prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
june napisal/-a:Razy, a ti prideš? ...se bojim, da bi sama zaradi nepoznavanja terena odtekla Golourh v kontra smer :oops: ...pa danes nekako nisem razpoložena za ta podvig :(

Razy in Sončka po mojih informacijah prideta. Jaz žal ne.
 maj
Evo kako je blo tokrat. Ne bi omenjal zamude na štartu, ampak sem že prišel mal jezen zarad raznih cestnih zapor in zastojev. In nekako sem se pognal naprej, kot da bi hotel nadoknadit zamudo ali kaj. No pa smo le tekli večinoma skupaj prvi del. Itak sem prišel ker je Razy napovedal ta počasnega. Pa se je pokazalo da resno misli in se je držal zadaj z Žabcem in Sončko. Na vrhu sem se pognal kot ponavadi malo hitreje navzdol, z mislijo na Trst čez dva tedna kjer gre proga tudi pretežno navzdol. Nenadoma sem bil sam daleč spredaj, saj ta hitri Goladarji že vsi nekod na skrivaj menda trenirajo za trojke in danes ni blo resne konkurence spljoh.Potem se mi je posvetlo da mogoče pa lahko enkrat pridem prvi v cilj če je že tako in sem še malo pospešil navzdol hehe. In sem začel sestavljat tale tekst v glavi za prigodno objavo tu gor. Tale parafraza se mi je prikradla - Pa kakva je to Golada u kojoj sam ja najbrži?? Potem sem pa na obratu opazil Mici samo še 200 m za seboj in sem že vedel da ne bo nič iz tega. In še tekst sem moral popravit hehe. Je pa potem Laufer v cilju le videl mene prvega in je bil jako presenečen, tako da sem vendarle užil svoj trenutek slave...Hvala Mici.
Uporabniški avatar
 ZABEC
Včeraj sem odtekel prvi krog z ekipo. Resnično se bi vse zahvalil za tempo (glih taprav zame). Obenem pa seveda tudi za družbo in čvekanje (kukr so pljuča dopustila :lol: ).
Uporabniški avatar
 kengurujko
Je Golovec hud zalogaj za nekoga kot sm jaz, k pretežno po ravnini laufam??
Uporabniški avatar
 še1PR
kengurujko napisal/-a:Je Golovec hud zalogaj za nekoga kot sm jaz, k pretežno po ravnini laufam??
Če ne boš sam probal, ne boš vedel! :twisted: :wink: :D

PS: do sedaj nismo še nobenega tam pustili...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
kengurujko napisal/-a:Je Golovec hud zalogaj za nekoga kot sm jaz, k pretežno po ravnini laufam??

Ti kar pridi (ali priskakljaj :lol: :wink: ).

Zbrala se nas je solidna skupinica šestih, Poleg navedenih je bila z nami še (menda tudi prvopristopnica na tej progi) June, da bo poročilo za zgodovino.
Včeraj sem res šel res počasi, malo zaradi sredinih medicinskih 10, nekaj pa zaradi jutrišnjih Tivolijskih ne vem koliko (menda vsaj 42,1). Dobili smo novega člana Žabca, ki je napovedal, da "za njim stoji" vrsta potencialnih članov TF, ki ga je poslala v izvidnico. Kar pogumno fantje in dekleta, možje in žene, otroci in starci, TF vrste so odprte za nove člane. Vabljeni na Golado, dobro tudi na K-Rožnik (čeprav tam bolj občasno gostujem).
Maj je itak tekel, da se je kar pokadilo za njim, MiciM pa kot ponavadi (deloma vzratno). Na progi nam je blizu prvega kilometra nasproti prišla Simi, na cilju nas je pripričakal Laufer, ki očitno počiva za jutrišnje kroženje (vsak ima svojo taktiko, eni počitek, drugi pa geslo, "što ne ubija, to jača".
Malo smo še pokramljali potem pa smo odšli novim tekaškim in drugim zmagam nasproti (kakšnim drugim že ?). Pojma nimam, a se vseeno dobro sliši.
Uporabniški avatar
 june
jp... res sem bila prvič na Goladi, prejšnji teden sem bila sicer na Golourhu nevtralni opazovalec pripravljenosti posameznih članov trojk za taaaaaaadolge trojke :roll:

je bila pa včeraj ena zelo prijetna zen Golada (zadnje čase mi nekam preveč paše tale zen :? ), tko, da ziher še pridem :)
Uporabniški avatar
 Sončka
Pritrjujem Maju, Žabcu, Raziskovalcu in June... Končno "normalen" tempo... Tempo ko lahko s sotekačem izmenjaš par besed in ga pri tem ne preklinjaš, češ, kaj me sprašuješ, a ne vidiš, da komaj diham... :D
V cilju sem še slišala, da se pogovarjajo okrog sobotnih priprav na Formaraton, potem sem jo popihala, saj me je pri dediju čakal moj sin... Takle mamo!
Uživajte, Sončka
Uporabniški avatar
 kengurujko
Sam js ene 5,6km naenkrat prelaufam, za več morm met supr dobr dan... :P
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
kengurujko napisal/-a:Sam js ene 5,6km naenkrat prelaufam, za več morm met supr dobr dan... :P

8) Dokler ne poizkusiš ne boš vedel kako se obneseš na Goladi. :twisted: Res je proga dolga nekaj malega manj kot 10km in ima vsaj 100 višinskih metrov razlike. (Priznam, da ne vem točno, ampak tam na začetku teme (stran 7) je vsaj en profil tele proge.) Torej? Jaz imam samo en nasvet:"Just do it!". :P Srečno!

Lp, oranzni slon
Nazadnje spremenil oranzni_slon, dne 19 Apr 2009, 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eto, eno Golado sem opravičeno manjkal ( ja, imam pismeno opravicilo :) ) in vse kar lahko obljubim vnaprej je, da se to ne bo več dogajalo. :P :twisted: Me pa veseli, da ste bili številčni in pridni pri nabiranju km. Lepo se imejte še naprej in se vidimo v četrtek. :)

Lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) No, kako je sedaj? :D A vsi tako besno trenirate za trojke, da se nobenmu ne ljubi priti na eno spodobno "levo" Golado? ;) Le glejte, da ne pretrenirate. :D Torej jutri v četrtek, kakor je običaj na koncu GD ob 1800. :)

lp, Jusuf

p.s.: Kam neki se je izgubila Njegova Mastnost Bajsi?
Uporabniški avatar
 Laufer
Zakaj pa ravno "levo" :roll: . Ali koalicija razpada in zopet potrebuje našo podporo :twisted: ?
Je v planu, lahko pa kaj pride vmes.
Uporabniški avatar
 Biz
Ker tiste slike na str. 7 ni več, sprašujem, ali je Golada od križišča Hradeckega in Pot na Golovec proti Litijski in potem po smeri urinega kazalca po trasi Teka trojk 12 km dokler spet ne prideš čez Golovec do izhodišča?
Uporabniški avatar
 še1PR
Biz napisal/-a:Ker tiste slike na str. 7 ni več, sprašujem, ali je Golada od križišča Hradeckega in Pot na Golovec proti Litijski in potem po smeri urinega kazalca po trasi Teka trojk 12 km dokler spet ne prideš čez Golovec do izhodišča?
Ne, ne! Tam, na tistem križišču, je že pol poti :wink: za nami! :wink:
Izhodišče je konec Goce Delčeva - slepa ulica: http://www.euroave.com/index_map.php?gocountry=slovenia
Potem je pa naprej približno tako: Nadaljuje se po Turnskem nabrežju, po Poljanski do Roške, pa po Roški do mostu, ki pripelje na Hradeckega in potem po šengcah (uf, sem zadihana sam k mislim nanje...) pa po trasi trojk do vrha Golovca (ne do Orl!) in nato po cesti navzdol do Hruševske, po Hruševski do križišča z Litijsko, po Litijski do Kajuhove, po Kajuhovi pa spet na Turnsko nabrežje do starta. No, to je desna Golada. Leva pa beri od zadaj naprej! :wink:
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA