prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
luzr napisal/-a:A sta šla Levo? Kakor se spodobi... ?! ...snip, snip,...

Itaq! 8) Tja do Sostrega in zazaj. Britof v Sostrem je vabil s svojim hladom in senco. Ampak, slon je dobil le vodo. :) Naj se malo matra žival. Še hvaležen mi bo nekoč. ;)
No, dragi moji, tudi ta teden Golada bo. V četrtek ob 1800 na koncu GD. Ja in kaj potem če so v soboto Radenci? Kdo pa pravi, da morate spustit dušo med tekom? Saj lahko tudi ogledujete floro in favno. Pa po vijolicah diši, Vaša Mastnost Bajsi. ;)

Lp, Jusuf
Do večera zelo verjetno ne bom capljal tam okoli, ker ne bo snežne kraljice.
Upam, divje nevarni Jusuf in prijaznejši oranžni slon ne bosta preveč besna...
Hoj!
8) Na, drekec, glih sem speglal zimsko obleko pa sporoči Snežinka, da je ne bo. :D Eh, te novodobna dekleta. ;)
:twisted: Kar je je. Zimske cote ostanejo. Levo ali desno bo stvar demokracije. ;) Srečno.

Lp, Jusuf
Hoj!
luzr napisal/-a:...še ena Snežinkina žrtev... :D

:) Za oraznega ne vem, ampak jaz nisem besen ampak raz*****n. :twisted: He, he, bomo že korigirali zadeve naslednjič. Ampak, dragi wini, takole boš mastno pušnil jeseni na LM. Osebno bi ti priporočil malo več resnosti v pripravah. :P

Lp, Jusuf
jusuf... jaz bi danes prišla, pa bi prosila za akademskih 5 min... a bi šlo? da ne bi pol poti dirjala za teboj... pa še v dilemi bi bila a naj obrnem v levo al v desno...
Pozdrav!

8) Dragi moji sotrpini, Jusuf je videl moje kilometer čase v Radencih in je zapovedal sledeče:
- konec je z nočnimi malicami
- pivo je dovoljeno samo po uspešno opravljenem ciklu vadbe (vsake štiri tedne)
- kratke tekaške hlače in majice so ukinjene do nadaljnega
- ob ponedeljkih ob 1900 so na sporedu intervali na znanem ovalu
- časi na Goladi nad 50 minut se ne štejejo v uspešno opravljeno vadbo
- obiski 10 v 1/2 so možni samo po trojnem sporedu (raje ne napišem, ker me je čisto groza to brat)
- še nekaj malenkosti, ki jih bom preventivno raje izpustil... :twisted:

8) No, tako, sedaj veste. Bi prosil, da se me sedaj ne izogibate, kot hudič križa in se še naprej udeležujete Golad in tudi na intervalih se ne bom branil družbe. :)

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:- kratke tekaške hlače in majice so ukinjene do nadaljnega...

nevarnost klopov ? :D
Hoj!
primus napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:- kratke tekaške hlače in majice so ukinjene do nadaljnega...

nevarnost klopov ? :D

:P Pravzaprav je oranzni slon fasal en klopni lenoritis in kronično mehkužnost. :twisted: Bo teba fanta malo utrdit. ;)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
luzr napisal/-a:...še ena Snežinkina žrtev... :D

:) Za oraznega ne vem, ampak jaz nisem besen ampak raz*****n. :twisted: He, he, bomo že korigirali zadeve naslednjič. Ampak, dragi wini, takole boš mastno pušnil jeseni na LM. Osebno bi ti priporočil malo več resnosti v pripravah. :P
Lp, Jusuf

Da, Jusufe, tako je to... Vinko sicer mentalno trenira sprehajanje psička. Luzr pa samo zabušava.
Ampak, če ljudje natrenitrajo polmaraton v treh mesecih in maraton v manj kot letu dni?
Winnerju pa menda laufa, karkoli že, samo ga bolj poredko vidim. Raje se družim z Zgubo in Mevžo.

Prav lepo je videti, ker se v času stagnacije in nezanimanja za golovške strmine oglasi Primus.

Ah, kaj sem hotel reči. Da, pridem.
Dragi moji,

Evo mene na tem koncu Alp. In seveda, prvi cetrtek ko se da bi jaz tekel golado.
Ampak so mi nastavili svet krajanov bloka (= blokanov) prav v cetrtek ob 17h.

Zato sem hotel prijazno prositi zbrano mi golad, ali bi lahko ta četrtek, 28.5., stekli ob 19h?

Hvala hvala
vse vas ima rad
Pegaz
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA