prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ojla!

Jaz za eno vem, ki je sigurno ne bo......pa bi rada, ampak....

Malo bo še trajalo preden ponovno pridem. Vam pa z veseljem povem, da sem že na dveh nogah in da sem bergle postavila v kot. Oddam....če kdo rabi :) Dobra roba :)

Me pa zato toliko bolj vidijo v bazenih po bližnji in daljnji okolici. A tekla bom tudi še. Kar trenirajte.

Lepo golado vam želim,
eggy
Eggy, kar počasi ;). Saj boš zdržala in natrenirala triatlon ;). Rdeči mestni bicikel, plavanje potem pa še tek...
Bergle rezervirane! Pisček zna biti včasih prehiter za starajočega se debeluščka...
luzr napisal/-a:Na Goaldi pa se obeta izbrana družba?!

Res je bila. :D
MatjazV in Avi sta s Kodeljevega startala že pred šesto. Z Andrejo pa sva bili ob šestih na uradnem startu Golade, če bi slučajno še kdo prišel. Ker ni bilo nikogar več, sva šli na pot kar sami, pospremljeni z raznimi "zanimivimi" komentarji in pogledi delavcev (predvidevam da tistih, ki so krivi za luknje, v katere padajo oranžni sloni in drugi tekači, ki bi se radi udeležili Golade, pa se izgubijo na poti).
Lepo počasi sva pretekli Golovec, tako da se je dan, ki je bil prej kar malo zoprn, lepo končal. Hvala Andreji za družbo!
Eh v četrtek ni uspelo. Namesto tega sem uro in pol dopoldan skakal po centru in bil potem temeljito crknjen. Izpustivši Gol-ado sem se zgodaj restavriral in sva s psičkom odrinila ob zgodnji uri. Tam okoli dvajsete na en negoladni krogec.

Obljuba dela dolg...
spela* napisal/-a:in drugi tekači, ki bi se radi udeležili Golade, pa se izgubijo na poti).
A se spomnim, kolikokrat sem vabil, Go-lady-go, pa ni hotela.
Zato me je izredno razveselilo, ker je prva tekačica imela izbranejšo družbo Andreje in hitrih fantov, ki je v lahkotnem čveku zmogla Golado.

Katero politično opcijo in koliko časa je to vzelo naj pove prva tekačica.
He, he, spet se bom malo sam pogovarjal... Ponedeljkove intervale bom omenil kdaj drugič.
Danes se bom odvlekel na nek tekec, ko mi bo ustrezalo, ker šefi Golade ne zahtevajo prisotnosti ob natanko določeni uri.
Hvala jim.
Daj no luzr, po pravici povej:
- kdaj si bil nazadnje na Goladi?
- kakšen je (približno) delež med tvojimi realiziranimi in napovedanimi prihodi na Golado?
:mrgreen:

Mene danes ne bo (povem vnaprej, da me ne bi na startu čakala "množica" tekačev). :D
Preden ti odgovorim, mi povej, kolikokrat je nekdo imel izgovor za ne prihod na Go-lady-co?
In kolikokrat je odtična oseba mjavkala, da ne bi šla v klanec in bi raje tekla po ravnini in ne v temi?
Pa bom objavil vse svoje letošnje podvige; ki jih je malo...
spela* napisal/-a:Mene danes ne bo (povem vnaprej, da me ne bi na startu čakala "množica" tekačev). :D

Ja, imam Golovec v planu danes :D , pa bom kar iz Fužin štartala, po moji preiskušeni, da res kje ne zalutam :? . Ampak enkrat bi pa res rada videla, kje vi to Golado tečete :wink: .
luzr, za razliko od nekoga drugega jaz nisem napovedovala svojih prihodov tako rekoč vsak četrtek. :mrgreen:
Torej ne rabim izgovorov za neprihod ali za to, da treniram na skrivaj po ravnini.

Mojculja, prejšnjič smo prišli le štirje, pa še to verjetno zato, ker je bil zraven Cooperjev test. Imam občutek, da zadnje čase Golada ni preveč obiskana. Ali pa naj se javijo tisti sloni, ki so se nazadnje javljali kot udeleženci. :D
spela* napisal/-a: ...Imam občutek, da zadnje čase Golada ni preveč obiskana :D...

Sploh pa verjetno težko pričakujem kakšno polžjo družbo.

No, kakorkoli, Golada al pa tudi :nono: , Golovec je zame zakon :D
:laola
Ojla!

Golada.....Golovec.....zagotovo ena od boljših izbir :)

Se vam pridružim....so soon as possible (kar pa na žalost še ne bo prav kmalu).

Sem pa bistveno bolje, že na dveh nogah in danes po dolgem času spet v družbi delovnega ljudstva :)

lepo se mejte, pa.....tečite še zame :)

eggy
Mal me ni, pa je Golada čisto zapostavljena. Dobro Oranžni ima dober izgovor, jaz pač ne. Ta teden me žal iz objektivnih fizikalnih razlogov spet ne bo (eno telo ne more biti hkrati na dveh krajih, ki velja tudi zame), naslednji teden pa začnem z redno jesensko vadbeno sezono (da ne bo pomote, vadim tudi sedaj a še v okviru poletne sezone), ki vključuje tudi Golado. Za kazen za predolgo abstiniranje Golade prinesem piškote in čokolado (načeloma samo za tiste, ki bomo tudi tekli), da skupaj premagamo abstinenčno krizo.
spela* napisal/-a:luzr, za razliko od nekoga drugega jaz nisem napovedovala svojih prihodov tako rekoč vsak četrtek. :mrgreen:
Torej ne rabim izgovorov za neprihod ali za to, da treniram na skrivaj po ravnini.
Spretno si se izognila odgovoru, kakor tudi vabilom na Golado. Večkrat pa nisem mogel iz objektivnih vzrokov. Ponavadi povezanih z delom...
:--

Pa je goljadica spet na tapeti... Le člani foruma očitno raje tečejo drugod...
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA