prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

En lep pozdrav od dveh preživelih z včerajšnje zmrznjene Golade!
Razy me je prijazno počakal, da sva ubodla eno klasiko na 1:10, polno debate iz poslovnih in osebnih logov! Če koga zanima, o čem je tekla beseda - naj se oglasi na naslednji Goladi, ko bo spet priložnost :)
Hojla, včeraj sem se prvič odpravila na golovec in me takoj prevzel :)
Zdaj me pa zanima, če ima kdo kakšne podatke o teh poteh tam gori. Na google earth ne najdem vseh :/
Pozdrav!

:( No, tako, jaz sem za vsaj 14 dni opravil s tekom. :(
Ne, ne, nimate sreče, da bi se me dolgoročno znebili. :) :D

@pina: Mislim, da boš morala kar malo sama raziskat kam te priplje kakšna stezica. Sam se sicer kar pogosto klatim po Golovcu in tudi če se izgubim se že nekje najdem. :) (nemorešpravdalečzatavat PRESS)

lp, oranzni slon
raziskovalec napisal/-a:Poročilo:
Skoraj 10 km
Skoraj v eni uri.
sem preživel.

katera smer??
:D
Pozdrav!

:D Drage moje in poceni moji, tudi ta teden bo start v četrtek ob 1630 in gremo levo. Kdor ne more levo naj gre desno. :) Bomo videli, kdo bo bolje zgledal na vrhu egometra. :twisted:

Lp, oranzni slon
@primus ti kar pridi mimo in glasuj na startu za smer. :)
Evo, še ena Golada je za nami.

Tokrat je bila na moje veselje na sporedu desna varianta.
In mi je po dolgih letih uspelo odtečti pod petdeset minut, a sem imel še nekaj rezerve.
Jusuf je vlekel kot nor, creski ni prav nič zaostajal, a sem oba stistil v ciljnem finišu, tako da je letošnji rekord moral pasti.
V dokončen ubijalski ritem nas je spravila medvedka, ki je sprehodila svoja mladiča
po spomladanskem soncu.
Na cilju nas je pričakal Laufer, ki je creskemu povedal, da novinci na Golado ne smejo prinesti piškotov ali kaj podobnega.
Sledila je dolga analiza in prihod v bazo v poznih nočnih urah.
  • 1
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA