prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Me prov mika enkrat poskusit kako hitro bi šlo. Pomoje tam okrog 38 minut. Seveda ob enem pametnem ritmu brez šprintov vsakih nekaj 100m, kot sem jih delal včeraj, da sem vsaj lahko rekel da je to bil trening.

Ta trasa je približno 20 min krajša od moje podobne domače trase imenovane "6 klancev". Razlika je v tem da se tu prijetno teče po gozdu, daleč od prometa in da so klanci položni.

Vas povabim da enkrat vi sprobate mojo traso. Je tud super. 12 km dolžine z večkrat po 500 m ravnine in pa vmesnimi 6timi zelo strmimi klanci primernimi za delanje intervalov.
pajo napisal/-a:
mazi napisal/-a:Ojla,

A je še kšn bl na izi, al so samo še hardiči sedaj na Krožniku...?! :FO:

Tisti na izi smo se vdali brez boja. :|

Verjamem - no samo da ostanete taki - pa se bom (če odpade plavanje) spet pridružil... :clap:
spela* napisal/-a:Evo, Bojan pride enkrat v Ljubljano, mimogrede teče rekord K-Rožnika, potem pa še reče, da je moral vmes intervale delati, saj sicer temu sploh ne bi mogel reči "trening". :shock: :clap:

Potem pa po možnosti še reče, da je njegov tek porazen, omenja polžjo sekcijo in niti slučajno ne more predvideti ljubljanskega časa na polovički, saj mu izredno manjka hitrosti na ravnini. Bojan, v Ljubljani boš razturil, tako kot povsod letos. Upam, da se bomo še poznali, čeprav te že dolgo ne dohajam več.

...mazi...nismo hardiči...samo vsake toliko kašno "ta hitro" ušpičimo... :lol: :lol:

...smo jo pa včeraj zašpičili čisto do cerkvice in nato do ajdovega gradiča, mimo hale tivoli, itd.....tako, da je bil kar se da "regularno-klasični" Krožnik...in da bo zadoščeno bobrovi originalnosti Krožnika.... :-- :-- :lol: :lol: :lol: :lol:

tae napisal/-a:.....Potem pa po možnosti še reče, da je njegov tek porazen, omenja polžjo sekcijo in niti slučajno ne more predvideti ljubljanskega časa na polovički, saj mu izredno manjka hitrosti na ravnini. Bojan, v Ljubljani boš razturil, tako kot povsod letos. Upam, da se bomo še poznali, čeprav te že dolgo ne dohajam več.

Za Bojana, pa res lahko rečem, da je imel včeraj še kar nekaj zaloge tako, da je čisto realno, da bo letel še kakšnih par minut hitreje... Tae, mogoče je Bojan to navajal pod kakšnim vtisom primerjave npr. s Kosovelom, itd... ne vem...samo ugibam... :-- Saj veš če Gebreselassie teče maraton 2:15 bo tudi verjetno rekel, da je bil njegov tek porazen... :--

LP
Loni napisal/-a:[

Edino MiciM se je nekje na poti do živalca zgubila.

No, ne nisem se zgubila, samo ko sem ugotovila, da maj ne more tako zgodaj, sem se pač odločila, da grem z njim :-- . In odtekla sva svoj krog v kasnejši uri :P

Čestitke ta hitrim

:wink:
tae napisal/-a:
spela* napisal/-a:Evo, Bojan pride enkrat v Ljubljano, mimogrede teče rekord K-Rožnika, potem pa še reče, da je moral vmes intervale delati, saj sicer temu sploh ne bi mogel reči "trening". :shock: :clap:

Potem pa po možnosti še reče, da je njegov tek porazen, omenja polžjo sekcijo in niti slučajno ne more predvideti ljubljanskega časa na polovički, saj mu izredno manjka hitrosti na ravnini. Bojan, v Ljubljani boš razturil, tako kot povsod letos. Upam, da se bomo še poznali, čeprav te že dolgo ne dohajam več.

Tae, tudi ti si letos naredil velik korak naprej in ni nobenega dvoma, da bo padel nov PB.

Kar se tiče ocene moje letošnje sezone pa sem že povedal, da sem sicer tekel hitreje kot lani, a sem bil relativno slabši. Niti ene same tekme v celem letu nisem (absolutno) zmagal. :--(
AVI napisal/-a:Hoj, Obivankenobi!

...pa, kje se ti skrivaš.. :-- ...tebe pa res na Krožniku že ni bilo celo večnost... .. :lol: :lol: :lol: ...

Jah, jaz imam že kar nekaj časa šiht do poznih večernih ur, tako, da nikakor ne uspem priti na Krožnik... :evil: :roll:, no upam, da mi bo še kdaj uspelo odteči kakšen krogec z vami... :wink:
pajo napisal/-a:

Tisti na izi smo se vdali brez boja. :|

Daj, no, o komu ti to govoriš? Mazi, ti samo pridi, bova pa midva skup tekla, vsak s svojo lučko, da ne bova neumnosti čez korenine zganjala.
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA