prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:Danes bi šel Golado ob 16:30. Če gre še kdo, sem fleksibilen glede štarta do 17:00, morda do 17.15.

Danes ne, ampak sem se ravno včeraj spraševala, ali ta Golada sploh še obstaja.
raziskovalec napisal/-a:Prva brezsnežna letošnja Golada uspela v solo izvedbi. Ena ura čistih užitkov. Ja kje so časi ko je šlo to več kot 10 min hitreje :x

Razy...treba je gledati s te strani, da so zato pa užitki toliko daljši... :D :D ....čez golovec pa lahko ponoviš že to nedeljo, in za spremembo v družbi.... :wink: :D
AVI napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Prva brezsnežna letošnja Golada uspela v solo izvedbi. Ena ura čistih užitkov. Ja kje so časi ko je šlo to več kot 10 min hitreje :x

Razy...treba je gledati s te strani, da so zato pa užitki toliko daljši... :D :D ....čez golovec pa lahko ponoviš že to nedeljo, in za spremembo v družbi.... :wink: :D

Avi, prav imaš, mislim, da bom v nedeljo tudi zraven.
raziskovalec napisal/-a:
AVI napisal/-a:

Avi, prav imaš, mislim, da bom v nedeljo tudi zraven.

:clap: :clap: super...dobra odločitev.... :D :D :D
Pozdrav!
spela* napisal/-a:Danes ne, ampak sem se ravno včeraj spraševala, ali ta Golada sploh še obstaja.

:P Pa kako ti kaj takega spljoh lahko pride na misel :?: Draga spela*, Golada je stanje duha in kot taka nikoli ne more prenehati obstajati, dokler je na svetu vsaj en živ Goladar. :D Ah, ta mladina. :)

Lp, oranzni slon

p.s.: Sem bil pa tudi jaz vesel, da se še vedno piše v to temo. :)
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Danes bi šel Golado ob 16:30. Če gre še kdo, sem fleksibilen glede štarta do 17:00, morda do 17.15.

Ja, sem opazil, da eni pridno trenirajo. (velikatemnalimuzina PRESS) Že vidim, da bom moral enkrat prinest rit na štart, da vidimo ali gre pod 50 :!:
Lahko se kar za 25.03.2010 dogovoriva(mo). Takrat bom imel ravno frej četrtek. :)

lp, oranzni slon
Pozdrav!
:P Eto, za vse tiste, ki se ne bojite snega v četrtek. :) Je kakšen kandidat/ka? Lahko tudi takoj po šihti (oddvanajstihdalje PRESS). :) Eno, tako počasno Golado bi zvil. Ena ura mora biti dovolj tudi za iztek. :P

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
:P Eto, za vse tiste, ki se ne bojite snega v četrtek. :) Je kakšen kandidat/ka? Lahko tudi takoj po šihti (oddvanajstihdalje PRESS). :) Eno, tako počasno Golado bi zvil. Ena ura mora biti dovolj tudi za iztek. :P

Lp, oranzni slon

Evo kandidata.
Komot ob ene pol petih (se lahko tudi prilagodim + - pol ure). Velja seveda glede štarta in ne glede tempa.
Podrobnosti slede po snežni urji.
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Evo kandidata.
Komot ob ene pol petih (se lahko tudi prilagodim + - pol ure). Velja seveda glede štarta in ne glede tempa.

Eto, gledam ven in uzivam. :) He, he, zgleda, da bova lepo gazila. :) Ampak meni je prav. :D
Za začetek se lahko dogovoriva takoj, ko bo tebi ustrezalo. Lahko tudi ob 1500. :) Predlagam, da uporabiš mujota, ko boš krenil proti startu. Bom skidal parkirišče za ogrevanje. :) Ti pa ne pozabi na gretje do konca (ogrevanjealaBor PRESS). ;)
Tempo bo seveda pogovoren. :D

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA