prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

U dragi moji,
kakšna lepa druščina se nabira... me že srbijo podplati, pa takšno lepo vreme je...
Ampak veste kaj... po podplatih se bom malo popraskala, tud to pomaga... Veselo vam bom pomahala... pa nikar ne mislte, da sem pozabla na vas....
Želim eno prelepo predtrojkarsko Golado, pa v soboto en izi tekec... razy tebi pa, da ne bi tiste rožce od lani spet cvetele....
Uživejte!
D
dannae napisal/-a:U dragi moji,
kakšna lepa druščina se nabira... me že srbijo podplati, pa takšno lepo vreme je...
Ampak veste kaj... po podplatih se bom malo popraskala, tud to pomaga... Veselo vam bom pomahala... pa nikar ne mislte, da sem pozabla na vas....
Želim eno prelepo predtrojkarsko Golado, pa v soboto en izi tekec... razy tebi pa, da ne bi tiste rožce od lani spet cvetele....
Uživejte!
D

Se ti malo kolca a ne da se ti. Četrtkov bo še veliko ...
Hvala za lepe predtrojčne želje, alergijske rožce pa naj le zdržijo še nekaj dni v zemlji.
dannae napisal/-a:U dragi moji,

Dannae, prid no tud ti pogledat, sej ne boli, pa menda neke piškote nosijo al koko...
Ok, če ne pred, pa po trojkah :)

Nobody trains to make excuses!
spela* napisal/-a:Mogoče ...

"Mogoče" je postalo "da". Na startu smo se zbrali trije, nekje na začetku poti smo srečali četrtega, ki pa je svoj krog že opravil in obrnil proti domu, v cilju nas je bilo 5. :D

Z dvema smo šli lepo počasi, na trenutke morda celo pre... :ignore:
(se šparata za trojke)

Imena nastopajočih po abecednem vrstnem redu: Avi, Oranžni slon, Pegaz, Razy, spela*, eno ime sem pa pozabila ... :oops: Ajda?
Ja fajn je bilo, goladati po dolgem casu enkrat spet!
Tempo je dajala Spela, z Razyem pa sva branila pozadino :)
Slon in Ajda pa sta sekundirala na cilju.
Good to be home again!
Vlajko napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Good to be home again!

Forever? :wink:

PS:
Dobrodošel, Pegaz. :D Radenci?

Hej, Vlajko!
Seveda forever, kako pa drugače?
(Ninja ratnik, niko ga ne zna, a svi ga vole PRESS) :P

Radenci ne sploh, ker imam samo eno srce, ki se je zadnjič skuhalo tam gori in je bil pol vse skupaj bolj en golaž....
Aja, no, pa tud ni kondicije za več kot 15 ta trenutek :( Trojke 12 so trenuten realen domet :)
Prva Golada (pa ne zadnja :D )je za mano. Prišli so še Loni, Špela in Raziskovalec, Avija sva pa z Loni snela pri koncu njegovega treninga, ki ga je še podaljšal v najini družbi.

Višincev je res kar nekaj, trasa razgibana, kar je meni tako ali tako všeč.

Se vidimo še kdaj,
Marjan
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA