prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
Uf matjaž vidim da se bo spet kadilo za tabo :)

Jaz tudi pridem na bolj izi varianto. Plan imam le 8x400 v tempu okoli 4:00.
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, z bobrom sva danes pošteno oddelala vsak svoje intervale.

Če je bilo uspešno, bomo pa kmalu videli.

LP

MatjazV
 ton
Ah, z Bobrom sem imel čast! Srammebilo!
Uporabniški avatar
 bobr
A ti si ton :o
Dobro da vem za drugič :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Torej, da dopolnim poročilo. Včeraj smo tekali po stezi na kodeljevem trije forumovci: Bobr, Ton in moja malenkost. Opravili smo vsak svoj intervalni trening. Bobr je delal 400-stotke, Ton je navijal 2km intervale, jaz pa sem se spopadel z 800-tkami. Če so goladarji na štartu opazili kaj megle, je bil to v resnici prah, ki smo ga dvignili na stezi.

Jaz sem z včerajšnjim treningom zadovoljen, saj mi je uspelo povprečje intervalov spraviti pod 2:49. Veliko lažje bi bilo, če bi tekel še s kom. Pa drugič.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 raziskovalec
MatjazV napisal/-a:Jaz sem z včerajšnjim treningom zadovoljen, saj mi je uspelo povprečje intervalov spraviti pod 2:49. Veliko lažje bi bilo, če bi tekel še s kom.

Matjaž, nekateri bi prav radi tekli s teboj. Pa nas noge ne ubogajo :oops: :rol: :cast1:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Evo, za spremembo, glede na lepo vreme, bom enkrat intervale delal v sredo in ne v četrtek. Torej, danes okoli 17. ure bom na kodeljevem. Vejetno se bom spet lotil 400-tk.

Če kdo planira kaj podobnega, se mi lahko pridruži na stezi.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 tini
Pridem tudi jaz na 400-ke.
Uporabniški avatar
 MatjazV
tini napisal/-a:Pridem tudi jaz na 400-ke.

Super Tini, se vidimo.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 bobr
Da obudim temo, se mi kdo pridruži danes na krožnih intervalih? Jaz bom tam od 18ih naprej.
Uporabniški avatar
 AVI
...mene žal ne bo...
1. zdravje, še ni popolno Slika
2. obveznosti ob 19-ih........tako da :cry: ....

...vsekakor pa dober trening.... :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Danes je ravno pravo vreme za intervale. Se mi kdo pridruži ob 18ih?
 dragann
Ali kdo dela intervale na Kodeljevem ob ponedeljkih ali torkih?
LP
V vednost izzivalki*...
V sredo 7. vinotoka sem izkoristil priliko in po prijetnem klepetu v petih ogrevalnih krogih (cca 25min) odtekel še intervalčke.
Štiri! :lol: Pravzaprav niti ni smešno. V trdih in rahlo izrablkjenih "sokenijih" je bil to podvig; boleč za pete, ker sem grdo napijal po njih. Odštemal sem nekako 40 do 50 metrske, ornžni slon bi rekel "ta kratke".
Časi so bili merjeni s skoraj neobstoječo štoprarico. Menda okoli 16 sekund ali kaj takega, nejajrkat pa sem šele po kake pol minute uspel razbrati hecne arabske številke. Mogoče se moram navaditi ustavljati štoparico in potem, ko se zavem, pogledati usmiljenja vredne številke.
Verjetno je vsemu slabemu krivo dejstvo, da sem imel s sabo dve uri in dve nožni uteži...

Sedaj kotipkam te vrstice, sem srečen. Nič več ne čutim tistega bolečega tekaškega mačka, ki me je spremljal vsaj tri dni. Mal omi je teklo izu ušes, glava je bila polna kot čebelnjaček, hrkal sem in smrkal. In zlobni maček je mjavkal v vseh mišicah, katerih zametke še vedno nosim, na tiste dni razbolelih kosteh...

:mrgreen:
MatjazV napisal/-a:Na podlagi povprečnega časa vseh 10 ponovitev se izračuna maratonski čas. Torej, če bodo časi vseh 10 ponovitev na 800m npr. 2:50, potem naj bi bil maraton sposoben odteči za 2 uri in 50 min.

Živjo, Matjaž... mene pa zanima koliko je bil tvoj maratonski čas potem... glede na povprečne čase 2.49 bi moral biti 2ure 49min če sem prov razumel. Sam sem sicer zelo skeptičen v pribljižno točen izračun maratonskega časa na ta način, ampak praksa potrjuje teorijo in bi bilo zanimivo videti če to drži.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA