prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Štar tega teka je na koncu ulice Goce delčeve. Glede na moje aktivnosti danes bom na štartu ob 18ih in po cilju takoj šibam naprej.
Ampak ti že zdaj povem da ne bom zmogel s tvojim tempom :roll:
Tudi jaz pridem ob 17:00.
Tekel bom vmes med ta hitrimi in polžki.
Bojan pa prvič nima nobenih šans, da bi popravil rekord proge. :--
Pa ne zato, da ga ne bi zmogel, pač pa zato ker ne pozna proge.
Se vidimo.
Laufer napisal/-a:PS: Bi bil že čas, da se pojavim na startu. Tretjič gre rado, pa tako zavzeto sem začel:
1. 1.1.09
2. 5.2.09
3. v planu 15.10.09 :laola

Laufer, moja statistika Golade je še slabša, 1. in zadnjič 1.1.
Dragi moji,

Leto je naokoli (khm... in še malo čez), naša Golada je z našimi skupnimi močmi preživela še eno uspešno leto! Ne samo to, ostalo ji je toliko moči, da bo lahko "naizi" upihnila tudi četrto svečko na torti!

Kot se spodobi, vas v imenu Dvojca brez krmarja vabim na

Tradicionalno druženje ob četrtem rojstnem dnevu Golade, ki bo

22. oktobra ob 19h v nam najdražji čevabdžinici Deset u pola v Štepanjskem naselju (nasproti Olive).

Vsi ste prisrčno vabljeni!

Vse vas ima rad
v imenu Dvojca
vaš namiljeni
in še kaj bi se našlo
Nadvojvoda Pegaz :)
Golada je bila, moja druga letos, pa še celo pod uro mi jo je ratalo spravit, Ana Liza je bila pa še bolj fajn, kot bi mi nekdo misli bral, kombinacija kokosa in čokolade. Hvala Razyju in Mojculji, katera si je uspela novo asfaltirano traso pogledati z milimetrske razdalje. Jaz sem v macinem stilu uspela oblajati skoraj vse mimotekače, feedbacka nobenega. Eno teslo teslo je potem uspelo obžvižgati mene, za vse tiste, ki ne veste, nisem pes in to gladkomalo preslišim. V cilj je prisvetila še zvezdica, na koncu pa smo se vsi skupaj utopili v kombinaciji mete, planinskih rožc, jabolk, koke, cukra in medu, ker pa vse to ni bilo zadosti, je bilo potrebno vase stresti še dozo aspartama.
Komentar mimoidočega, da bomo dočakali 200 let, je tudi sedel na prava tla, samo nismo vedeli, a vsi skupaj (tu smo vlak že zamudili) ali vsak posamično :mrgreen:
bobr napisal/-a:Glede na moje aktivnosti danes bom na štartu ob 18ih in po cilju takoj šibam naprej.

Lahko kar javno priznas, kam se ti je mudilo!
No, upam, da so bili "ta bosanski" dobri:)
(jebiga, je bilo pac tvoje vozilo nekje za bezigradom opazeno:))
ha ha tini. ej danes se mi je res izjemno mudilo. ob 17:53 sem štartal s solo golado kar z kodeljevca in jo obrnil pod s časom 46 minutami :mrgreen: pomojem je to moj goladni PB in še bi jo lahko kje stisnil. mater je bilo hladno tečt v kratkih na 8 stopinjah :roll:
potem hitro pod tuš na kodelevcu in naprej na štepanca, pol v šiško in pol v sofro ob 19:30 na poslovno večerjo. kaj nej rečem, norc :lol:
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA