prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

S *špelo sva otvorila pomladno sezono Golade. Dež je nehal padati tik pred štartom v dobri uri sva bila naokrog. Klical je tudi nadvojvoda tako, da se goladna sezona vsak hip zelo resno prične.
Danes sem spet izbral miks hribovitega Golovca in ravninskega PST-ja. Šlo je za moj 5. zaporedni trening. Kaj takega mi ni uspelo že več kot pol leta. Ja, vem kaj pravite: "Neumnost." Poškodba že stoji za mojim hrbtom in čaka da me zgrabi za vrat. Kljub vsemu temu sem tekel zelo dobro z novim osebnim rekordom proge.

Bolj pomembno, kot vse to pa je da sem se zazrl v nebo in poskušal najti Merkur, ki bo čez dva dni v največji elongaciji. Žal sem bil prepozen in mi je že ušel za obzorje. Pa nisem bil dolgo razoran kljub tolažbi z Marsom, Saturnom in Venero, ker sem opazil zelo svetelmeteor -3. magnitude, ki je za seboj pustil lepo sled in svojo pot po nebo končal le nekaj stopinj pred Saturnom. :shock: Zdelo se je kot bi ga hotel zadeti. Super je bilo! :)
Jest sem danes opravil bolj zgodnjo svojo verzijo Golade. Seveda za regeneracijo po tekmi in brez vsakega pretiravanja. Odrinil sem takoj po tem ko je megla skrepenela in sem lahko užival na soncu, pa še vroče ni bilo. Tekel sem na observatorij, potem pa do Štepanjskega naselja in en čas po cesti potem pa nazaj na vrh Golovca. Prav luštno je bilo. :)
Pozdrav!

Samo toliko, da se bo vedelo. :) Padel je levi Golourh. :) Ok, ok, res ne v četrtek ampak v petek. :) V pogovornem tempu. :D
Naj se ne pozabi, da je v četrtek spet četrtek (dan za golado). :twisted:

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA