prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Redko prebiram tole vašo Golado, še redkeje se tu oglašam (pravzaprav sploh ne vem, če sem se že kdaj), ampak tokrat se moram. Ali je to naključje, slučaj ali kakšen drug znak, ampak LAUFER, ravno danes sem razmišljal o tebi, kje si, kaj počneš, ali še tečeš, ali si še forumaš in podobno, potem pa se ti pojaviš spet med živimi in aktivnimi.
Hoj!
tae napisal/-a:....snip, snip, ... Ali je to naključje, slučaj ali kakšen drug znak, ampak LAUFER, ravno danes sem razmišljal o tebi, kje si, kaj počneš, ali še tečeš ...snip, snip,...

:twisted: Tae, temu se po domače reče: "crna magija i prljavi trikovi". :D
Srečno in pridi kaj mimo, da skupaj kakšno Golado zakrožimo. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Hja, leto je naokoli in ponovno bo potrebno migati, torej se vidimo :laola

Lepo te bo spet videt, pa tudi tvoj zapis videt po skoraj dveh mesecih.

:) Naj povem, da mi je bil v izjemno veselje tek z dvema takima mačkoma. :) Ves čas smo imeli pogovorni tempo (ok, ok, na egometru govorimo samo s kolesarji :twisted: ) in čeprav sta bila oba nejeverna Tomaža smo opravili s celim krogom v manj kot uri. In to za debeli dve minuti. :D
No, da se ne izgubim v spominih. Ta teden je tudi četrtek. :) Začnemo ob 1630 in gremo levo ali desno. :)
Lp, Jusuf
Hoj!

Toliko, da se bo vedelo. Prišel je tudi Pegaz. V izogib zamudi na štart je avto parkiral kar med drevesa ob cesti in pritekel na zborno mesto. Sinhroniziran. :) In smo odpujsali levo. Menda sem navijal tempo. ;) Menda me je tudi zeblo. :) Na vrhu egometra ni nikogar več zeblo. :) Flauže so bile sočne (špela* lahko ti je žal, da si manjkala). Spust po kockah je bil kakor vedno zabaven. :twisted: Na Roški smo ugotavljali kakšen tempo je potreben za ustrezen rezultat. In to je v kratkem vse česar se moja malenkost spomni. :)
V četrtek je tudi golada. Sam bom manjkal. Nadomeščam v sredo ob 1630.

Lp, Jusuf
Hoj!
:) Samo toliko, da me ne boste čakali danes. :D Jaz sem že včeraj (sreda) opravil z Golado za ta teden. :) Kaj lahko rečem naslednji dan o teku? :twisted: Recimo, da sem videl do kje trenutno zmorem. :)
Lepo tekajte danes in ne pozabite na poročilo. :)

Lp, Jusuf
Dragi Jusufe, veseli me, da se držiš svojih besed in da šponaš po golovcu "po PS-u"!

Žalujoči ostali se danes zberemo na Goladi. Predlagam ob 17h. Pride še kak pogumen sotrpin?
Ponujam na izbiro levo in desno varianto.
Razy?
*špela?
Mr. Winny the T?
Laufer?
Tini?
Micim?
Simi?
Bajsi?
še kdo?

(moram mal razburit domišljijo PRESS)
Jusuf napisal/-a:Hoj!
:) Samo toliko, da me ne boste čakali danes. :D Jaz sem že včeraj (sreda) opravil z Golado za ta teden. :) Kaj lahko rečem naslednji dan o teku? :twisted: Recimo, da sem videl do kje trenutno zmorem. :)
Lepo tekajte danes in ne pozabite na poročilo. :)

Lp, Jusuf

Jp, sem te včeraj srečal, malo pod vrhom...ne vem pa če si me ti registriral... :lol: :lol:

Tudi Krožnikarji se potepamo po Goladi... :lol: ...no, tokrat je bil na sporedu GoloUrh... :D
Hoj!
AVI napisal/-a:Jp, sem te včeraj srečal, malo pod vrhom...ne vem pa če si me ti registriral... :lol: :lol:

:) Seveda sem te vpisal v enega zadnjih prostih registrov in menda sem celo nekaj zamomljal v pozdrav! :) (To piše v log-ih za tale tek.) Naj dodam sebi v zagovor, da se je že delal mrak in je torej bilo mračno. Zunaj in v glavi. :twisted:

AVI napisal/-a: Tudi Krožnikarji se potepamo po Goladi... :lol: ...no, tokrat je bil na sporedu GoloUrh... :D

To, tako ali tako vemo vsi goladarji. :) GoloUrh je fin tek. Vedno da vetra. :)

Lp, Jusuf
Hoj!

pegaz napisal/-a:Dragi Jusufe, veseli me, ... snip, snip, ... (moram mal razburit domišljijo PRESS)

Jaz bi predlagal takle pristop:
Mic, mic, dajmo, dajmo, danes Jusuf manjka, mic, mic, gremo, gremo, zaspanci,... ne manjka vsak teden, mic, mic, izkoristi priliko, .... :D

Skratka, lepo tekajte. :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Ta teden me ne bo na Golado. Viroza :-(

:P Bošček. :) Uživaj v domači oskrbi. 8) Bom poskrbel, da jo izpeljemo tudi ta teden. :twisted: Goladno seveda. Ob običajnem času 1630.
No, kaj pogrešam s prejšnjega tedna je poročilo, pa slikovne dokaze itd..., da vidimo ali je kaj več zabave, ko Jusuf manjka. :) Ga takoj zaklenem v omaro, da ne bo plašil tekačic in tekačev. :D

Lp, oranzni slon
Hm, ummm... ja, nič ni blo. Tekli smo kar na Rožniku, malo kasneje. Menda. Al se pa ne spomnim čisto. (Vsi ti kilometri človeka čisto izmučijo PRESS)

Jutri tud bolj slabo kaže...

Razy, hitro se pozdravi! Ostali pa lepo tecite!
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA