prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sem verjetno koga skorajda ujela pri ZOO-ju, ampak verjento in skoraj še nikoli nista ujela zajca. :? :wink:
V solidnem tempu :wink: oddrsala in odtekala o-K-Rožnik (beri: krog okoli Šišenskega hriba in Rožnika), Ana in Liza pa sta mi žal že na štartu "ušli" :( . Pa drugič.
Lp in v kratkem spet pridem kaj na-okoli 8) .
Po dolgem času mi je čas dopuščal da sem se na standardni dan (torek) udeležil K-Rožnika. S fanti smo odtekli podaljšano verzijo. Prvih 8 km smo tekli po deafaltu počasi, potem pa smo se zbudili in delali intervalčke. Teh je padlo kar nekaj, tako da je bil na koncu to dober trening za hitrost. Pohvale fantom, ker smo na ta način skupaj lahko naredili dober trening. Težko tečeš sam hitro. Če pa je konkurenca pa je podobno, kot hrti za zajcem.

Predlagam da se takim načinom treninga, ki (skorajda edinole) daje dobre rezultate nadaljuje. Bomo vsi imeli nekaj od tega.

Sicer pa je bilo veliko boljše za laufat kot zadnjič. Je večinoma kar prijelo (tudi z obrabljenimi letnimi copati), le tu in tam je malenkost spodrsnilo.

Hvala za družbo ter lep pozdrav,

Bojan
Ja, tudi tokrat odlična izvedba KRožnika...sicer nekoliko drseča podlaga...ampak, kaj pa je to za nas... :lol: :lol: v zadnjem delu smo pa res vse ventile "spucali".... :D :D
Ana in Liza sta nas pa tudi počakali pri Kresnički....

Mojca...nič skrbet KRožnik ostaja...tako, da...no problem... :lol: :lol:

Jakica...ti kar pridi...z Ano in Lizo smo pa itak skoraj vedno zmenjeni.... :lol: :lol:

...pozdrav do prihodnjič...
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA