prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr napisal/-a: upogljivo hrbtenični tlačan bom do pozne ure garal, tudi mentalno.
Zategadelj vas, cenjeno tekaško nažiraško društvo, zgolj prijazno pozdravim in vam želim čimveč mesenih dobrot. Tudi sakkajočih srnic na progi.

:(
Na Goladi so se ga vsi tako najedli in napili, da še sedaj ni nobenega poročila :lol: :lol: , ker tekli pač niso :lol: :lol: :lol: . Čast smo reševali samo trije, Bobr in moja malenkost levo varianto, Špela* pa nekaj svojega :lol:

:wink:
Da se javi še tretja udeleženka, ki si je poleg miciM in bobra prislužila analizo.
Golovec me sicer včeraj ni videl, sem pa zato imela oval skoraj pol ure sama zase. :D

Drugi se očitno ne upajo javiti.
Loni, torta je bila pa odlična.
spela* napisal/-a:Drugi se očitno ne upajo javiti.

Upamo. Dobro smo se imeli, saj smo bili v sami dobri družbi :)
spela* napisal/-a:Loni, torta je bila pa odlična.

Res je :clap: :clap: :clap: Škoda, ker jo je tako hitro zmanjkalo :D
Take fajn Golade pa že dolgo ne, tek opravljen v sekundi, reklo se mu je pot od avta do ošterije.
Bilanca:
:arrow: 5 čevapov v pol
:arrow: šopska solata
:arrow: prebranac
:arrow: torta a la moja malenkost, enkrat za spremembo sem bila celo zadovoljna z njo
:arrow: nadvojvoda se mi je predstavil
:arrow: narežala sem se spet do über in čez
:arrow: kaka Golada neki, naslednjič pade observatorij
:arrow: o kiklcah, štunfkih, dolgih gatah in ostalem bo debata še tekla
:arrow: sem gvišno še kako überpomembno malenkost spustila, danes imam betico na off
:arrow: drugo leto pridemo spet, a ne :?:
Izgleda da je bilo preveč lepo in se nobeden ne upa objaviti slikic, da drugim ne bi bilo žal, ker jih ni bilo zraven :mrgreen: .

Meni je že Loni napisala, samo da je bilo čevapov enkrat več, torta odlična, Loni :clap:.

Seveda nisem tekel, saj je en trening pred LM več kot preveč za mojo "top" formo.
Od Bobra sem zvedel, da grem na Lumpi tek, pa kaj vse se lahko vidi v okolici observatorija, očitno bo treba večkrat Golado odteč, da bom z novicami na tekočem.

Drugo leto bo na tortici številka 5 in zopet se bomo zbrali.
Laufer napisal/-a:Drugo leto bo na tortici številka 5 in zopet se bomo zbrali.

Zaradi odlične letošnje izkušnje bom tudi drugo leto pritekla. kot Loni... od avta do oštarije :lol:
Očitno je zaradi štrumpantl'nov, nadritnih miničarjev in obilice meseno-osladne prehrane vsa forumovska klika obmolknila; zategdelj se tokrat klanjam zgolj skrivnostnemu J.J-ju...

Nov 5th, '09, 17:29 | milkec
pa je padla popoldanska Golada! Začetek v soncu, konec v dežju :)

Tekel pa jaz, lenuh, danes nisem, ker je bil pekel... (saj boste prav naglasili?!)
luzr napisal/-a:zategdelj se tokrat klanjam zgolj skrivnostnemu J.J-ju...

Aha - skrivnosten pa sem. Pač moram najprej malo sam sebe sprobati pa predvsem se kalibrirati na primerne čase, da ne bom vas že na oviku pri Roški izgubil iz vidnega pola.

Drugače pa na žalost Golada ne gre hitreje kot 62 minut, tako da se moram še malo nakalibrirat.
Spodbudno pa je to, da sta bili že sprobani tako leva kot desna. (no sproban je bil tudi že K-Rožnik)
Dragi moji,

Četrtek se napoveduje kot svetel in topel dan (upam da res) - a je kdo, ki bi se mu dalo ob kaki zmerni uri na eno izi Golado? Zbiram prijave.

Vaš pogrešani Nadvojvoda
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA