raziskovalec napisal/-a:Dva stra okoli štiridest let, visoka okoli 195 in 180. eden okoli 45 let velik okoli 180, oni dve okoli 175 in 170, tam med 20 in 25 let. Idelanih telesnih mer (vsi, ne le tekačici). Poženejo se v tempu 5:00 min/km.

raziskovalec napisal/-a:Dva stra okoli štiridest let, visoka okoli 195 in 180. eden okoli 45 let velik okoli 180, oni dve okoli 175 in 170, tam med 20 in 25 let. Idelanih telesnih mer (vsi, ne le tekačici). Poženejo se v tempu 5:00 min/km.

Fužinka napisal/-a:Pozdravljeni!
Jaz sicer že kar nekaj let tečem, sem se pa danes prvič prijavila tle gor. Vsaj 1x na teden tečem na Golovec in bi mi včasih prav pasala družba. Je pa res, da nisem ravno hitra, saj za 8km porabim skoraj 1 uro. A je tle kdo, ki tudi teče bolj počasi, ali ste samo profiji?
Fužinka napisal/-a:Pozdravljeni!
Jaz sicer že kar nekaj let tečem, sem se pa danes prvič prijavila tle gor. Vsaj 1x na teden tečem na Golovec in bi mi včasih prav pasala družba. Je pa res, da nisem ravno hitra, saj za 8km porabim skoraj 1 uro. A je tle kdo, ki tudi teče bolj počasi, ali ste samo profiji?
spela* napisal/-a:No, tkole, da boste vedeli, kaj zmoremo Goladniki (ali morda Goladarji? Razy, help!).
Sončka napisal/-a:No pa še moj:
Moški dialogi, oh!
zen intervali,
zagrizeni tekači.
raziskovalec napisal/-a:še vedno pa nismo dorekli kdaj bo Goladni žur - obletnica - zadnji ali predzadnji četrtek v septembru?
spela* napisal/-a:Zanimivo, da še nismo omenili ene majhne podrobnosti z analize.
Razy na eni strani ter Sončka, Jusuf in spela* na drugi strani imajo pred sabo zanimiv izziv, stavo tako rekoč. Nekaj v zvezi s polovičko ironmana naslednje leto. Ali pa smo le preveč gobcali?
raziskovalec napisal/-a:spela* napisal/-a:Zanimivo, da še nismo omenili ene majhne podrobnosti z analize.
Razy na eni strani ter Sončka, Jusuf in spela* na drugi strani imajo pred sabo zanimiv izziv, stavo tako rekoč. Nekaj v zvezi s polovičko ironmana naslednje leto. Ali pa smo le preveč gobcali?
Kar se mene tiče sem za (če Jusuf plava press bom mnorda tudi zmagal, sicer bom pa nudil žilav odpor)![]()
spela* napisal/-a:Samo da se ne bi tole vprašanje spregledalo:raziskovalec napisal/-a:še vedno pa nismo dorekli kdaj bo Goladni žur - obletnica - zadnji ali predzadnji četrtek v septembru?
Kdaj je pa Fotrov tek? Če je?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA