prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mojculja napisal/-a:AVI hvala, ampak jaz imam ob 4h govorilne ure, tako, da v naprej težko rečem... zaradi mene raje ne prestavljat.

Zaradi mene tudi rajši ne, včeraj sem ob malce čez pet šele domov prišla. Za tako uro dneva z mojculjo enostavno stanujeva na napačnem koncu LJ, da bi nama zneslo tik-tak priti do ZOO.
...včeraj sta se punci borili z vetrom na klasiki, z Marjanom pa sva jo odvihrala po malo daljši varinti....no nekateri so opravičeno izostali...drugi pa boste dobili neopravičene... :lol: :lol: :lol: ...

...še 2x KRožnik...potem pa prestavimo uro....jupi....še več dneva popoldne/zvečer....

do naslednjega krožnikarjenja vas pozdravlja AVI.... :D :D
AVI napisal/-a:...včeraj sta se punci borili z vetrom na klasiki, z Marjanom pa sva jo odvihrala po malo daljši varinti....no nekateri so opravičeno izostali...drugi pa boste dobili neopravičene... :lol: :lol: :lol: ...

A mene pa nisi videl ali me nisi prepoznal? :lol:
Jaz sem med svojim tekom po Mostecu srečala vse omenjene, tako da potrjujem, da so res tekli. :D
vidkul napisal/-a::clap: :clap: ta ura tudi meni ustreza.

Ampak te vseeno ni bilo :( , škoda.

Glede na to, da danes nisem imela za moj tempo primerne družbe, sem en solo ravninski ~8km krogec odtekla in prišla v cilj skoraj istočasno z Loni, ki je priletela z Rožnika k sneta skira :clap:
Hehehe, sneta skira je v solo varianti postavila nov pb, zame super hitrih 52:29 (brutto). Vlečna služba je prišla kasneje in sva odtekla še ravninskih 6 in pol. Zaključila z ano in lizo v Kresnički.
nana, nč bat, kar sem rekla, sem rekla in sem tudi že večkrat dokazala, da se znam vlečt, nimama zaman takega polžjega priimka :wink: Aja, pa nič na skrivaj, kar javno, samo Golovcu se bom rajši še naprej izogibala.
Hvala mojculji za taksi usluge, pa aviju in hitremu Marjanu, da sem smela skupaj z njima odteči do vrha Rožnika (ok, ovinke sem izpustila).

Ko se vidimo naslednjič, bo že pomlad, že danes je bilo krasno, na par delih še malce ledeno in blatno, ampak ni bilo sile.
Živjo!

Mene pa zanima kakšen tempo mate torkovi junaki? Včeraj sem vas videla pri Bajerju ko ste se ogrevali in me mika, da se vam pridružim

Nebi se pa rada vlekla za vami kot megla :wink:

Dijo
Oj,

ja žal mi je uspelo priti šele ob 18h. Na pošti se mi je zavleklo urejanje stvari za društvo :( :(

CAJBI: Tempo je zelo različen, od turob tempa 4.00 min/km (AVI in kompanija) pa do polžjega tempa. Samo Krožnikovci štartamo pri živalskem vrtu in ne pri Bajerju. Verjetno si videla kakšno drugo organizirano skupino tekačev.

lp
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA