prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

bobr napisal/-a:Če bi vedel da še vztrajate z ZOO štartom (čeprav ne vem zakaj) bi tudi tja prišel :). Tako sem za brezveze čakal 10 minut na pravem štartu. AVI bova drugič...

Joj, bobr, pa saj je Avi ravno to danes še enkrat napisal ...

Z mojculjo sem odtekla en prav prijeten klasični k-Rožnik, del poti do starta in celo pot od cilja do doma pa v družbi miciM, s katero sva tako danes mimogrede pridelali kakšnih 18 km (vsaka od naju, seveda - oziroma ona nekaj sto metrov več :D ).
Po dolgem času sem spet imela trening v družbi. A Kresnička pa ni več na dnevnem redu? :lol:
Ja...pa smo ga...koga :?: ...Krožnikarja.... :lol: :lol: :lol: ...je bilo prav luštno...začelo nas je sedem oz. devet potem smo bili trije, no občasno pa sva bila dva, ma sva si privoščila še kakšen dodatni ovinek....sta se nama pa na čistem začetku pridružila še dva nova tekača...vendar sta že takoj na začetku nekam izginila :wink: ....tako, da verjetno nismo bili "ta prava" skupina....ma, smo jih pozabili vprašati če sta forumovca, morda sta iskala kakšno "bolj organizirano" :lol: tekaško druščino, baje imajo na podobnem kraju štart.... :lol:
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA