prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hehe, vidim, da moški del Golade duhoviči, da je kaj, Špela pa prav nič ne zaostaja.

Ja, 14 dni nazaj naj bi prišla na intervale po Goladi in seveda tekmovala z Razyjem, kaj pa drugega. Trdim namreč, da ne samo da sem ga sposobna prehitet na TF desetki, tudi na 400 m in 800m ga lahko prehitim z lahkoto (pridno namreč kuham knedlčke, sama jih ne jem ;-))!
Od kje mi ta neizmerna samozavest, bi se lahko kdo vprašal!? :-)
Verjetno od premalo tekanja :-)
No ja, žal me ni bilo, ker vidim, da je Razy vse lepo razložil in bi publika bila. Bila sem na kufetu, potem pa pridem pri Fužinah, želim zavit proti Goladi, pa popravljajo cesto in vidim zaporo, me je minilo vozit nazaj in po vseh možnih ovinkih iskat najkrajšo pot itd, itd, pa sem popenla in odvila domov. Dobro delo je bilo opravljeno, dec je ohranil čast! ;-)
Hoj, lepo da navijate zame, ampak :-( saj vem, da veste, da pač na 400 m in 800 m nisem zadosti hitra. Sva se namreč že pomerila in ni šans. Luštn je pa izzivat in nakladat. :-)
Če bi se mi le dalo malo bolj resno trenirat ...
Mogoče pa le ni bil pravi dan in ura ...
Al sem se pa preveč najedla :-)
V glavnem, mislim, da bom tudi na Tf 10 vesela, če bo sploh šla skoz. 25 krogov, že to ubija.
(Zadnjič bi mogoče še imela kakšno šanso, ker je Razy v sredo tekel PST, v četrtek pa Golado - na te karte sem namreč igrala.)
Uživajte. Sončka
Helou!
NM Bajsi je ta teden odsotna, ker pridno preklada svoje zašpehano telo po bajti in se smili samemu sebi, ker ima tako veliko za nerediti.
Ampak, bo že.
Vi medtem pridno polnite vrstice in sporočila tako, da kljub neutrudnemu zagonu krožnikovcev še vedno (vsaj) ostaja ista cifra izpred nekaj dni.
Jutri lepo tekajte in se pred in po pridno razpišite, da bo imel Bajsi kakšno novo bolj spodbudno cifro za napisat.
540 - sitnooooo!
Hoj!
Sončka napisal/-a:..., snip, snip, ...
Mogoče pa le ni bil pravi dan in ura ...
Al sem se pa preveč najedla :-), ..., snip, snip, ...

8) Evo, vzrok si našla, sedaj ga bo treba pa odpravit. :twisted:

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Jusuf se je očitno polenil, saj na tej Goladi nobenega reda ni več. :twisted:

8) Težko bi to opredelil kot lenobo. Bolj kot delegiranje. :D Tako lepo je gledati kako drugi delajo. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:P. S. Kdaj in kje je obletnica?

:P He, he, se bomo tako dolgo dogovarjali, da bo novo leto. :) Kar nekaj smo jih proslavili v 10v1/2. Je pa res, da je tam ponavadi Pegaz kar za mizo omahnil v spanec. :P Saj ne vem kaj ga je bolj zdelalo ali čevapi ali pogled na zamašek radlerja? :twisted: (obatroje PRESS)

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
NM Bajsi je ta teden odsotna, ker pridno preklada svoje zašpehano telo po bajti in se smili samemu sebi, ker ima tako veliko za nerediti.

Presvetla NM Bajsi, zakaj se smilite sami sebi? Raje organizirate ljudstvo, da vam priskoči na pomoč (jurčkubomopomagalihišicozgraditi PRESS).

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Jutri lepo tekajte in se pred in po pridno razpišite, da bo imel Bajsi kakšno novo bolj spodbudno cifro za napisat.
540 - sitnooooo!

NM Bajsi, se vam ne zdi, da je Jusuf danes priden zelo?

Lp, Jusuf
Tako, zadeve se je treba malo bolj resno lotit: danes sem lepo v miru (v svojem tempu: hitrem, ne počasnem, da ne bo pomote :-)) opravila en res lep trening na štadionu, medtem ko so jo ostali popihali na Golado. Nekam dobro je šlo Špeli, a ne samo njej. Vse splošna kondicija Golade se boljša in boljša, vedno bolj smo našpičeni. 8) Prišel je tudi nov član, ki sicer redno plava in upamo, da bo zdaj tudi redno tekel. Tako.
Helou!
Danes smo familijarno obredli Bohinjsko jezero (12 km) v osmih urah. Dve uri smo se kopali, uro in pol prežeravali in še kakšno uro počivali na poti. Opravičilo za tako dolgo mendranje pa je Vanja, ki je celotno traso prehodil. To pomeni, da očkatova ramena niso trpela.
Pa vi, je bila danes kakšna posebna izdaja Golade?! Ste tekli pod 55?!
Jusuf je edini, ki je, kljub vsesplošnemu pozivu, kaj napisal.
Ostali, sram vas bilo!!
533 - sitnoooo!
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA