek:
Z Aljo se dobiva ob 9h na startu Golade. Če je kdo interesent, je vabljen, da se namala!
Zen tempo.
 luzr
Hja, nedeljska zgodnja ura,
ponočnjakom sila grozljiva.
A je ponudba mamljiva,
družba sotekačev vabljiva.

Bomo videli, če bo res ob 0900 kdo tam...
Sem sporočil preostali triadi.
Uporabniški avatar
 softi
V četrtek, skorej ne morem verjet, ampak pridem :D .
Pa ker bom ultra zen (morem zelo počas začet, ker me nekej noge zaj.....) začnem verjetno ene 15 pred 17.uro, da se potem na cilju ravno dobimo. Pride kdo zraven? Toplo vabljen-a!

Lep dan
:D
Uporabniški avatar
 pegaz
Softi!!!
Smo te pogrešal. Lepo, da si spet nazaj.

eggy
Ja, po moje jaz tudi pridem, ampak...kaj dosti pred 5o me ne bo.

Se vidimo!

lp,eggy
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA