prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Aja, še to naslednja Golada je zopet v četrtek ob 18:00.

Predlog: potem ko ob 19.00 pritečemo na cilj in potem ko popijemo nekaj goladonika, bi šli (v skrajnem primeru bo pač to ednina ali pa niti to ne, če se mi ne bo dalo) še malo na stadion narediti nekaj intervalov.
(Danes mi planirani trening dolgega teka sploh ni uspel in je treba nekje nadoknaditi ...)

Ne sliši se slabo. 1 boljš kot nobeden.
pegaz napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Hajku:

Prešvicana telesa
in čiste duše
to je Goladni zenček

Razy, zakon!!!
Všeč mi je, da si razširil vsebino na več kot levo/desno in analiza.

Imam še eno idejo, s katero bi lahko povečali udeležbo na Goladi.
(sličicesmrkcev PRESS)

Prinesem smrkce. Lahko pa menjavamo tudi disneyeve sličice. :-)
Sončka napisal/-a:
pegaz napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Hajku:

Prešvicana telesa
in čiste duše
to je Goladni zenček

Razy, zakon!!!
Všeč mi je, da si razširil vsebino na več kot levo/desno in analiza.

Imam še eno idejo, s katero bi lahko povečali udeležbo na Goladi.
(sličicesmrkcev PRESS)

Prinesem smrkce. Lahko pa menjavamo tudi disneyeve sličice. :-)

Brinu manjkajo samo še tri (Disneyeve).
Sončka napisal/-a:Jejte Bronhi, lakše se sinapsira. :-)

Hočem rečt, sem dobr naštepala prispevkov?

Joj, tole je pa ena stvar ki sem jo prešprical v eni od končanih šol. Kaj je že ta glagol pomenil? Sinapse se še nekako spomnim sinapisarnja pa ne.
raziskovalec napisal/-a:

Joj, tole je pa ena stvar ki sem jo prešprical v eni od končanih šol. Kaj je že ta glagol pomenil? Sinapse se še nekako spomnim sinapisarnja pa ne.

Ccc ... Ti, ki si si zmislil vse te Goladne samostalnike, pridevnike, glagole.
S pisanjem so spet oživele moje zaspane sinapse in ker sem veliko prispevkov spisala (sej ne da so bogvekaj), sem pač zasinapsirala. :-) Se vidimo jutri, pridno pišite, jaz ne bom nič.
Helou!

Bajsi napisal/-a:Helou!
Ups, nova cifra!
Sej tale cifra je res velika in bogve, če bomo imeli toliko sape, da jo izničimo in unegativimo.
Tolaži nas lahko dejstvo, da nas v ogledih ne bodo nikoli presegli (pa tud če pokličejo na pomoč janšev stroj za ustvarjanje pozitivne statistike). Trenutno kaže, da jih vodimo za debelih 51186 ogledov.
496 - sitnooooo

Evo, še ena zelooo ugodna statistika, ki je po mojem še bolj prijetna. V tem času smo pridelali še nekaj več kot jurja ogledov več.
Torej nas imajo bolj radi.
Sončka napisal/-a:
spela* napisal/-a:Konkurenca je podivjala. :shock:

Mogoče bi pa šla vseeno golobondkat na njihovo obletnico.

Odlična ideja!
Potem jih pa lahko še na našo povabimo, da vidijo, kako se streže tem rečem. :D
raziskovalec napisal/-a:

Razy, razy ... :roll:
En pravi Goladar mora biti vendar širokega duha in sposoben razumeti tudi besede, ki v sebi nimajo korena -golad- ...
Boš dal za rundo, pa tu bo odpuščeno. :lol:
Helou!

Torej, za goladarski slovar pojmov imam na zalogi nekaj izrazov iz razdelka o goladuciji (goladarska revolucija).

Glede na to, da so vse goladarske sile usmerjene v popolno zmago in s tem uvedbo diktature goladerjata, smo na dobri poti, da v svetli prihodnosti goladarizma pometemo z ostanki nazadnjaških, negoladarskih gibanj, ki dušijo razvoj napredka goladarizma.
Vse teme, ki ne poveličujejo, ali vsaj simpatizirajo z nami bodo nemudoma ukinjene, njeni člani pa poslani na GoloUrh na prevzgojo.
Teme, ki ne bodo spoštovale marksistično-leninistične teorije goladarizma oz. se ne bodo avtomatično in z vsem srcem poistovetile z našim gibanjem za lepšo goladarsko prihodnost, bodo ravno tako ukinjene.
Poleg tega je potrebno zagotoviti podporo in širjenje ideje goladstva in goladnosti med vsemi goladrodi in goladrodnostmi.
Toliko za sedaj!
Smrt povprečjizmu, svobodo goladrodu!
Bajsi napisal/-a:Helou!

Torej, za goladarski slovar pojmov imam na zalogi nekaj izrazov iz razdelka o goladuciji (goladarska revolucija).

Glede na to, da so vse goladarske sile usmerjene v popolno zmago in s tem uvedbo diktature goladerjata, smo na dobri poti, da v svetli prihodnosti goladarizma pometemo z ostanki nazadnjaških, negoladarskih gibanj, ki dušijo razvoj napredka goladarizma.
Vse teme, ki ne poveličujejo, ali vsaj simpatizirajo z nami bodo nemudoma ukinjene, njeni člani pa poslani na GoloUrh na prevzgojo.
Teme, ki ne bodo spoštovale marksistično-leninistične teorije goladarizma oz. se ne bodo avtomatično in z vsem srcem poistovetile z našim gibanjem za lepšo goladarsko prihodnost, bodo ravno tako ukinjene.
Poleg tega je potrebno zagotoviti podporo in širjenje ideje goladstva in goladnosti med vsemi goladrodi in goladrodnostmi.
Toliko za sedaj!
Smrt povprečjizmu, svobodo goladrodu!

He, he :clap: :D :lol: :lol:
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Sem bil toliko šokiran nad temi dosežki, da sem pozabil čestitati. Bravo naše pleme, samo tako naprej.

Hvala za čestitke. :)

Bravo, Špela! Več čestitka v živo danes ob 18h!
(saj je štart ob 18h, ne?)
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA