prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Nekdo je pred predkratkim pretekel 2000 km. Ni dejal, da se bo oglasil na Krožniku? Pa se nisem sam na to spomnil nekdo ima pač boljši spomin od mene. Nekateri bi pa prišli jutri na dotično lokacijo. Ni nujno, da samo na tek.
pajo napisal/-a:Nekdo je pred predkratkim pretekel 2000 km. Ni dejal, da se bo oglasil na Krožniku? Pa se nisem sam na to spomnil nekdo ima pač boljši spomin od mene. Nekateri bi pa prišli jutri na dotično lokacijo. Ni nujno, da samo na tek.

Oooo, smo skrivnostni :--

Pa dajmo vsaj lokacijo štarta dorečt :arrow: Parkirišče pred živalcem :?: ...ali kje drugje, kot boste rekli...ob 18h...
Pajo,
ne vem, če lahko govorimo o neki ekvivalentnosti :oops: ,
nedvomno pa upanje ostaja :wink: .
Danes mi je K-rožnik žal ušel, naslednji torek pa moram zaradi službenih obveznosti sodelovanje prestaviti v dop. čas. Se pa na vas definitivno spomnim pop.
Kakšno traso pa sploh imate na temle Krožniku (ima kdo GPS sled?) - ali bo kaj sprememb glede na to, da se obeta nova tekaška trasa od ZOO proti Čadu ob večni poti - tistih 300m novotarije zaradi katere se vsak dan čaka na impro semaforčkih.
jakica napisal/-a:Pajo,
ne vem, če lahko govorimo o neki ekvivalentnosti :oops: ,
nedvomno pa upanje ostaja :wink: .
Danes mi je K-rožnik žal ušel, naslednji torek pa moram zaradi službenih obveznosti sodelovanje prestaviti v dop. čas. Se pa na vas definitivno spomnim pop.

Ti samo pridi. Boš dobila družbo moje žene pa niti slučajno ne boš sama. Sploh pa sedaj ko se bo začelo kmalu temniti bo treba bolj prej na tale tek. Družba bo - vsaj z najine strani. Včeraj nama po dolgem času ni zneslo priti na Krožnik. Sva pičila proti Murglam.
Biz napisal/-a:Kakšno traso pa sploh imate na temle Krožniku (ima kdo GPS sled?) - ali bo kaj sprememb glede na to, da se obeta nova tekaška trasa od ZOO proti Čadu ob večni poti - tistih 300m novotarije zaradi katere se vsak dan čaka na impro semaforčkih.
pot je ista kot vedno, samo štart in cilj je sedaj pri ZOO. Učeri smo se dobili na štartu (in seveda odtekli Krožnik), jaz, Vidukl in Mojculja...

Ob luštni debati in obilo razno raznih tekačev smo odtekli svoj krog :laola
mazi napisal/-a:
Biz napisal/-a:Kakšno traso pa sploh imate na temle Krožniku (ima kdo GPS sled?) - ali bo kaj sprememb glede na to, da se obeta nova tekaška trasa od ZOO proti Čadu ob večni poti - tistih 300m novotarije zaradi katere se vsak dan čaka na impro semaforčkih.
pot je ista kot vedno, samo štart in cilj je sedaj pri ZOO. Učeri smo se dobili na štartu (in seveda odtekli Krožnik), jaz, Vidukl in Mojculja...

Ob luštni debati in obilo razno raznih tekačev smo odtekli svoj krog :laola

pozabil si na Vidkulova kužka :) mimo kontrolne točke pri gostilni sem ju še videla zraven vas treh :--

Biz, traso je bobr dal enkrat na začetku na Map my run. Mogoče bo kdo objavil tudi gps posnetek.

Novi del, ki ga omenjaš bo izvrstna rešitev, ker ne bo potrebno štirikrat prečkati cest, kjer žabarski avtomobilisti ciljajo na pešce ali tekače. Čeprav se ti gibljejo po ločniku in označenih prehodih za pešce.
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA