prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bojan, malo še manjka, ampak ni sile, v Mostecu je bolj švoh.

Drugače pa nas je bilo danes že za malo četico, celih 9 se nas je nabralo, eni prvič letos, eni sploh prvič, ampak imeli smo se fajn, končali s klasiko od analize v Kresnički.
Nazadnje spremenil Loni, dne 02 Mar 2010, 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Bojan Ambrožič napisal/-a:Ali je Rožnik tudi že cel kopen? Zanima me ker verjetno jutri napadem.

Rožnik je še vedno prehoden bolj kot ne z gojzdarji :( Sicer gre nekak tudi s supergami, sam je kar težavno, sploh navzdol drsi. Mostec je pa sploh no comment. Da ne govorim o folku, ki me je čudaško gledal pod noge, ko sem zgolj s supegami kljubovala snegu, haha! :) Če se že odpraviš pa previden korak!
Se ne strinjam, klasično traso K-Rožnika se da čisto lepo preteči v običajnih tekaških supergah in to v onih ta zlizanih, ki bodo že počasi za v muzej, ker drugače pa res ne vem, kje sem jaz včeraj tekla. Pa še svoj pb sem postavila, verjetno ga ob gaženju ravno ne bi... In nihče nas ni gledal prav nič čudno, tekačev je bilo tudi precej več kot ob mojem zadnjem K-Rožniku, takrat so bile izjemne vremenske razmere, ne pa včeraj.
Še največ snega je bilo na lesenih mostičkih v Mostecu.

Sicer so tvoje noge v primerjavi z mojimi precej hitrejše, ampak tudi Avi in hitri Marjan nista imela kakih pripomb nad traso, vsaj jaz jih nisem slišala.
jp, včeraj se nas je pa res zbrala lepa druščina, ki je uživala na kroženju po Rožniku.... :D :D :D bravo, mi :clap: :lol: :lol:

....glede razmer na cesti...ups :ignore: ...razmer na poti se pa takšne: po večini kopno...zato bi se tukajle bolj strinjal z Loni, da je mogoče čisto normalno odtečti tudi z navadnimi zlizanimi supergami....od časa do časa je tudi kakšna "flikica" snega na poti vendar jo je mogoče obiti po levi ali desni strani....sicer ne vem natanko kakšen je zadnji del (cca 3km) klasičnega KRožnika, ampak PST od Bajerja do BF je tudi skoraj v celoti kopen...sem pa tja kakšna "flikica", ki jo je prav tako mogoče obiti.... :D :D :D

...pa lep tek vsem.....v nedeljo pa na osmomarčevskih 33 na PST.... :D :D :D
Sem pretekel klasični K-Rožnik. Do štarta v Tivoliju sem tekel lepo počasi za ogrevanje. Potem pa sem napadel. Po dolgem času sem spet tekel in hitro spoznal kaj tek sploh je - garanje. Razen v Mostecu in čez mostičke ni bilo snega. Sneg mi je le malo kvaril idealno linijo. Če pa je bilo treba stopiti na kako krpo pa tudi ni bilo problema ker sneg ni leden.

Z rezultatom 38 min sem zadovoljen, saj je to le minuto slabše od rekorda. Poleg tega pa moji treningi v zadnjem času niso prav kvalitetni. Res pa da sem danes tekel po treh dneh prisilnega počitka, ker nisem imel časa. Pa treh dneh pa je telo ravno najbolj spočito, potem pa forma že začenja padati.
Loni napisal/-a:...hitri Marjan nista imela kakih pripomb nad traso...

A jaz sem pa počasni al kaj :D
Čaki se ti naslednjič, greva 50 min :D :D :D

Drugače sem pa užival, ko je bilo svetlo in skoraj kopno. No tudi Loni jo je kar žgala, tako da ni šlo tako počasi. Spoznal še eno Mojco, skratka rad pridem na Krožnik :) :)

Pozdravček do naslednjič,
Marjan
Loni napisal/-a:Upam, da časovno znese --- službaPress pri obeh. Če bo tako kot včeraj, bo švoh in se bom morala kar sama prepričati v sprehajalni PST.

Tudi pri meni bo bolj težka s časom...pa Loni, če nobeni ne rata, se lahko kasneje druga drugo v sprehajalni PST prepričava.
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA