prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa le ni bilo prezgodaj zame. Pritekla in odtekla skupaj z miciM, s katero sva tako spet naredili kakšnih 18 km (ona še nekaj 100 metrov več), malo pred koncev popili čaj (hvala Marjanu) in nato dalje do doma. Lepo počasi po snegecu.
Ja z Loni sva šla kar konkretno, drugo polovico sem držal tempo, da vidim kako grdo gleda, ko ji gre za zrak :D Ni tako hudo, morda sem šel prepočasi :twisted:

Super je bilo z izjemo mojega gležnja (led že podi bolečino), ki se mi je po res dolgem času zvrnil.

No še nekaj - prvi tek letos. Vesel sem, da se nas je zbralo toliko.

Na še kdaj,
Marjan

p.s Ta hitrega Marjana smo sprejeli v klub TF, da lahko pride v Podpeč.
Ja bilo je fino, prava zimska pravljica, na 16km sva z špelo* dobili še čaj :drink -hvala tistemu,ki ga je plačal- in odtekli dalje.
Tekanje po snegu ima prav poseben čar :)

:wink:
Krožnik danes je bil kar naporen. Gležnji in tetivi sta kar malce boleči. Spodnaša noge, da je kar neprijetno. Pa še sprehajalci, ki mislijo, da lahko po 4 hodijo in klepetajo po ozki poti, ki je shojena.
AVI napisal/-a:...dolžina je znana...1/3 gre podaljšano varianto....2/3 pa klasiko..... :lol: :lol: :lol:

LP

Avi se ni rav nič zlagal, prvič po dolgem času brez lučk, ana in liza kot običajno uspeli. Aja, pa med obema Marjanoma sem lahko sedela.
Loni napisal/-a:
Avi se ni rav nič zlagal, prvič po dolgem času brez lučk, ana in liza kot običajno uspeli. Aja, pa med obema Marjanoma sem lahko sedela.

Sem bil tud sam na nočnem teku, a na Golovcu. Astronomi, ki opazujejo na observatoriju se mi prav smilijo. Saj vidim da Ljubljana, niti v gozdu, ne pozna teme. Imel sem s sabo luč, a jo nisem potreboval. Doma pa če me v gozdu ujame noč ne znam pridt ven iz gmajne, ker se tako zelo stemni (razen ob polni Luni). Pa se že jaz pritožujem da opazujem v nemogočih pogojih v hudo svetlobno onesnaženem okolju. Nebo nad Ljubljano je še mnogo slabše in prav močno oranžno rdeče. :?
...še en odličen Krožnik v prijetni družbi....je pa zanimivo ko človek želi hitreje tečt pa gre v bistvu še počasneje, noge pa še bolj bolijo :lol: :lol: :lol: ....sneg je res ena fajn zadeva....proge za tek na smučeh so pa, kolikor smo videli, prav lepo uštimane....bo treba kaj sprobati... :D :D
Danes sem bil še jest na K-Rožniku upajoč da bo kaj bolje kot včeraj na Golovcu. Lažno upanje. Res je- ne gre nikamor. Z novimi rekordi K-Rožnika bo treba še malo počakati. Sicer pa me vseskozi na Jakopičevem sprehajališču navdušuje razstava Od Zemlje do Vesolja, ki je ena izmed aktivnosti Medanrodnega leta astronomije 2009. Uradni zaključek MLA 2009 bo jutri prav v Tivoliju. Leto 2009 - astronomi te bomo pogrešali.

Svoj tek sem še nekoliko podaljšal čez grad, ker pač počasni tek me ni prav nič utrudil in mi prinesel v tekaškem smislu zelo malo koristnega. Treba bo začet spet z intervali.
mal minut kasneje sem šel pa tud jaz tečt :juhuhu: ...ampak s smučmi :-- ...pa ne po rožniku :oops: ...ampak po podaljšani varianti od barja do biološkega centra :driver: ...uf, je blo fajn :cast1: ...še dobro da je bila tema, da me niso vidli ljudje kako se premetavam :rol: ... slabša tehnika, ponekod še grbine, potem pa kriliš po zraku in tleh :) :evil: ....če bo le možno bom tam vsak dan, razen danes žal...p.s. tekaški copati so zdaj pospravljeni v omari.
  • 1
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA